跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-11-20 12:28 發表

我唔熟架~~~ 我未去過架~

咁我地bb o既第一次相聚未比左御景園lor..

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-11-20 13:39 發表

咁我地bb o既第一次相聚未比左御景園lor..

HEHE...我同你係囉~~
其他d mami我地都有出過去架喇~

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-11-20 13:55 發表

HEHE...我同你係囉~~
其他d mami我地都有出過去架喇~

好緊張呀..第一次帶亞b 去識同樣年齡o既bb, 我亞仔多數都係同我d fd o既baby 一起gathering 咋(亞仔係最大架, 同我d fd o既baby 相差 4-8個月)

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-11-20 21:46 發表

好緊張呀..第一次帶亞b 去識同樣年齡o既bb, 我亞仔多數都係同我d fd o既baby 一起gathering 咋(亞仔係最大架, 同我d fd o既baby 相差 4-8個月)

我反而自己D朋友都冇人生左咁滯..係岩岩10月先朋友生...其他識O既全部都係BK媽媽黎架咋~

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-11-20 21:53 發表

我反而自己D朋友都冇人生左咁滯..係岩岩10月先朋友生...其他識O既全部都係BK媽媽黎架咋~

係我生BB 之後o既10 個月內我已經有3個fd 生左baby, 仲有 2 個fd 個baby 大過我個仔仔1個月同4個月架...

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-11-21 13:05 發表

係我生BB 之後o既10 個月內我已經有3個fd 生左baby, 仲有 2 個fd 個baby 大過我個仔仔1個月同4個月架...

我D 朋友連結婚O既都冇咩囉~~

公爵府

畀面勳章

ALL,
後日我就要BOOK埸同訂野食喇~ 如果聽日仲未見大家入數O既話...我就只預入左數O既人O既食物架喇~ 冇得再加人架喇~~~

元朗bb聚會
日期: 29/11/2008
時間: 2-5PM
---->更改左時間, 大家留意呀~

地點: 元朗御景園會所
到時會叫到會食, 冇咩特別野玩架咋...只係諗住有個地方俾bb行下, 玩下~~
P.S. 請每人帶1-2樣小玩具, 俾大家O既BB一齊玩丫~ THANKS!!

請大家有興趣出席o既就報名啦~~

1. cally -------- 2a2b(PAID)
2. peanutmama ----- 2a1b(PAID)
3. kcho2 ------- 2a2b(PAID)
4. fion ---------- 1a1b
5. anly ---------- 2a1b(PAID)
6. karen---------1a1b(PAID)
7. 韜韜BB --------2a1b(PAID)
8.霖霖媽--------1a1b
9.ericalam28 ---- 1a1b1k
10. alice ---------- 2a1b(PAID)

total: 16a 12b 1k

大宅

有parking咖,半小時免費,多過就要全收費,好似12蚊1小時(差不多吾記得太清楚),好多車位咖,我女都係御景園上playgroup
29/11見!!

公爵府

畀面勳章

ALL,
後日我就要BOOK埸同訂野食喇~ 如果聽日仲未見大家入數O既話...我就只預入左數O既人O既食物架喇~ 冇得再加人架喇~~~

元朗bb聚會
時間: 2-5PM
---->更改左時間, 大家留意呀~

到時會叫到會食, 冇咩特別野玩架咋...只係諗住有個地方俾bb行下, 玩下~~
P.S. 請每人帶1-2樣小玩具, 俾大家O既BB一齊玩丫~ THANKS!!

2. peanutmama ----- 2a1b(PAID)
4. fion ---------- 1a1b
5. anly ---------- 2a1b(PAID)
6. karen---------1a1b(PAID)
7. 韜韜BB --------2a1b(PAID)
8.霖霖媽--------1a1b
9.ericalam28 ---- 1a1b1k
10. gut ----------- 1a2b
10. alice ---------- 2a1b(PAID)

total: 17a 14b 1k

大宅

沿公園行,係米仲要穿過D建築物架?

別墅

原文章由 peanutmama 於 08-11-21 15:05 發表
有parking咖,半小時免費,多過就要全收費,好似12蚊1小時(差不多吾記得太清楚),好多車位咖,我女都係御景園上playgroup
29/11見!!

thanks!! 乜御景園有pg 上架..

公爵府

畀面勳章

ALL,

星期6已經BOOK左場啦~~ 但BOOK唔到2-5呀~~ 而家照舊都係3-6PM呀~~

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-11-24 11:52 發表
ALL,

星期6已經BOOK左場啦~~ 但BOOK唔到2-5呀~~ 而家照舊都係3-6PM呀~~

大宅

御景園有呀,有位bk媽媽介紹咖
bbc阿sir,教得幾好,星期6上午9:30,半小時

公爵府

畀面勳章

原文章由 peanutmama 於 08-11-25 15:43 發表
御景園有呀,有位bk媽媽介紹咖
bbc阿sir,教得幾好,星期6上午9:30,半小時

下...上半小時?!?
咁你上完堂點算?! 哈哈..我地3點先開始..

公爵府

畀面勳章

元朗bb聚會
時間: 3-6PM

4. anly ---------- 2a1b(PAID)
5. karen---------1a1b(PAID)
6. 韜韜BB --------2a1b(PAID)
7. alice ---------- 2a1b(PAID)
8. jennifer ------- 1a1b(PAID)

total: 14a 10b

西式腸拼盤$180
吞拿魚拼什果沙律$180
羅漢上素$120

栗米火腿肉醬意粉$150
雜錦豉油皇炒面$150
香矛雞中翼$150
芝麻蝦多士拼春卷$130
椰絲啫喱糖(alice代整)

TOTAL $1060 (岩岩好可以送貨, 因佢要1千蚊先會送到出元朗呀~) 同埋呢個價$都未知UP唔UPDATE...因我早2個月時拎O既, 佢仲係俾緊上年X'MAS PARTY O既到會MENU我~

[ 本文章最後由 callyclaire 於 08-11-25 21:44 編輯 ]

公爵府

畀面勳章

ALL,

我今日已經去左綠茵訂左野食喇~~~ 共$1060~~ BOOK場費$120, 另外野飲我O個日會早D去買埋~~
大家記得準時出席喇~~

別墅

各位mami...我有d 傷風感冒..今日無番到工..未知明天可唔可以如常出席...mouth:

男爵府

來啦,都不怕啦

原文章由 韜韜b 於 08-11-28 12:03 發表
各位mami...我有d 傷風感冒..今日無番到工..未知明天可唔可以如常出席...mouth:

公爵府

畀面勳章

原文章由 kidskaren 於 08-11-29 10:30 發表
來啦,都不怕啦

咁早起身做咩..

首頁

尾頁

跳至