自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:凍檸檬茶 發表於 16-8-15 07:48 估唔

原帖由 CS_HON 於 16-08-15 發表
我相信係人問題,有d人性格唔好,咪無朋友law
係人問題,嬴咗到串人,真係有性格

伯爵府

凍檸檬茶 發表於 16-8-15 09:39
唔好拖其他人黎講啦 -___- ''

男子就算其他國家感情都無咁好 唔好話恭喜 握手都無
點會? Schooling贏咗菲比斯,菲即時擁抱恭喜佢,甚至叫記得多d問新金牌得主問題,佢仲開心過自己攞獎,我覺得更感動喎!

子爵府

大宅

回覆:好感動呀,中國跳水隊員秦凱求婚呀.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

伯爵府

感動
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

回覆樓主:

恭喜

伯爵府

侯爵府

回覆樓主:

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

畀面勳章

早兩日見倒菲比斯衝去仔仔同未婚妻度, 仲諗住如果佢未求婚, 係果下求婚都唔錯。點知今日就見倒新聞, 真係有運動員係奧運求婚。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好感動,恭喜晒

琥珀宮

翡翠宮

回覆樓主:

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

我覺得4年前情深擁抱果下感動D
恭喜有情人終成眷屬
你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

我個人覺得無論求婚或結婚時幾sweet、幾感動都冇用, 最緊要係日後的日子, 大家都幸福、真心愛錫對方。
大家都見過好多pair求婚和結婚都好sweet, 好隆重, 最後咪又係.............
形式上嘅嘢我唔buy。所以我同老公講, 好彩你當年冇好似人地咁求婚咁誇, 嚇死我。

(我不是潑冷水, 是講事實, 請不要批評我)

首頁
23456...7

尾頁

跳至