時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

b52 發表於 19-8-25 22:26
係啦
今日有jm o係黃大仙影到曱甴同鬼佬說話

係!我信!其實好多次都影到有鬼佬在現場指揮!

男爵府

20020116 發表於 19-8-25 22:19
我叔仔居然話掟汽油彈係政府搵人做,你話佢係咪忽上腦吖?唔通政府攞大石揼自己腳?完全唔合邏輯!
...

咁不如屈埋打爛曬荃灣舖頭都係警察臥底做

別墅

20020116 發表於 19-8-25 22:50
咁叫佢賤侵囉!

好啦咁我話你知.
今日既香港其實係美國大棋局裡怖置了很久的其中一步棋. 主要係想透過香港搞誇中國.
本來吾係應該係呢個時候. 但係因為菜英文同Trump 連任. 所以將呢步棋提前行.
台灣時代力量沖入立法院係吾係好似香港? 時代力量台灣人都知係民進黨既側黨. 當年就係用時代力量令到菜英文得選.
時代力量, 時代革命 個名點解會咁似? 呢D麻就係瓜果蘿. 美國透過台灣來訓練香港班反對份子. 然後等到時機一到就由台灣搖控發動. 你回想下前兩年. 要港獨果班人為什麼成日都要去台灣?
你細心地留意一下暴徒所用既詞語. 黑乡, 黑警? 黑金我就聽得多啫. 委任証??? 吾該 係香港咁多年我就只係識聽warrant , pass . 咩委任証....完全台灣化.

而家呢個時候香港出事. 菜英文係吾係可以打著國兩制失敗而大力鼓吹台民力撐佢上台然後攪台獨? 所以佢係第一個得益者. Trump 明年選舉, 所以佢係第二個得益者.

香港呢班攪事者全部都係被蒙在鼓裡的Condom. 菜英文上台後佢地就癈.
That's why 阿爺吾想亂出兵, 望堅持守住一國兩制. 而台灣民進黨同香港班暴徒就最想武警落來. 以打爛一國兩制個招牌.
別回覆文宣帖

男爵府

pacenlove 發表於 19-8-25 22:33
今日荃灣定葵芳封站時,大家有無留意有個亞伯企係鏡頭前舉牌:

USA FREE HONG KONG

見到呀

琥珀宮

20020116 發表於 19-8-25 21:56
中國企到硬一硬,貿易戰完全唔妥協,老美屈人無望,惟有狗急跳牆,出盡力搞香港!

大家都睇到啦,呢兩日暴 ...

可能會愈來愈癲

首頁

尾頁

跳至