自由講場

跳至

首頁
23456...22

尾頁

珍珠宮

20 年好勁喎!有無好心人幫我睇到我幾多年 應該15都未夠

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小傑媽媽 發表於 19-12-27 13:22
我只係知道好似我哋好早期既會員有唔同,由mybaby改名做Baby Kingdom之後註冊時間變左做70年1月1日,唔係 ...

係呀,我見到有尐係70-1-1,我都估計呢尐係最早期會員黎。

不過留意到有尐話至少XX年既,同註冊日期(唔計70-1-1)係唔同既。

試舉例,有人話至少16年,但註冊日期顯示只係11年。(只舉例,唔係確實例子,唔好對號入座呀)

無惡意既,亦唔係質疑大家,只係想了解個計法啫。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好煩我 發表於 19-12-27 13:24
20 年好勁喎!有無好心人幫我睇到我幾多年 應該15都未夠

見到你既註冊時間係: 11-2-1
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

ada29 發表於 19-12-27 12:31
進入bk應該最少15年,好懷念以前bk,大家都單純無機心,依加已經變質好多,所以都少了進來
...

係呀,我都有15年,由阿仔bb果時開始搵育兒資訊就發現到bk,以前啲會員好好大家會互相鼓勵,交流,分享,而家變晒質,睇完就算,都唔係太敢講野

執子之手,與子偕老~

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

王國長老

王國長老

my005 發表於 19-12-27 13:29
係呀,我見到有尐係70-1-1,我都估計呢尐係最早期會員黎。

不過留意到有尐話至少XX年既,同註冊日期(唔計 ...

可能係換個戶口。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

麟媽媽 發表於 19-12-27 09:23
我哋呢啲咪係由My Baby跟大臣過黎BK囉!星島就真係捉到鹿都唔識脫角。
...

返黎喇
津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

珊瑚宮

小傑媽媽 發表於 19-12-27 13:35
咁又唔知呀,可能真係唔知由邊日開始計,可能要問國王先知

多謝回答先。

珊瑚宮

edea 發表於 19-12-27 13:37
可能係換個戶口。

多謝解答。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

waic 發表於 19-12-27 11:38
我最深刻印象係漆哥,記得佢有個女,我經常問佢升中問題
大力大力就係後期啲。 ...

七哥當年係教育版俾咗好多好有益嘅意見俾大家,可惜後來收筆

珍珠宮

my005 發表於 19-12-27 13:30
見到你既註冊時間係: 11-2-1

吓,11?我仲以為係2008附近

子爵府

waic 發表於 19-12-27 09:14
有冇同路人呀,出黎say 個hi ,真係由少婦變老婦
其實實際幾多年已忘記 ...

我都係, 之前用第個account, 我記得個no. 係 1xx號

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

公爵府

回覆樓主:

咁我又無20年咁耐,十幾年左右

子爵府

回覆樓主:

me too, 17年

就快18年後又一條好漢
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

伯爵府

hihi,星島舊人啦,
那些年chatroom的人都去哪了?

珍珠宮

麟媽媽 發表於 19-12-27 13:39
七哥當年係教育版俾咗好多好有益嘅意見俾大家,可惜後來收筆

係呀,可能因為佢女都已大學畢業了

伯爵府

醒目開學勳章

waic 發表於 19-12-27 09:14
有冇同路人呀,出黎say 個hi ,真係由少婦變老婦
其實實際幾多年已忘記 ...

我2002 年加入,都差唔多18年喇
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

珍珠宮

wing530 發表於 19-12-27 14:16
我2002 年加入,都差唔多18年喇

其實邊度睇返註冊日期,我都想睇返我幾時入黎

首頁
23456...22

尾頁

跳至