夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

omg999 發表於 19-12-28 01:14
小三阿小三
可能你而家同我老公甜密密。
可能你而家聽咗吾少我老公對你嘅甜言蜜語。

你岩,佢由始至終諗自己,佢唔做一個決定,拖住兩個女人,自私。但又有邊個估到,今時今日仲有人老婆可以做到你咁?所以佢自私係有你容許的。
「不過, 吾好意思, 我為咗我地咁多年以嚟, 一齊建立嘅野, 我一定吾會比你得程, 你即管用你嘅手段, 去比說話我老公知, 叫佢番去我身邊。」,你個重點錯左,你一直將所有錯同敵意放曬係小三度,好多時小三叫個男人返屋企係真係想佢返屋企,只係個男人唔肯放手。咁多年建立左啲乜令到今日個關係變成咁?最多只能說,你地建立嘅嘢係阻礙左個男人向前行或你放過自己。死守,你得到啲乜?就算拖到小三走人,你老公就會重新愛上你?

大宅

小三阿小三

樓主,面對問題吧!好好同老公傾下點解搞到今日咁,係咪真係唔可以返轉頭?有時拳頭緊緊捉實,你會失去更多,放開手,你先可以迎接更多希望同可能。最怕你自我安慰,屈出病來。

你一開始就唔應該接受小三,仲要批淮小三同老公出街。老公有無坦誠,係小三身上有啲乜你無?小三有咩吸引佢?小三點解會破壞到你地咁多年建立同經歷嘅感情?

老公有無坦白同小三如何甜蜜恩愛?難捨難離?有無坦誠佢地床上有幾合拍?

女人唔應該咁屈就自己,人生得一次,真係要消耗自己嘅人生,你贏左啲乜?
問下自己想要咩生活,想點活呢一生人,如果而家係你最好嘅情況,我祝福你!

男爵府

親親小丸子 發表於 19-12-28 19:56
皇上就係睇死你唔會走,先夠膽同你講
真係好想知,,有冇同小三上牀經過,都講埋你知,等你俾啲意 ...

走左就咩都無晒 要繼續留守到最後 呢個掛名皇后以為自己好得寵 過幾屆多幾個秀女入宮佢都係同樣咁既姿態示人 唔咪點做一國之母呀

複式洋房

moonday 發表於 19-12-28 20:44
走左就咩都無晒 要繼續留守到最後 呢個掛名皇后以為自己好得寵 過幾屆多幾個秀 ...

皇后要習慣獨守空房㗎,平時守住小皇兒,只有大時大節先有得同皇上食飯

複式洋房

omg999 發表於 19-12-28 13:32
我老公一定吾會令到個小三有咗(emoji)(emoji)

姐係點?你老公次次同小三搞都安全措施,定你老公已經幫小三絕育
可能我感情潔癖,如果我男人出軌我都係會分手/離婚,點知佢會吾會搞出咩病又搞到我都有
如果結咗婚,精神上出軌可以選擇原諒lo,生理上出軌就唔可以
家家有本難念的經,你覺得ok就ok

男爵府

親親小丸子 發表於 19-12-28 20:54
皇后要習慣獨守空房㗎,平時守住小皇兒,只有大時大節先有得同皇上食飯
...

皇后發癲起上黎可能連皇兒都唔要架,點都要應酬下既,仲有利用價值 唔可以咁快打佢入冷宮
其實係皇宮咁悶,有時都要有人發下癲既,咁先可以增添氣氛,等佢老果時先打佢入瘋人院先都未遲 就話皇后年紀漸大,機能衰退,需要療養

男爵府

omg999 發表於 19-12-28 13:03
我地十幾年嘅相處方式, 都係咩都講, 咩都傾, 大家都係講野好直吾轉彎, 所以佢同我講小三嘅野, 我冇吾 ...

有D怪

男爵府

AudiQ7 發表於 19-12-28 20:09
樓主,面對問題吧!好好同老公傾下點解搞到今日咁,係咪真係唔可以返轉頭?有時拳頭緊緊捉實,你會失去更 ...

我都同意,樓主老公是否很有錢,如果唔係,為什麼要接受?

複式洋房

Rich5 發表於 19-12-28 21:05
有D怪

樓主係古代思想,我哋冇辦法理解㗎

複式洋房

Rich5 發表於 19-12-28 21:07
我都同意,樓主老公是否很有錢,如果唔係,為什麼要接受?

如果老公有錢,就更加唔接受小三,唔想多個人分身家

複式洋房

moonday 發表於 19-12-28 21:04

皇后發癲起上黎可能連皇兒都唔要架,點都要應酬下既,仲有 ...

男爵府

mingmama 發表於 19-12-28 17:22
所以女人真係要爭氣~有咩理由要畀個賤男人咁樣蝦呢

但今次的女主角我唔覺得佢感覺被蝦,反而仲覺得自己好威

男爵府

樓主你寫呢篇野出黎感覺好自欺欺人,小三係賤但你老公咪一樣,我係小三見到你寫呢篇野真係笑到反艇,管唔到個老公就講到自己好大方,要攞批准先可以放老公去見小三。
如果你老公係大富豪好似大劉個d就隻眼開隻眼閉,如果係普通一個男人你就尋回自己尊嚴吧!

子爵府

成件事好怪

伯爵府

2024年龍年勳章

小三阿小三

你最cheap. 完全沒有一夫一妻制下做老婆的尊嚴,失禮啲做老婆的人。

知唔知一個人要呃人都要面對自己嘅良心?佢將呢啲傷讓你受曬,而佢坦白心裡舒服,你仲覺得接受,真係匪夷所思…

你應該同你老公傾吓究竟你哋差啲咩,令佢唔要小三,修補到一夫一妻,盡力挽救婚姻,明白嗎?

伯爵府

2024年龍年勳章

moonday 發表於 19-12-28 11:48

公平啲講,出去玩女人既男人都要死全家,仲要死無全屍

我覺得玩女人嘅男人最賤,第二先到小三。

侯爵府

米路路 發表於 19-12-28 18:23
睇樓主仲可以咁高姿態咁覺得自己係大贏家,就知跟本就係自卑心作祟,自己呃自己啦~
就係有咁多人中意垃圾 ...

某程度上呃一個人係仲著緊,連呃都唔需要,攞正牌,連僅餘嘅尊重同羞恥心都無埋,更加合理化佢自己所作所為。真係全靠有神的隊友,唔係邊得黎為所欲為。明明助紂為虐,仲黑白不分。祝樓主及早認清事實,唔好再比鬼掩眼

子爵府

親親小丸子 發表於 19-12-28 11:47
唔好有事就賴人哋小三,一隻手掌拍唔響嘅,要公平啲,雙方都要都死全家
...

咒自己老公死全家咪即係死埋自己

子爵府

回覆樓主:

得罪講句, 老公唔同你離婚但又繼續對你好, 似係有你呢個"褓母" 佢啲孩子咪繼續健康成長囉, 佢又唔洗比人指責話佢背棄家庭, 睇到你咁其實都好炆, 仲以為個男人仲愛你, 真係"羅拔"

子爵府

親子王國15週年勳章

小三比到老公嘅歡愉,你比唔到,既然你咁體諒老公,佢又對你好,你應該開心有人可以滿足佢,老公開心你咪應該開心,多謝個小三都嚟唔切。

首頁

尾頁

跳至