時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

ddkaka 發表於 22-9-22 23:38
冇好下場會唔會包埋你架?
如果中國被sanctioned. 香港經濟一定會下滑, 全球經濟衰退, 民不聊生

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

半生緣 發表於 22-9-22 23:58
中國已經理虧!成日話叫人唔好干涉別國!但佢支持俄羅斯入侵別國!
...

中國叫人唔好干涉别國 ... 別國有聽過中國話無干涉咩 ?
别國咪一樣周圍扇風點火 ,别國買軍火的唔打仗點買得出

侯爵府

兩個人嘈,跟住打埋,我理唔到邊個啱唔啱,,事實唔係佢地點知咁多前因後果點有感受?d人唔係成日講話總有原因?
我一定望住邊d出口提撥,呢d真係賤人,慌死人地打唔成,最超賤就係比埋刀,慌死人地打唔死,,,
衰格就係衰格,唔係話自己美麗就美麗,
小心賤人,遠離賤人

MrBeast    發表於 22-9-23 07:57

侯爵府

俄羅斯逾30地區出現反動員示威 逾1300人被捕

原文網址: 俄羅斯逾30地區出現反動員示威 逾1300人被捕 | 香港01 https://www.hk01.com/article/817 ... utm_medium=referral

男爵府

Mm233 發表於 22-9-22 22:36
俄羅斯真係慘 俾個癲佬統治搞到咁

https://news.tvb.com/tc/programme/globalview0001/632c566e ...

證明左全世界都係得個吹字, 無人夠膽放核彈.

侯爵府

jon12345 發表於 22-9-23 09:01
證明左全世界都係得個吹字, 無人夠膽放核彈.
同放屁一樣, 最好嘅朋友都會遠離你

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 7周年華麗國民 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 魅力王子 魅力公主 遊學勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 月餅勳章 2016畫展勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

侯爵府

回覆 Mm233 的帖子

原來真系好多愚人, 不求真相 ..只要有報導就可以廣傳...
kckammy

伯爵府

MrBeast 發表於 22-9-23 06:27
我覺得初期仲可以, 而家機會細啲啦, 烏克蘭唔攞返晒被侵佔的土地唔會算數

...

咁當年美國使橫 攪到蘇聯分裂,而家俄羅斯要重整蘇聯就好應該收返烏克蘭等地。

MrBeast    發表於 22-9-24 19:27

侯爵府

chuck_bass 發表於 22-9-22 22:58
而家係無經驗都已經要上戰場

俄羅斯人口145,830,647,走左1、2千就跨到冇朋友,黃人老作文宣,你有冇睇俄羅斯官方新聞?香港都有200幻歪絲啦!又話要逃離香港?冇本事歪絲走唔到?數字問題歪絲唔
kckammy

侯爵府

kckammy 發表於 22-9-24 22:17
俄羅斯人口145,830,647,走左1、2千就跨到冇朋友,黃人老作文宣,你有冇睇俄羅斯官方新 ...

豬7同黃畜共通!
kckammy

侯爵府

Mm233 發表於 22-9-22 22:36
俄羅斯真係慘 俾個癲佬統治搞到咁

https://news.tvb.com/tc/programme/globalview0001/632c566e ...

多方面思考!腦袋
kckammy

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

最近咁多文宣出現

侯爵府

littlesister 發表於 22-9-28 16:35
最近咁多文宣出現

有幾個係徹頭徹尾嘅反共友,佢哋啲論點同台灣報有得fight, 而家意大利新政府上台(偏法西斯主議)唔知呢班反共友點睇。

首頁

尾頁

跳至