自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

男爵府

回覆樓主:

唔理佢有無還錢。
同人分手,重得閒就返去問 ex 借1千幾百,都幾厚面皮。自己去炒散都搵到啦!這種軟飯皇!

男爵府

syne403 發表於 23-7-18 12:02
個女仔因為呢個賤男自殺,真係估唔到花姐咁講,唔通「靚仔」大晒

https://www.hk01.com/article/920 ...

花姐覺得靚仔,點都有一大班人認同,AL 係其中一個。
可能花姐都覺得自己靚女,各花入各眼

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

個女仔因為呢個賤男自殺,真係估唔到花姐咁講,唔通「靚仔」大晒

https://www.hk01.com/article/920 ...

花姐 唔好害佢啦

公眾人物形象好緊要,俾佢紅咗只會係黑紅,受到萬人指摘,不如俾佢低低調調做個普通人仲開心

象牙宮

原因
1。 吸引女仔/ Fans
2。
佢有潛力呀,表演做戲者,可以使己被分手的女仔,自願供奉金錢給男仔。
被分手,通常是很傷心又無法接受的狀況,何況同人要錢???
「呃錢」
面對賤男:可以有好多處理方式,唔係得跳呢個選擇 ... 女仔是否 大肚? 拍拖同居了。
女仔, 可能不多和年長者傾。姐姐級, 媽媽級, 婆婆級。
時下廿岁, 嫌 家人, 年長者 out。..... 對不?
或上网多看.....多認識/ 了解 賤男/渣男。

陳世美。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

好討厭花姐呢個人

禁止訪問

大宅

佢冇嘢呀?好有潛力大曬?人地死咗個女喎,仲發明星夢,都唔緊要,花姐你仲叫人比啲空間佢,係咪姦殺犯好有潛力都應該要比機會呀

子爵府

2024年龍年勳章

佢自己都係人地阿媽
見錢開眼到咁係咪好等錢使一有機會搵到個廉價勞工就幾涼薄嘅說話都講得出

大宅

kit2004 發表於 23-7-18 12:22
人格有問題,比佢紅左更加不得了!

之前啲人話姜濤不紅,天理不容,今次呢條友如果紅,就真係天理不容喇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

咁都叫靚仔

男爵府

可能已經簽左, 之前都唔少比賽未完已經簽左

禁止訪問

大宅

做男人做到咁賤,而家通晒天,仲可以單靠樣上到位?佢出聲幫口其實係咪曲

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢條底線都好傾斜, 佢見人哋有潛質做搖錢樹, 就開聲叫公眾收手。 老幾呀?

大宅

回覆樓主:

肥花執執自己先好喎, 古古怪怪咁,從來唔覺佢識marketing 㗎?乜忽然hot起來?老實講, 造星唔一定要揾好靚仔靚女㗎, keep番自己捧過嗰啲人啦, Collar都唔知去咗邊, 做經理人唔好眼高手低

男爵府

emzzzz 發表於 23-7-18 13:49
咁都叫靚仔。。成個姑爺仔咁

我唔會信佢有還錢,似係一路老馮當女友atm, 接到job開始搵到錢就bye. 個女仔點都叫幫助過佢,早幾日先問人攞1000,過兩日又話要人delete ig拍拖 所有相, (個女仔寧願有借無還都唔會睇得開要delete甜蜜回憶)你响商場活動都肯同fans影相,念恩哥竟然就咁一句message話let me go就 分手,明明响屋企都唔肯開門俾女朋友又點還現金,你都唔想見佢,攞親錢都payme又點會現金還錢,借錢就借錢,講咩現金周轉生活習慣,差在未老屈其實死者借佢錢未還。 咁大個人做咁耐嘢一千幾百都無,念恩哥錄音有講過佢有張法庭罰單貼响電腦,我估果女仔之前可能同佢一齊住。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

chhappy 發表於 23-7-18 16:52
佢話女友死前已用現金還清,有人會信?如果呢件事都係老作,咁呢個人真係渣中之渣!
...

同意,女友死之前上門求見佢一面都唔肯開門,點樣還到現金?佢肯見人咩?

公爵府

ilikeice 發表於 23-7-18 18:53
做男人做到咁賤,而家通晒天,仲可以單靠樣上到位?佢出聲幫口其實係咪曲 ...

講樣佢都好窄吓喎

公爵府

麟媽媽 發表於 23-7-18 17:02
呢個女人咁古怪嘅?得獎嗰三個就話未必會簽,退選呢個就話有得發展?

九成成台戲都係為哩條賤男而設啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊