自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kwokdicken 發表於 24-5-5 21:16
佢話發生左啲關係
唔知係咩野關係呢

玩幾玩飛機就想吞四球幾,呢d咁的女人真係人人得而誅之

珍珠宮

sugarbean 發表於 24-5-6 21:41
正常父母未走仔女調走$係唔啱,但個女係喺佢搭上個女人後,又見個女人咁貪買咁多嘢先動手嘅,如果-人獨吞 ...

講真,呀伯啲錢肯定以前老婆都有份,第日呀伯有咩事,5個仔女分番好正常,果個大陸肥婆閃婚有幾耐,咁就想分人地成450萬,真係好大貪,識咗幾個月有鑽戒有鑽撈已經賺晒啦,呢鋪真係全城撐細女

子爵府

akachanman 發表於 24-5-6 10:16
https://youtu.be/NwoNlHQFtjc?si=mrYlH4xZMDLjKf6W

人唔笑鬼都在笑。重點係佢都承認仔女以前對佢好好,係個女人出現後先轉變

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

個女人貪錢貪到出晒面,份定期未到期都要阿伯攞出嚟,蝕好多㗎喎。
要錢使咪賣晒d首飾,睇佢肯唔肯?

珍珠宮

kwokdicken 發表於 24-5-6 22:49
可能人地係下一個譚仔呢
100萬變幾十億
有時D野話唔埋

咁呀大陸肥婆做乜唔乘機喺東張露番兩手俾大家睇下佢煮咩咁掂學人開鋪,專煲呀伯迷暈湯呀?由頭到尾都只係一個騙局

子爵府

2024年龍年勳章

polliebb 發表於 24-5-6 21:37
頭先阿伯講當初揀單簽怕第日有咩事仔女可以繼承佢啲野,個女人即刻更正唔係繼承係處理
...

係呀係呀,即刻閘住阿伯唔俾佢講,自己講,唔係貪錢,搵

伯爵府

laukkk 發表於 24-5-6 22:52
講真,呀伯啲錢肯定以前老婆都有份,第日呀伯有咩事,5個仔女分番好正常,果個大陸肥婆閃婚有幾耐,咁就想 ...

你咁講我先明
原來班仔女係喉住D錢
咁唔怪得何伯話五個仔女都不孝
我本身仲以為係為左唔想何伯比個女人呃

男爵府

docomo 發表於 24-5-6 19:16
我反而有興趣想知銀行嗰邊點收科,究竟係單簽定雙簽 ?銀行使唔使負責任?
...

450萬都唔係細數,銀行唔會出錯掛。

伯爵府

laukkk 發表於 24-5-6 22:55
咁呀大陸肥婆做乜唔乘機喺東張露番兩手俾大家睇下佢煮咩咁掂學人開鋪,專煲呀伯迷暈湯呀?由頭到尾都只係 ...

有呀
東張條片咪一盅盅湯餵阿何伯飲
呢D湯價值千金

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

alicewong18 發表於 24-5-6 11:23
攞100萬做餐飲,仲話有前景如係真嘅,真係倒落鹹水海!

可能開檔買湯,叫做「肥婆迷湯」

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

廢柴孖條 發表於 24-5-6 21:41
陰公,喊唔出

咁都cap左

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

tutik 發表於 24-5-6 22:21
我都留意到,講到錢即刻加把嘴,個女都唔知幾心急,大把大陸女人覺得攞個男人身家係應份,婚姻好似買賣, ...

x 2 睇第一日已經留意到一講到錢銀就即刻代言人上身,不停代亞伯出聲,好似佢親歷其境咁! 睇得出佢係好著緊亞伯⋯⋯ d錢囉!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

何伯揾人照顧下半身
好重本下

珍珠宮

香港餐飲有得做。。。佢說好香港故事。。

子爵府

akachanman 發表於 24-5-6 10:16
https://youtu.be/NwoNlHQFtjc?si=mrYlH4xZMDLjKf6W

睇到個女人之前段婚姻是離婚的

大宅

hohoho2013 發表於 24-5-6 22:54
個女人貪錢貪到出晒面,份定期未到期都要阿伯攞出嚟,蝕好多㗎喎。
要錢使咪賣晒d首飾,睇佢肯唔肯? :happ ...

其實100萬定期最後攞左出黎未?

子爵府

hohoho2013 發表於 24-5-6 23:05
可能開檔買湯,叫做「肥婆迷湯」

應該D湯加左D牛鞭及犀利仕春藥,呀伯飲完後鞭鞭有力以為找到第二春真愛先變成脫胎換骨,佢饮左春藥呀猪呀狗都變美女去發洩,呀嬸一拍吓佢條腿就立刻撻着,呀嬸一走佢就空虛難受,好似食左毒品咁,無得食就會發花癲,銀纸源源不絕付上,呢D唔係真愛係咸濕呀,個呀嬸擺明曲線詐騙你個咸湿佬。仔女合法提取金錢非常有理。

珍珠宮

jelly2046 發表於 24-5-6 23:22
其實100萬定期最後攞左出黎未?

好似未

子爵府

回覆樓主:

愛?! 阿伯佢如果無錢,佢啋都唔會啋你,愛你就為佢同仔女關係諗吓,唔係咁,傻佬! 愛?真好笑!

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

其寶個女人的老公,沒人講?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊