自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 細BB 於 09-6-26 14:40 發表
最好開間JUSCO

一定唔會啦...
响APM有間超市, 咁近即係嚟爭客

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

貼晒紙ikea會由德福搬去mega box, 可能就係B&Q個位!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 annaanna 於 09-6-26 14:42 發表
我阿仔最鐘意b & q 入面條扶手電梯﹗不過佢執笠都預左啦,差在幾時之嘛﹗

我估spotlight都捱唔到幾耐,入面d 野一d 都唔o岩香港人﹗

門口一入去有好多卡通床單嗰間係咪spotlight?
如果佢執, 我一定會去掃返幾套俾啲仔

王國長老

原帖由 vikkibaby 於 09-6-26 15:25 發表
貼晒紙ikea會由德福搬去mega box, 可能就係B&Q個位!!

唔使可能...
樓主轉貼新聞都有講:

"所佔用的12萬平方呎樓面,將由宜家傢俬承租,連同其他細舖,宜家將租用共15萬平方呎,宜家傢俬會由德福廣場遷往,新店預期在明年7月開業,新舖較舊舖面積大近倍。"

大宅

回覆 1# 鵝老太 的文章

開業3個月後去都被勸離開,
迫爆到門口未接近到咁巴閉
而家丁財唔旺
一次都未去過
唔恨去

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

我同老公都好鍾意行B & Q ...

貪佢大,又有地板、磁磚、廁所... 乜都有得睇,唔駛去旺角/灣仔同人逼,又可以慢慢睇,齋睇唔買都得。

男爵府

其實d小朋友好鐘意去, 因為有車仔坐.

禁止訪問

洋房

原帖由 macca 於 09-6-26 11:03 發表
宜家傢俬會由德福廣場遷往==>good!!! 希望德福開番間百貨公司, 好似以前有永安咁好過成日行宜家傢俬.

同意,百貨么司可以時時行

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

如果開番永安就好囉

大宅

我老公都好鐘意行b&q,我都覺得佢好好行

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

ikea 啱 feel d

大宅

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

我都幾鍾意行B&Q, 有好多不同的家居配件睇. 我都有幫襯過. 仔仔就好鐘意坐車車.我希望ikea德福舖位開 jusco 或者 $10店就好羅..

大宅

好媽媽勳章

其實mega box成棟野都冇乜野行, 得個"大"字...靜到呢~~~

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 pauljr 於 09-6-26 03:50 PM 發表
我同老公都好鍾意行B & Q ...

貪佢大,又有地板、磁磚、廁所... 乜都有得睇,唔駛去旺角/灣仔同人逼,又可以慢慢睇,齋睇唔買都得

咪就係咁旺丁唔旺財.....

別墅

好媽媽勳章

太貴啦!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-6-26 15:28 發表

門口一入去有好多卡通床單嗰間係咪spotlight?
如果佢執, 我一定會去掃返幾套俾啲仔

me too

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好彩都行過一次咁大把
樣樣貨得果幾款, 又多唔等駛野(花園大閘呀, 智能家居控制系統果d, 邊有人買架) 唔執就有鬼啦!

首頁

尾頁

跳至