想生BB

跳至

首頁
23456...14

尾頁

子爵府

原帖由 ctwy0.0 於 09-8-20 09:00 發表

我同你一樣呀, 都係果段時間會check到, 我都好心急忍唔到手. 呢排都有少少分泌同埋胸賬, 又有少少肚肚唔舒服, 我成日覺得係自己心理作用.....

聽聞話「快易x」m前5日已可以驗到有無!唔知係未真呢?如果係23/8試吓先!(因我排卵後約14-16日先嚟m)

別墅

原帖由 may.bb 於 09-8-20 13:12 發表

聽聞話「快易x」m前5日已可以驗到有無!唔知係未真呢?如果係23/8試吓先!(因我排卵後約14-16日先嚟m)

我琴日本來去左屈人錢想話買曼xxx果隻架啦, 但係見佢都成五十幾蚊, 諗諗下, 都係忍下手等紅d綠d有反應先買, 費事side錢, 為左bb, 要慳得一蚊得一蚊
命裡有時終須有, 命裡無時莫強求

子爵府

原帖由 ctwy0.0 於 09-8-20 13:58 發表

我琴日本來去左屈人錢想話買曼xxx果隻架啦, 但係見佢都成五十幾蚊, 諗諗下, 都係忍下手等紅d綠d有反應先買, 費事side錢, 為左bb, 要慳得一蚊得一蚊

咁妳知唔知綠d幾耐先check到?係未都要14日?12日check到未?有d心急!

別墅

原帖由 may.bb 於 09-8-20 14:21 發表

咁妳知唔知綠d幾耐先check到?係未都要14日?12日check到未?有d心急!

我剩係聽人講話呢隻未夠一個月都check到, 所以我先想買蒞試, 不過又驚會失望...... 真係開始覺得自己有d精神分裂

大宅

各位sis, 我都知個個都想bingo, 但我有朋友話如果個人太過緊張會令腦部神經唔知邊度受到影響, 係會影響bingo架! 所以大家嚐試放鬆d, 或者我可能已經有個仔(雖然我都想快d中生多個陪仔仔), 但我有check紅d睇下邊日排卵開工, 而另一方面我都照抱阿仔, 照食煎炸嘢, 有時飲凍嘢, 仲有飲茶添! 我等bingo都會有d緊張, 但我亦都有好多嘢都無避忌, 好似我個仔訓覺好鍾意坐係我個肚上面, 而家等緊bingo都係咁, 所以大家加油!!! 放鬆心情等bingo啦! 希望個個今個月都可以bingo!!!

別墅

我以前從來都無諗過原來要一個bb係咁難, 我身邊既人好多都係無意中有左, 好似好易咁.... 到自己真係想要個bb時先知道同深深感受到, 咩叫可遇不可求...... 我又從來都唔覺得個bb會咁易無左..... 不過自從上左蒞呢度睇之後, 見到好多sis都話流産小産.... 個心都好唔舒服

大宅

仲有我朋友話千祈唔好食木瓜,因為好易會流產!

子爵府

我今日用紅d check過!無線 !連1條淺線都無!

大宅

妳好似同我一樣今日係DAY20喎! 我地都好似係DAY14-15深粗, 最快都要DAY26-28紅D先會有線喎! 我呢兩日都無線呀! 等到下個星期四再睇下先啦! 放鬆D先可以易D BINGO架! 或者去我開個TOPIC輕鬆下先啦!

原帖由 may.bb 於 09-8-21 09:51 發表
我今日用紅d check過!無線 !連1條淺線都無!

子爵府

原帖由 史迪仔 於 09-8-21 09:55 發表
妳好似同我一樣今日係DAY20喎! 我地都好似係DAY14-15深粗, 最快都要DAY26-28紅D先會有線喎! 我呢兩日都無線呀! 等到下個星期四再睇下先啦! 放鬆D先可以易D BINGO架! 或者去我開個TOPIC輕鬆下先啦!

...

我都想放鬆!尋日為咗印印同c6抄大鑊!之前每次提印做嘢佢都會黑面!近日更加全日黑面,好似我得罪佢咁!撞啱呢2日我有d忟憎,印1爻咀我即刻罵他!佢係勁唔忠意比人話,但又勁無記性!每次提佢或重覆講幾次比佢聽,佢就覺得我煩,但唔提佢又唔記得!c6話我長氣!同佢嘈時,印同阿女沖涼,阿女仲嚇到喊!之後印同我講佢好想返印尼,佢唔做嘅原因係覺得自己無記性改唔到,同話太太(我)日日係屋企同佢講嘢喎 !唔忠意我係屋企?間屋係我嫁!佢真有病!所以我即時接受佢辭職!竟然佢成日黑面好似好唔開心咁,又成日心不在焉!抱阿女過馬路又發夢唔睇車!同佢講嘢聽到都唔理我!好激氣!c6因怕印比屎佢食,所以幫佢喎!真係激死我!原來請個工人返嚟係買佢怕,佢做得唔好都唔可以話,因佢會比屎尿m血比你食!
可能因為尋晚太激動,尋晚到今朝都有d肚痛!
我係11/8-12/8排卵,妳都係?

大宅

我個印印都係唔係太好咋! 最嚴重就係成日講電話, 煮嘢食都講, 有時太過份我99就會話佢, 佢就跟住黑面啦! 有時話咗佢好咗一排, 之後又係咁, 同埋覺得佢做嘢那西咗, 我都諗緊唔同佢續約架啦! 到時佢再係咁過份, 就暗地裡請過一個返黎, 之後等新黎果個黎果日就即刻炒咗佢囉! 機會都比咗佢, 我地對佢算唔錯, 佢都身在福中不福我都幫佢唔到架啦! 睇佢既做化啦!

我係day14開始有線, day15朝最深, day16又淺返d, day17無, day18好似有d水印, 之後到而家都無線啦! 我應該最快都要day27先可以check, 而家有得玩就玩, 有得食就食, 雖然係好想中, 但有就會有, 無既始終都係無, 所以我都唔想諗咁多, 我而家只係抱住一個心態, 就係隨緣啦!!!

原帖由 may.bb 於 09-8-21 13:13 發表

我都想放鬆!尋日為咗印印同c6抄大鑊!之前每次提印做嘢佢都會黑面!近日更加全日黑面,好似我得罪佢咁!撞啱呢2日我有d忟憎,印1爻咀我即刻罵他!佢係勁唔忠意比人話,但又勁無記性!每次提佢或重覆講幾次比佢聽,佢就覺得我煩,但唔提 ...

男爵府

我係11/8紅d深粗, 咁最快可以幾時check到呢?? 如果用紅d check, if bingo , 今日係咪會有線呢? thanks!!

子爵府

原帖由 史迪仔 於 09-8-21 13:59 發表
我個印印都係唔係太好咋! 最嚴重就係成日講電話, 煮嘢食都講, 有時太過份我99就會話佢, 佢就跟住黑面啦! 有時話咗佢好咗一排, 之後又係咁, 同埋覺得佢做嘢那西咗, 我都諗緊唔同佢續約架啦! 到時佢再係咁過份, 就暗地 ...

day15即係幾多號?

洋房

我已經2次小產, 再有都驚, 不過驚都會試, 因為我好鍾意小朋友, 唯有調理好身體, 再接再勵, 可能個天想考驗我啦!

原帖由 ctwy0.0 於 09-8-20 17:43 發表
我以前從來都無諗過原來要一個bb係咁難, 我身邊既人好多都係無意中有左, 好似好易咁.... 到自己真係想要個bb時先知道同深深感受到, 咩叫可遇不可求...... 我又從來都唔覺得個bb會咁易無左..... 不過自從上左蒞呢度睇 ...

子爵府

原帖由 KuromiFans 於 09-8-21 14:02 發表
我係11/8紅d深粗, 咁最快可以幾時check到呢?? 如果用紅d check, if bingo , 今日係咪會有線呢? thanks!!

妳同我一樣,我唸24/8啩?

男爵府

原帖由 may.bb 於 09-8-21 14:26 發表

妳同我一樣,我唸24/8啩?

仲有3日....好緊張tim

複式洋房

我都係24/8先可以最快check呀!

別墅

hi ! 各位,

你地好! 我是新丁一名, 我都係 11-13號排卵, 而家等緊 good news, 大家加油!

remark: 不過我而家似谷 m 多d.

男爵府

我條腰好酸痛, 好似平時谷m咁, 唉....睇嚟又無機喇

大宅

我2號黎m係day1, 咁day15即係16號, 我今日係day20, 所以我最快應該下個星期四先可以check bingo, 不過唔知係唔係由排卵打後果12日紅d都應該係無線既呢?

原帖由 may.bb 於 09-8-21 14:25 發表

day15即係幾多號?

首頁
23456...14

尾頁

跳至