自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 eeb 於 10-7-30 17:00 發表
佢話你係佢個朋友bor
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3258293&page=1#pid44702699

真係樓主 fd 呀???
咁都得 ?????

男爵府

好媽媽勳章

仲諗住sun去添,多謝報料~慳返,同亞女去swimming仲好

禁止訪問

男爵府

I went to there this morning too! I guess the society of animal protection should take some action. There are 3 sheeps for milk feeding. 2 of them are very small and keep on shaking their body. They escape from the crowd but the staffs pull them back. Too Poor! $40 per 10 mins

A balloon costs $10! The inflatable tampoline costs $30 per 5 mins!

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

仲諗住明天去, 好彩未買飛, 依家多得樓主報料, 唔去比人呃哪! 聽日入東涌玩吓就算~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我係用star card換飛去嘅, 大人$48可以搭機鐵, 細路free, 當遊車河佢哋都好happy~
我淨係用$60買咗2張吹氣彈床券俾2個仔玩 (我哋排農場嗰個, 人比較少)

仲有去咗art jamming打手印, free嘅~

另外睇摺紙display佢哋又好滿足~
(啱啱上完lego班學砌恐龍, 見到摺紙恐龍就兩眼發光~)

有綵球佈景可以自行影相~
有車仔, 兔仔 & 蘿蔔...

有睇羊仔, 黑白羊都有~ 响籠裡面嘅好似唔預遊客餵, 因為另一邊有矮圍欄, 側邊一排奶樽, 有工作人員指示排隊去餵...
而我見响籠裡嘅羊仔都周圍行~

有烏龜食菜~ (第一次見, 因我屋企以前隻龜食飯㗎...)

好多兔仔任摸... 有大圍欄, 有玻璃箱~
圍欄嗰邊有工作人員間唔中捉隻兔俾小朋友摸...

可能我2個小朋友細, 所以要付費嘅我都唔係咁啱玩, 佢哋睇小動物睇得好開心

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 zoesychan 於 10-7-30 14:44 發表
今朝去左機場 expo 果個farm 喇 ...

唔好去呀 ......
搵苯呀.......

話有得喂動物
佢用d gate 圍住左d動物有4-5個
圍住d 烏龜 / 羊仔 / 兔仔...
個gate都幾大, 但每個gate裡面既動物都無10隻 ..
食多2野都飽啦 ... ...

我都係咁話...最離譜係20蚊一次的攤位遊戲...D小朋友玩唔到不特止...重要每次都係得3個波...2個豆袋咁...玩唔到真係連貼紙仔都無張...好似呃錢咁...唔駛半小時個囡的10張遊戲劵就無晒...佢有個拋彩虹....好似冒險樂園咁的遊戲...我地係冒險20蚊都有20個幣啦..佢得3個...重係個姐姐好人..見我帶住兩個囡先比多一個幣我...但係都唔中...最幣就係佢D比錢的工作坊..下下話要等個半小時喎...大佬..你話好玩就等者...又唔好玩喎...叫人點等呀...

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 10-7-30 19:49 發表
我係用star card換飛去嘅, 大人$48可以搭機鐵, 細路free, 當遊車河佢哋都好happy~
我淨係用$60買咗2張吹氣彈床券俾2個仔玩 (我哋排農場嗰個, 人比較少)
http://lh4.ggpht.com/_P06lFjTcxd4/TFKl7ilHT5I/AAAAAAAAAJ8/ ...

你咁好影到咁多相上黎同我地分享?
點解有媽咪話離遠影動物都俾工作人員制止?

大宅

畀面勳章

唉~又要度度星期日去邊好~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

係影馬唔得 ..
其他都可以影 ...

原帖由 babyhowie 於 10-7-30 20:37 發表

你咁好影到咁多相上黎同我地分享?
點解有媽咪話離遠影動物都俾工作人員制止?

洋房

Thank you for sharing and I can save much time and money.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好彩有大家報料。

原帖由 小倩 於 10-7-30 19:49 發表
http://lh4.ggpht.com/_P06lFjTcxd4/TFKl7ilHT5I/AAAAAAAAAJ8/ ...

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

:;pppp: :;pppp: 咁鬼揾笨

大宅

今日去了, 搵笨到極.

-得好少動物, 亦冇得抱. 睇兔仔不如去寵物店, 睇羊餵羊不如去小白鷺. d羊得幾羊困在好高好大的籠內. 賣d細包乾草比你收$20, d羊都唔吼. 跟住有工作人員帶新鮮草同面包入籠中間...好心啦! 賣就賣d新鮮草呀嘛

- 樣樣都要$$, 玩乜野都要排長龍

- 其實求其放d動物就話係動物農莊...但大部份地方係其他野

山長水遠去到真係媽媽聲!

禁止訪問

男爵府

依家決定聽日唔去lu,o徙晒10張飛

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

公爵府

唉, 一早買左飛添, 仲約左一班朋友去,真係想縮沙都黎唔切啦!!

水晶宮

哇…我見好多小朋友去架wo今日……
咁咪好多人被佢呃左………

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

攞左4張飛, 宜家唔去嚕....多謝報料

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

首頁
23456...9

尾頁

跳至