跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁這個計唔計???

原帖由 flowerw88 於 10-8-21 18:22 發表
updated namelist. We have 9 babies

But we cant have a good day for all of us.

I suggest other days. let's vote again.

日期: 2 3 9 16 31
beibei0080 ok ok ...

大宅

日期: 10 17 23
beibei0080 X X(?) X
mh1001b ok x ok
sophialing
flowerw88 ok ok ok
叻高B
pucca_garu
cacacaca
cow_bb ok x ok
Winnie_1018
木子太太 ok ok ok
tungtung03 ok ok ok

大宅

我group了2個投票在一起, 不如看看那個最多人,就選那個啦.

日期: 2 3 9 16 31 10 17 23
beibei0080 ok ok ok ok ok x x x
mh1001b x ok ok x ok ok x ok
sophialing x x ok ok x
flowerw88 X ok X am X ok ok ok
叻高B ok ok X ok ok
pucca_garu X ok X X ok
cacacaca ok ok x ok ok
cow_bb ok ok ok ok ok ok x ok
Winnie_1018 ok ok ok ok ok
木子太太 ok ok ok
tungtung03 ok ok ok

大宅

beibei0080,謝謝你整理~~~

你是發起人,但你新加的3日你都唔得,我們不用考慮啦。

我數過,十月三日最多人。

是否定這日呢?

別墅

回覆 1# flowerw88 的文章

其他日子我都OK架

beibei0080 ok ok ok ok ok
mh1001b x ok ok x ok
flowerw88 X ok X am X
叻高B OK OK X OK OK
pucca_garu X ok X X ok
cacacaca ok ok x ok ok
cow_bb ok ok ok ok ok
Winnie_1018 ok ok ok ok ok
tungtung03 ok ok ok ok ok

大宅

多謝Flower88. 咁我們定在10月3日.

時間不如在11am -- 1 or 2pm. 大家OK嗎?

請大家看看可以負責以下那項:

1, 統籌
2, 佈置
3, 遊戲
4, 食物
5, 用品
6, 生日禮物

如大家不介意,我可負責統籌和食物(包括生Cake)

大宅

Flower88, 你可以check 吓你個clubhouse 10月3日 12-3 有沒有期?

別墅

回覆 2# beibei0080 的文章

12:00至2:00會唔會好D??

大宅

1-3pm好嗎?因為12:30教會還未完,一定參加唔到啊!

唔好意思,因為孕吐期間,其實很想參加,但因未知情況,一直未敢出聲住,我現在情況好像好一點,到時應該可以參加。

我想生日禮物是否定一個價錢,每位出席負責買一份?而負責禮物的人是負責收集同埋記錄並抽獎?

如果佈置要pump波波,我可以幫手。上次朋友完了party送了一個汽球給我們,我們才發現個女好鍾意玩拋接汽球,唔知其他bb會否也喜歡?
原帖由 beibei0080 於 10-8-24 15:26 發表

1, 統籌
2, 佈置
3, 遊戲
4, 食物
5, 用品
6, 生日禮物

如大家不介意,我可負責統籌和食物(包括生Cake ...
My baby girl: Samantha: 10 Oct 2009
Sammi: 15 March 2011

大宅

你好啲嗎? 希望你可以參加:p

我本打算生日禮物用Budget啲$$$, 因為覺得只有X'mas才交換禮物 :D

原帖由 CarrieTo 於 10-8-24 16:34 發表

唔好意思,因為孕吐期間,其實很想參加,但因未知情況,一直未敢出聲住,我現在情況好像好一點,到時應該可以參加。

我想生日禮物是否定一個價錢,每位出席負責買一份?而負責禮物 ...

大宅

我問了會所,只接受提早7日的預訂,所以睇唔到10月的情況,因大家都無得訂住。

訂的時間,最少2小時,無上限。

原帖由 beibei0080 於 10-8-24 15:30 發表
Flower88, 你可以check 吓你個clubhouse 10月3日 12-3 有沒有期?

大宅

我負責什麼都ok,等其他媽媽擇先la~

遊戲玩什麼?爬行比賽?抓週?

原帖由 beibei0080 於 10-8-24 15:26 發表

1, 統籌
2, 佈置
3, 遊戲
4, 食物
5, 用品
6, 生日禮物

大宅

交換禮物有驚喜D。

原帖由 beibei0080 於 10-8-24 17:36 發表
你好啲嗎? 希望你可以參加:p

我本打算生日禮物用Budget啲$$$, 因為覺得只有X'mas才交換禮物 :D

大宅

好開心,又多一位,歡迎呀!

原帖由 CarrieTo 於 10-8-24 16:34 發表

我想生日禮物是否定一個價錢,每位出席負責買一份?而負責禮物 ...

大宅

希望出席唔到的媽媽不介意啦。

如果你地想另擇日子,我都可以幫你地book clubhouse。

原帖由 tungtung03 於 10-8-24 14:53 發表
其他日子我都OK架

beibei0080 ok ok ok ok ok
mh1001b x ok ok x ok
flowerw88 X ...

別墅

回覆 3# flowerw88 的文章

我都覺得Budget啲$$$買一些禮物到時抽會好D

大宅

抽獎都好,有驚喜。我最怕係D公式化的禮物,如婚宴個D,就唔好。

原帖由 tungtung03 於 10-8-24 22:52 發表
我都覺得Budget啲$$$買一些禮物到時抽會好D

複式洋房

10月3號我都應該OK預賣我吖唔該

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

10月3日我都ok~ count me in, please~

我做design既, 我可以負責佈置, 要唔要做birthday大poster or banner or backdrop? 我都可以揾人做~

我有一個提議, 生日蛋糕可否訂 "1" 形那款? 我見過好靚,又有記念價值D, 好唔好?(我有相, 可以e比大家睇下)

1, 統籌
2, 佈置
3, 遊戲
4, 食物
5, 用品
6, 生日禮物

男爵府

我都想參加呀! 不過o個日我要賣祺呀! 下午ok~

首頁
23456...9

尾頁

跳至