夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 全為愛 於 2010-11-27 07:21 PM 發表

jsc.chan:

再回答你的反問 ...... 根據你的形容,我的見解是這樣的:你在他心目中也必定有某程度的重要性,我估計他從你那裏可獲得某些他在婚姻裏和太太身上不能滿足到的需要,所以他要用方法去留住你(e.g.sms給你甜蜜恩愛 ...

無錯, 你喺佢心目中真係咁重要, 佢就同佢老婆分開同你一齊啦, 佢唔可以喺老婆身上得到的嘢可以係你身上取得, 而你又願意同佢一齊, 又無怨無求, 比我開心都黎唔切啦...
你要做一個男人背後隱形的女人, 值得咩?!

子爵府

原帖由 jsc.chan 於 10-11-27 17:40 發表
我覺得這主題個樓主太唔掂!係道認錯!我覺得怪 law.其實可能係你班所謂正室自已攪出o黎平衡下。我續個問題答你:一齊接近年/的佢好成熟但又玩得,好錫我/我知有一日我會取代佢老婆,但我唔會比壓力佢/佢好愛我,佢工作好忙, ...

你係咪死剩種黎架
乜你冇親朋戚友或者老豆老母既咩
佢地知唔知你有個『人夫』男友啊

大宅

好媽媽勳章

回覆 44# jsc.chan 的文章

又系你依d鐘意自欺欺人,以為自己有別於其他第三者ge第三者~~

個男人同你發展唔代表鐘意你, 因為男人可以對一個女人有性衝動, 未必一定有愛衝動, 有個女人自動送上門lo, 咪當免費餐lo~~

佢真系咁鐘意你, 什至愛你多過佢老婆, 一早離左婚la, 洗乜同你講明你接受唔到就玩完~
其實你內心不知幾想佢娶你老婆,又要系到扮清高~~不過你有本事要佢離婚先算la, , 系到自我安慰~~

而佢~~咪當你只系一件玩具~接受現實罷la~~

翡翠宮

各位姊妹:

你地慳番啖氣暖下肚好喇!!!
使乜同呢d狐狸精講咁多姐~~~

我連鬧佢咒佢都廢事呀!!!

佢要去死唔通唔比佢死咩???

反正,佢比人玩之嘛,又唔係我地,我地又唔係佢阿媽,使乜咁似緊姐~~~

一睇就知佢賤格,仲要加埋戰鬥格,如果唔係都唔會夠膽死係大婆網講到明自己係狐狸精喇!!!

佢根本連最基本的道德觀念都無,比個男人玩都未知,仲話好enjoy,真係好好笑,男人有隻免費雞送上門,點會唔食呀???

我係男人都愛死佢喇!!!

屋企有個好太太,出面有隻免費雞,氹下佢就唔計較名份,又唔會比壓力佢,有需要就call佢出黎執番濟,明刀明槍,連呃都唔使呃,幾爽呀!!!

我信個男人兩個女人都愛,不過,老婆始終係可以帶出黎見人,係明門正娶,點玩都好,老婆只得一個,出面d賤雞點玩都得,反正佢地都係淫婦托世,唔比男人玩唔安落~~~

男爵府

我唔打算鬧你或者講咩大道理,但作為女人,我只係想提醒你,女人的青春有限,你而家唔覺得有問題,再過一段時間一段日子,你就會發覺好大問題,到時恨錯難返,個男人仲有幸福家庭,但你就失去左寶貴時間同痴心錯付。

仲有,其實你唔係愛佢愛到可以同佢老婆分享一個男人,你只係知道,呢一刻個男人唔會為左你同個老婆分開,但又無第二條路可行,所以只可以做黑暗中的情人。分享,係擁有者提出同人一齊分,而唔係想同人分嗰個唔問個擁有者就霸左一半擁有權,呢啲唔係叫分享,係叫搶。

可能你仲年輕,未諗到咁長遠,但身為一個旁觀者同一個女人,我都有點心痛,何況係你愛惜你的家人好友?

激情,永遠都好吸引,但激情過後,男人拍拍pat pat可以走,蝕底的總係女人。

希望你早日清醒,愛錫自己!

原帖由 jsc.chan 於 10-11-27 11:45 發表
我都係第三者,但我唔認為係我地錯,我地真係鐘意對方,只係timing問題, 佢係我上司, 第一日見工我就對佢印象深刻, 因為佢高大靚仔, 我承認我有主動, 但如果佢唔鐘意我根本就唔會發展到!佢大我好多不過佢好追得上潮流,佢 ...

男爵府

mouth: jsc.chan唔好side自己時間啦~佢愛你就會為你而離婚,
你不如早d搵返個可以同你結婚既人啦~

大宅

原帖由 jsc.chan 於 27/11/2010 11:45 AM 發表
我都係第三者,但我唔認為係我地錯,我地真係鐘意對方,只係timing問題, 佢係我上司, 第一日見工我就對佢印象深刻, 因為佢高大靚仔, 我承認我有主動, 但如果佢唔鐘意我根本就唔會發展到!佢大我好多不過佢好追得上潮流,佢 ... 我願意同佢老婆分個男人

人地老婆又係咪願意同你分享自己既老公??我覺得如果係男未婚女未嫁既情況下有第3者都仲可以接受...但如果係結左婚既話...另一半同第3者都係不能原諒...如果有小朋友既話...簡直係賤格囉...都唔明點解d人仲可以咁理直氣壯......而家咩世界..............

別墅

原帖由 jsc.chan 於 10-11-27 11:45 發表
我都係第三者,但我唔認為係我地錯,我地真係鐘意對方,只係timing問題, 佢係我上司, 第一日見工我就對佢印象深刻, 因為佢高大靚仔, 我承認我有主動, 但如果佢唔鐘意我根本就唔會發展到!佢大我好多不過佢好追得上潮流,佢 ...

其實睇你講既野, 覺得話你已經哂氣, 直頭無得救!

淨係想問你幾條問題, 請你自己本住個良心答:
1. 你係咪唔介意一世無名無份跟住個男人?
2. 你係咪唔會出手段搶人老公?
3. 他日你不小心有了BB, 會否讓你BB做私生子?

從來香港係一夫一妻制, 幾多個第三者初初唔係話自己唔介意呢樣唔介意果樣, 到頭來拆散幾多家庭?
有冇諗過你呢D行為亦會傷害到人地老婆?

送你一句: 他朝君體也相同

複式洋房

鬧得好,賤貨狐狸精!
原帖由 小manman 於 10-11-27 20:30 發表
各位姊妹:

反正,佢比人玩之嘛,又唔係我地,我地又唔係佢阿媽,使乜咁似緊姐~~~

一睇就知佢賤格,仲要 ...

子爵府

好媽媽勳章

係咪膠櫈仔過黎玩野呀

男爵府

好媽媽勳章

同意,我都係覺得jsc.chan唔係想同人分享一個男人,因為佢自己都講明佢知佢有一日會取代佢老婆!!

其實佢都係想完全擁有一個男人,而唔係愛個男人愛到可以同人分享佢都得~佢咁講,係因為個男人講明接受唔到就要離開...

不過可能jsc.chan都唔太清楚自己要d咩...~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 小manman 於 10-11-27 20:30 發表
各位姊妹:

一睇就知佢賤格,仲要 ...

講得好! 有D女人鍾意比男人當雞咁玩,真係吹佢唔漲架喎! 佢哋鍾意偷偷摸摸既剌激,唔鍾意光明正大,呢個係佢個人選擇,同佢講即係教精佢,等佢過多幾年,越愛越深而個男人玩到悶要換馬,佢就知咩叫攞嚟賤喇!

公爵府

畀面勳章

呢個世界冇男人喇咩!點解D女人咁鐘意作賤自己,有人老婆唔做要做人二奶?佢真係好傻,邊有男人唔想享齊人之福...

公爵府

醒目開學勳章

有需要就call佢出黎執番濟,明刀明槍,連呃都唔使呃,幾爽呀!!!

翡翠宮

原帖由 快樂 於 10-11-28 00:00 發表
呢個世界冇男人喇咩!點解D女人咁鐘意作賤自己,有人老婆唔做要做人二奶?佢真係好傻,邊有男人唔想享齊人之福...

唔係無男人,不過,d好男人都唔會選擇d賤雞姐~~~

咁d狐狸精勾到既都係d賤男人~~~

佢地唔會覺得咁做係作賤自己架喎!!!

佢話佢好enjoy偷偷摸摸個種感覺,咁做左老婆就唔夠刺激架喇!!!

而且,佢唔係唔想做人老婆,不過,都要有人肯娶佢,佢先有得做架!!!

只但係,呢d賤雞邊有男人會想娶姐~~~
玩下就可以,使乜娶呀???
更況且,唔使娶都已經玩到厭玩到殘哂,想揾人娶都難囉!!!

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 jsc.chan 於 10-11-27 17:40 發表
我覺得這主題個樓主太唔掂!係道認錯!我覺得怪 law.其實可能係你班所謂正室自已攪出o黎平衡下。我續個問題答你:一齊接近年/的佢好成熟但又玩得,好錫我/我知有一日我會取代佢老婆,但我唔會比壓力佢/佢好愛我,佢工作好忙, ...

一齊接近年, 依家嘅你得到啲咩??????你真係清醒吓喇! 將來你就會發覺嚟度啲媽咪話得你無錯架喇, 回頭是岸吧

複式洋房

回覆 54# jsc.chan 的文章

我講我c6嘅29d嘢給妳聽,佢當時識我c6時係21歲,諗住自己比個正印咁年輕,一定會好快搶到手,但佢一等就等咗八年,就連仔都生埋,但我c6無想過同老婆離婚然後同佢結婚,咁佢就開始心急,做好多事情來迫我c6,後來佢知道硬功唔得,就用軟功,佢sendSMS給我,話放低咗對我仇恨,求我讓出個老公給她,因佢個仔好須要有老豆.但我諗,點解佢會仇恨我,同時,我d仔女就唔須要老豆咩?所以,jsc.chan妳唔好咁天真這個男人會為妳同老婆離婚,而且亦唔應為了短暫嘅所謂浪漫及好勝心,去錯過自己嘅姻緣.就此年華老去.

大宅

吖你又幾享受做人洩慾機器㗎喎。
每半個鍾send一次甜言物語比你,
發緊夢又send,痾緊屎又send,
氹得你暈得一陣陣,
等你死心塌地,
一日send一百個SMS平過叫雞啦。

你冧佢實比雞交足貨嘛,
巴黎鐵塔反轉再反轉點玩都得,
你玩得嘛。
好多雞唔肯㗎。

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 janehk 於 10-11-28 01:37 發表

吖你又幾享受做人洩慾機器㗎喎。
每半個鍾send一次甜言物語比你,
發緊夢又send,痾緊屎又send,
氹得你暈得一陣陣,
等你死心塌地,
一日send一百個SMS平過叫雞啦。

你冧佢實比雞交足貨嘛,
巴黎鐵塔反轉再反轉點玩都得,
你玩 ...

我唔清楚雞同2奶有咩分別, 依家我知喇, 分別在於雞都可以有自己私人時間唔做生意, 2奶就唔同講法, 一個sms就要來吧佢什麼都應承...............咁相比下似乎做雞好過做2奶.

不過都唔關我事lu.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

伯爵府

原帖由 全為愛 於 10-11-27 19:21 發表

jsc.chan:

再回答你的反問 ...... 根據你的形容,我的見解是這樣的:你在他心目中也必定有某程度的重要性,我估計他從你那裏可獲得某些他在婚姻裏和太太身上不能滿足到的需要,所以他要用方法去留住你(e.g.sms給你甜蜜恩愛的感覺),但再企高一線看,你在他心中又不是那麼重要哩,如果真的那麼重要,他一早離開太太並光明正大跟你一起啦!還須偷偷摸摸嗎?

現在對他來說是最好不過的,家裹有個好太太,外面又有人願意主動跟他玩浪漫激情而又不給他壓力,最爽不過了!你如果真的享受而又不計較名份,那就最好不過又最合他心水了!你千萬別對他有要求呀,這種遊戲一旦有人要求 commitment,男人就煩了,也就是遊戲結束的時候了
AGREE~如果你係佢心裡面真係咁重要,佢就會即刻同佢太太分開喇,但佢到依家都未咁做,証明左你都唔係咁重要姐,你試下依家叫佢同太太離婚比個名份你呀,佢實答你唔得~到時你咪知自己係佢心裡面係咪咁重要囉~大多數既男人最愛既都係自己!!
大b駿逸細b駿晞

首頁
23456...7

尾頁

跳至