單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:krissie0622+發表於+11-6-3+19:00+HI

原帖由 vane 於 11-06-03 發表
近黎cjeck過澳門d價.....都吾平,特別係新酒店...
頭先睇到報紙,油麻地旅遊澳門銀河酒店14xx起。威尼斯人再平啲。

暑假.....咁就過咗一半啦.

男爵府

Vane:
我公司既船河定咗係6月13日, 星期一, 但暫未知人數, 未知加唔加到人住, 因計過使費如要加人會加200蚊.
另外有朋友訂咗7月7號, 星期四, 每位250, 因為隻船有埋隻sir滑梯可以直接sir落海, 好玩好多所以貴少少, 你睇下又有無興趣.

侯爵府

環保接龍勳章

維豬豬 發表於 11-6-3 22:18
Vane:
我公司既船河定咗係6月13日, 星期一, 但暫未知人數, 未知加唔加到人住, 因計過使費如要加人會加200蚊 ...

6月13日...仲未考完試呀老細要考到15號WO.......
7月7號, 星期四,....就未知攞吾攞到假...
見到好想去....話晒10幾年無玩LAW....
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

環保接龍勳章

維豬豬 發表於 11-6-3 21:09
頭先睇到報紙,油麻地旅遊澳門銀河酒店14xx起。威尼斯人再平啲。

好多都係去到6月尾..7月中開始勁加啦...仲未計15%稅mouth:mouth:" />mouth:" />mouth:" />...
比例說4人去的話:

做緊星期日至四優惠是...2日1夜$1799+15%=($2068.85)..
包2套船飛/2人早餐....再加2套船飛約($340)
和2位小童早餐168/2X10%=($201.6)
4大細約:約數=($2610)
6大細約:約數=($3151)

我問緊人有無平酒店..下星期就會知
可能攞到一間2晚房共$2400,但無早餐送...自己買船票6人$1020=($3420)玩3曰2夜WO...

我估威尼斯人都係平3幾百炸...
其他酒店都係平小小....
辛苦大家再搵搵料
如果吾要早餐的會平DD,可以留番D錢食自助晚餐仲好...

男爵府

vane 發表於 11-6-4 06:32
6月13日...仲未考完試呀老細要考到15號WO.......
7月7號, 星期四,....就未知攞吾攞到假...:igiveu ...
我公司嗰個船河你唔係話諗住自己去既咩?

男爵府

vane 發表於 11-6-4 06:56
好多都係去到6月尾..7月中開始勁加啦...仲未計15%稅mouth:" />mouth:" />mouth:" />...
比例說4人 ...
有得唔要早餐仲好啦, 咁貴呀, 真係行出街食好過.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆 vane 的帖子

一到暑假, 去邊都甘屎貴
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

男爵府

小雄維尼 發表於 11-6-4 12:49
回覆 vane 的帖子

所以話想七月頭去旅行囉, 但係無人so我呀.

水晶宮

回覆 維豬豬 的帖子

七月頭, 咩小學同幼稚園都未放假...點去呀?

男爵府

引用:回覆+維豬豬+的帖子 七月頭,+咩小學同幼稚

原帖由 小雄維尼 於 11-06-04 發表
回覆 維豬豬 的帖子

七月頭, 咩小學同幼稚園都未放假...點去呀?
維維咪放緊囉,有啲幼稚園放兩個月既嗎。

水晶宮

回覆 維豬豬 的帖子

哇, 間咩幼稚園會放2個月甘長既?, 而家我仔放個幾月...我都已經想

侯爵府

環保接龍勳章

維豬豬 發表於 11-6-4 12:16
我公司嗰個船河你唔係話諗住自己去既咩?

我要幫亞仔溫書KA....你維維上左小二就知味道....

侯爵府

環保接龍勳章

維豬豬 發表於 11-6-4 12:18
有得唔要早餐仲好啦, 咁貴呀, 真係行出街食好過.

有D包早餐...有D吾包....但價錢都有出入...要格好D價先...

侯爵府

環保接龍勳章

小雄維尼 發表於 11-6-4 12:49
回覆 vane 的帖子

係....

水晶宮

回覆 vane 的帖子

人地媽咪到時哎救命, 就到我地隔岸觀火囉

男爵府

引用:回覆+維豬豬+的帖子 哇,+間咩幼稚園會放2

回覆 維豬豬 的帖子

哇, 間咩幼稚園會放2個月甘長既?, 而家我仔放個幾月...我都已經想:sickmil ...
因為收十個月學費嗎,凡事向好嗰方面去諗啦,維維放兩個月假我好開心既。

男爵府

引用:回覆+vane+的帖子 人地媽咪到時哎救命,+就

回覆 vane 的帖子

人地媽咪到時哎救命, 就到我地隔岸觀火囉
等到我哎救命既時候,睇怕你都差唔多跳樓啦。

侯爵府

環保接龍勳章

維豬豬 發表於 11-6-4 20:25
等到我哎救命既時候,睇怕你都差唔多跳樓啦。

真係明我心意......

水晶宮

回覆 維豬豬 的帖子

我5會跳,因為我知道我仔都5係讀書既材料黎

男爵府

引用:回覆+維豬豬+的帖子 我5會跳,因為我知道我

回覆 維豬豬 的帖子

我5會跳,因為我知道我仔都5係讀書既材料黎
咁你又成曰咁勞氣。

首頁

尾頁

跳至