自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章

回覆:本來我都信陳小姐既, 但睇完佢師傅既說話之後就......

我識馬騮都吾識佢

珍珠宮

畀面勳章

老實講, 兩個男嘅係衰架la... 但係個女嘅都唔係好到去邊
陳生就出左名架la, 唔使講... ,我真係唔知邊個陳嘉桓

正經女仔會連續幾晚出去夜蒲 ?
冇人話學完詠春係武林高手, 但係...如果自己唔願意, 都識推開人啦..一係就企起身走人
不走不反抗因她反應不來, 我相信佢智商應該冇問題, 或者, 佢自己都飲到 high high 地
做師父嘅應該要教下個徒弟, 唔係將啲責任推晒落人到, 自己個徙弟都有唔啱
如果要聯誼嘅話, 去一次兩次都可以啦, 係佢自己講連續幾晚, 正經女仔, 家教好嘅, 會唔會 ar... , 講到自己先係苦主... 自己都要負責任啦

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

講真... 唔係呢單野, 我真係唔知 "陳小姐" 係咩野樣

但陳生呢!! 一講個名, 就知係個樣係點

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

BonBonLin 發表於 11-11-25 12:01
老實講, 兩個男嘅係衰架la... 但係個女嘅都唔係好到去邊
陳生就出左名架la, 唔使講... ,我真係唔知邊個陳嘉 ...

講真個女仔學得武術, 肯定係比較剛強既人, 唔會係柔弱果種, 唔係點捱得住, 你話佢驚到唔識反應我真係唔係好信lor.

仲有佢出嚟娛樂圈咁耐(佢之前好似做model), 雖然話19歲, 但肯定閱歷唔同一般少女, 見過世面, 平時都唔少男性抽水(你睇佢去d招待會d鬼佬都搏蒙啦), 佢點會唔知去夜浦會有咩事可能發生, 扮無知少女? 可信性好低lor.

翡翠宮

想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

男爵府

如果馬德鐘因為袖手旁觀而惹祸上身就真係無辜。我撐馬德鐘。希望佢冇事。陳陳就冇乜好感,識唔識唔重要。
睇錢份上,我要忍忍忍~

大宅

成單野, 我只認得兩男主角個樣, 完全唔知佢兩師徒乜樣...

只知陳小姐同林峰傳過下, 但做過d咩, 點既樣, 真係唔知喎...
唔係呢單野, 真係唔知陳小姐, 就只係一個普通過普通既19歲女子囉....

依家咁講, 我直頭覺得傳陳小姐同林峰, 都可能係佢兩位新進高人自制既新聞tim... 越講越失分... 同情變唔抵可憐....

男爵府

WChan 發表於 11-11-25 12:09
講真個女仔學得武術, 肯定係比較剛強既人, 唔會係柔弱果種, 唔係點捱得住, 你話佢驚到唔識反應我真係唔係 ...

同意:扮無知少女可信性好低
睇錢份上,我要忍忍忍~

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

講真唔係呢單嘢,我連佢個名都未聽過咁都講得出

男爵府

冬日勳章

大宅

如果佢唔係咁open, 啲男人都唔敢亂來, 呢兩個男的拍咁耐戲, 又唔見對其他女演員咁, 梗有啲嘢, 人地先咁狼.

:;pppp::;pppp:

大宅

畀面勳章

suetwababe 發表於 11-11-25 11:51
我識馬騮都吾識佢
Me too..真係睇完都唔知佢乜水

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

唔係呢單嘢,我都唔知陳嘉桓係邊位....反而陳浩民我就識....
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實我想問
呢個冼師父係乜水

禁止訪問

畀面勳章

回覆:bb2 的帖子

珍珠宮

大廚勳章

本來我都信陳小姐既, 但睇完佢師傅既說話之後就......

而家陳生同陳小姐响香港同樣出名,打成平手…

但如果出到街遇到陳小姐,我諗我都都仲係認唔出佢,佢個樣太平凡啦。

男爵府

回覆:junechoi02 的帖子

唔理受害者是誰,總之陳生自己是有老婆的,對任何人也唔可以非禮,呢個係main-point!:;pppp:

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁佢真係好大膽喎
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

伯爵府

I still can't remember her face....sorry...

首頁

尾頁

跳至