興趣嗜好

跳至

首頁
23456...98

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

多多: 你係專家, 想問for 新手, Canon 650D and Nikon D7000, 邊隻好d呀? 因budget唔多喇, 想save money for either one.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

morning~

水晶宮

畀面勳章

hi hi ~ morning

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好似又有個風, 唔知吹唔吹到香港呢??

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cc0524 發表於 12-8-14 09:18

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cc0524 發表於 12-8-14 09:18
尋晚我老公開黎睇..個樣就好似打正...但重係好遠... 唔知會點變..

水晶宮

畀面勳章

tabo0890 發表於 12-8-14 10:01
尋晚我老公開黎睇..個樣就好似打正...但重係好遠... 唔知會點變..

打到黎先算

htts  都係嘅  發表於 12-8-14 10:10

公爵府

尋日同我女行左去荔枝角吉吉島啦~~

真係幾大間...不過有超巿無food court..

由工廠區行過去...已經覺得去左另一個地方咁....都未見過

原來入面係三個豪宅...重有埋mtr 專口...好勁呀..

公爵府

靚豬豬 發表於 12-8-14 10:02
打到黎先算
我都唔想佢打到黎....星期五入貝澳camp ~ 3日2夜曬太陽

htts  正呀!  發表於 12-8-14 10:10

水晶宮

畀面勳章

tabo0890 發表於 12-8-14 10:04

兩母女行街街真開心
係呢, 話薯話都唔記得問你女早排放榜成績如何 ? 入U 定 讀其它 ?

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

tabo0890 發表於 12-8-14 10:04

我都未去過

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

tabo0890 發表於 12-8-14 10:06
我都唔想佢打到黎....星期五入貝澳camp ~ 3日2夜曬太陽

係咩又打, 我唔知tim!
呢個星期呀, 咁都好d, 我下星期6要上大陸呀

公爵府

靚豬豬 發表於 12-8-14 10:22
兩母女行街街真開心
係呢, 話薯話都唔記得問你女早排放榜成績如何 ? 入U 定 讀其它 ?
...
佢宅到爆..成日比我單打佢....又唔敢正面話佢...只係講笑式咁話佢無朋友
send左幾份暑期工無下文..就坐左係度..

好在有幾個舊校同學好想keep住...約下佢出去動漫..食下甜品buffet

先至有街去下....其他時間都係我叫佢先出街...

佢肥左一科..入唔到U 呀.....幾鬼down..我話預左啦..之前都只係拉車邊上中六...搏唔到都係正常

而家報左High Dip..高級文憑....2年....佢又希望2年後夠成績駁番上大學...不上大學心不死果隻囉

我話唔好咁緊張...要讀書大把時間讀.... 唔一定要一條直路上...

放鬆心情啦~ 不過佢份人唔似我....緊張認真派....

水晶宮

tabo,

個風唔好又攪到星期六. 日落大雨就好啦....

水晶宮

tabo,

咁你行開有無行埋香工呀??? 而家 d 介紹香港名勝既書仔都有介紹佢架....

水晶宮

畀面勳章

tabo0890 發表於 12-8-14 10:35
佢宅到爆..成日比我單打佢....又唔敢正面話佢...只係講笑式咁話佢無朋友
send左幾份暑期工無下文..就坐左 ...

我話唔好咁緊張...要讀書大把時間讀.... 唔一定要一條直路上...

講得岩, 我大把同事都係出黎做野之後先再報番DEGREE, 係就係辛苦, 一面返工
一面讀書, 但有時咁樣隔開下(做過野有D閱歷再讀番書)反而仲好咖, 又唔會浪費
左D時間 (唔好誤會呀, 我意思唔係話你女在浪費時間呀)

水晶宮

mm,

下星期上大陸邊度玩呀??

水晶宮

tabo,

乜亞囡係今年架??

佢都好有入大學既心, 你要鼓勵下佢呀, 有志者事竟成....

寶石宮

tabo0890 發表於 12-8-14 10:35
send左幾份暑期工無下文..就坐左 ...

你2母女似2姊妹呀!!

寶石宮

靚豬豬 發表於 12-8-14 10:48
講得岩, 我大把同事都係出黎做野之後先再報番DEGREE, 係就係辛苦, 一面返工
一面讀書, 但有時咁樣隔開下( ...

我當年肯俾心雞讀書, 都入到U讀degree, 唔使e 家咁慘.

首頁
23456...98

尾頁

跳至