自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

florence0204 發表於 13-1-4 23:46
呢2日個身同手 乾燥 (R) 到流哂血呢!
天氣乾燥,可以浸浴時加兩片片糖,就唔會痕

男爵府

回覆:好痕呀!好痕呀!(揮手區)

藥房買纯 甘油 好用,可溶於水,所以唔立,嘴唇爆拆都得

男爵府

有幾個四十過外嘅朋友用左甘油,佢地活d皮膚后生左5年

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

我唔敢r…… 因為太恐怖,一開始係乾燥,依家成個大腿都係紅色點點,好似濕疹,睇左西醫,都話係乾燥造成,中醫都係咁講

救命
老公睇我隻腳都話好恐怖

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

查大量A cream

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆:florence0204 的帖子

小腿係重災區

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:uri_lau 的帖子

今日我用水溶性乳霜GP 開水淋身,著咗衫之後成身手腳都冇咁痕了!

水晶宮

引用:呢2日個身同手+乾燥+(R)+到流哂血呢! +

原帖由 florence0204 於 13-01-04 發表
呢2日個身同手 乾燥 (R) 到流哂血呢!
QV同Rosken 都very good

首頁

尾頁

跳至