自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:男女岩岩拍拖其實邊個比錢呢

輪流俾

公爵府

HAPPY_YY 發表於 13-3-26 17:25
男女岩岩拍拖其實邊個比錢呢

我既角度係男既比大數(當然唔係太大啦如晚飯)
我老公係老派人,堅持唔可以要女士比錢,拍拖嘅全部花費都係佢比,但我有買禮物送比佢

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

初初同c6拍拖個陣,同佢食飯我地AA,我朋友仲話邊有人AA制咁樣衰喎

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:男女岩岩拍拖其實邊個比錢呢+我既角度係男

原帖由 HAPPY_YY 於 13-03-26 發表
男女岩岩拍拖其實邊個比錢呢

我既角度係男既比大數(當然唔係太大啦如晚飯)
禾以前果d搶住俾喎〜

simple is the best~

大宅

大家會輪流比,不過C6比既次數多D

男爵府

男嘅出戲飛女嘅買爆谷

侯爵府

畀面勳章

我由拍拖第一日已經係男友(依家既老公)俾啦,佢從來唔會要我俾錢~~
不過,我諗依家既男女大多係AA制啦~~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我中意aa制 我唔覺得一定要個男人比哂

翡翠宮

男俾多,買小食汽水、食糖水之類細丕嘢由我俾。

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

以前同ex通常我比多,之後同c6拍拖就佢比多!結左婚我碌卡.佢找數

大宅

男女平等,冇話男多定女多,始終自己有返工,唔想俾人感覺靠男人!

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

初期aa多,佢俾先,我再俾返佢,好睇得黎又均爭d, 後期就輪流俾,不過佢俾得多d, 我少d。婚後就主要佢俾,我負責其他洗費,無計得好清,大家都對個家有貢獻咁啦。

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

複式洋房

試過同女友食米線,埋單果時至知真係得幾十蚊喺身,叫佢比住先,出門口之後佢即刻去搵櫃員機叫我㩒返比佢mouth:

大宅

引用:我覺得要視乎大家嘅經濟,+一人一餐都無所謂

原帖由 I9528 於 13-03-26 發表
我覺得要視乎大家嘅經濟, 一人一餐都無所謂
同意。千其唔好覺得男方老馮要俾,拍拖時俾埋女方果份,係gentleman嘅表現。

侯爵府

引用:我拍拖是80年代,未有"港女"名詞,食硬男人,3

原帖由 EVA222 於 13-03-26 發表
我拍拖是80年代,未有"港女"名詞,食硬男人,30年後,形勢又變了,女亦要主動出手找數,除非個男人十分有成就,搵 ...
係呀,早10年8 年拍拖時,邊有女仔要比錢,而且男既亦願意花錢好多,我同我大少一齊頭半年都係佢出多,大約10次我出1,2次,但自從半年後就變哂我出喇,其實因為要儲錢,佢扣除自己洗費後比哂我

侯爵府

引用:試過同女友食米線,埋單果時至知真係得幾十

原帖由 JOE1975 於 13-03-26 發表
試過同女友食米線,埋單果時至知真係得幾十蚊喺身,叫佢比住先,出門口之後佢即刻去搵櫃員機叫我㩒返比佢 ...
貢你仲有無同佢一齊呀??!

侯爵府

引用:試過同女友食米線,埋單果時至知真係得幾十

原帖由 JOE1975 於 13-03-26 發表
試過同女友食米線,埋單果時至知真係得幾十蚊喺身,叫佢比住先,出門口之後佢即刻去搵櫃員機叫我㩒返比佢 ...
貢你仲有無同佢一齊呀??!

珍珠宮

畀面勳章

多數男方俾,間中我俾,同埋有時送D小禮物囉

水晶宮

如果有何家淑女甘有$,我又唔介意餐餐我請wor

少奶奶的身份,丫頭的命...

伯爵府

BK Milk勳章

未試過自己俾