美容扮靚

跳至

首頁
23456...76

尾頁

男爵府

Re: 痴痴呆呆圍埋一台 (PART IV)

2hmama 寫道:
Sams,
Don't 起釘

Sams
係呀, 記得唔好呀.

Sams 寫道:
2hmama,
Hold up $, no problem!! We are friend.

Sams
咁係當唔當我係 friends 呀? :mrgreen:

2hmama
hold up Sams' $, of course 冇問題啦, 佢大把 $.

大宅

我都有食緊 fancl!

2hmama 寫道:
V-Square and Sams,

May I know how much ????

[quote]
V-Square 寫道:
sams,

which brand?

我都食緊一隻叫young up 的 collegen
[/quote]

大宅

等我都拿拿聲搵番本貴妃 catalog 出黎鑽研下先!

多利是 寫道:
2hmama

本草去死皮gel, 咪good at 去死皮囉 & 5乾, 好似擦子膠咁, 可以擦到好多死皮出來架..

我買個時係佢地mm轉packing, so賣得好平, 原價都係1百幾十1支..仲有折

我都用過好幾款 products, 印像深刻好用既有貴妃玉容散 (我用左2樽仔), 本草去死皮gel, & 貴妃牌既美白mask (有數款, 5記得名lu), 仲有珍珠粉, 佢話係可以食架, 不過我5敢食, 用來開mask fu, 真係幾正~ 個隻 anti wrinkle essence 都有用過, ok but 我覺得以佢個brand來講, 貴左dd~ 但呢D products 我5會長期用, 因為有珍珠成份既野, 我怕長期吸收水銀太多

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yvonne

個隻 MB (MatorjXX BertiXX) 既 product 係1隻 product only, 1盒有幾支野 & cream 咁樣, 1盒1個療程用1個月咋

大宅

若真係一唔用就直衝 80就真係要諗清楚嘞!

多利是 寫道:
yvonne

個隻 MB (MatorjXX BertiXX) 既 product 係1隻 product only, 1盒有幾支野 & cream 咁樣, 1盒1個療程用1個月咋

大宅

係呢, 有冇 sister 日日要劃眼線 ? shanshan 就唔洗問啦!

水晶宮

yvonne

5洗搵 catalogue 啦, 網址在此

貴妃 - please click

大宅

係咪全部 made in china架! 如果去深圳d百貨公司 counter 買會唔會仲平d呢? (如果有的話!)

多利是 寫道:
yvonne

水晶宮

yvonne

呢個未知bor,係我地茶餘飯後閑談隨口嗡je

但係未你地之前講既'不老傳說'就係呢隻product 呢??

yyvonne 寫道:
若真係一唔用就直衝 80就真係要諗清楚嘞!

[quote]
多利是 寫道:
yvonne

[/quote]

大宅

JJ,

同你o個朋友隻 cream 有得 fight !!!

Someone said MB is China 公司.

多利是 寫道:
琴日同朋友食飯, 講開佢同事搽左 MB 隻 product (即關x林做代言人個間), $1,600用1個月, 但睇住佢d skin 由40變20 請問你地之前 chat 講緊個隻係未就係呢隻呀?? ?-( ?-(

跟住我地即時唸到, 咁if 唔用後, 會5會由20變返40呢?? 我朋友話分分鐘由20變80 tim ar

別墅

多利是 寫道:
yvonne

多利是
貴妃 D PRODUCT  會唔會敏感架,價錢貴唔貴呢?
佢個counter 係裕華邊到呀?
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1037.gif[/img]

伯爵府

fancl - tense up 我之前都有飲, keep飲緊d skin 好好, 但一唔飲即 :-( :-(

young up - $2xx / 盒, 可食 1 mth!

MB 母公司係生產綠水 = 洗地水, 我唔敢試 & D 口碑都麻麻地
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

晏畫去mall睇到GNC隻bilberry, 佢地淨得60粒裝, CAD14.39(會員價) 同 CAD17.99 (非會員價), 做會員要比10皮開咭, 咁成年買野係用會員優惠, 佢地話H.K.最近開左一間專門店. V-Sqaure, 為起HK$百零蚊平唔平呀??

健康食品, 我最近食一隻日本牌子既六色靈芝孢子精華, 另外我上benefit個網到睇下order香水, 會唔會可以ship黎加拿大, sorry, 佢地reject左我 睇怕要 in person 去買....

另外, 上集唔記得左邊隻牌子係外國買低d架 MJ咁勁,40變20

大宅

V-Square,

"MB 母公司係生產綠水 = 洗地水".....yes...I saw this in other topic before

Sorry, may I now "young up" = which brand (you know...I am very very "out" )

大宅

ShanShan,
咁Zara好似得d..Mango好似causal 左d.

冬菇頭,
我唔識形容隻香水味, 咁我諗住細路仔個鼻靈d, 就問個仔啦. 我問:"媽咪d隻新香水, 香唔香?" 佢答我香. 咁我問:"咁點香法呢? 係咩味呢?" 個曳仔答我:"全新茉莉花香Tempo味." 拿....原先我都唔覺, 比佢講完, 又覺得有少少似... 哈哈.. 當然話明Maybe Baby, 所以一定係清清地, BB仔, 又少女個種味囉...

2hmama,
我見自己成日病...終於開始要食野生冬蟲草丸. 之前有食Royal Jelly. 而家無拿.
--- 2J 作品

大宅

ShanShan,

Will you come to 金鐘 (during weekday after off duty)????

I can 幫吓眼....金鐘廊 with "moiselle" too ....and many many shop in Pacific Place ma.........

ShanShan 寫道:
[quote]
JJ1122 寫道:
ShanShan,
Mango 同 Zara 個d 晚裝得唔得呢? 又唔太grand, 又型.

JJ
Will go to have a look. Zara did come to my mind. But never thought of Mango.

2hmama 寫道:
ShanShan,

Shop Name : Si Boutique (the name is Boutique, but not Boutique 仔, style 似 moiselle)

d 晚裝 OK !! 可以去 look look if you have time !!!
Please let me know when you go, so I can 幫吓眼

2hmama
Thank you so much. Will go to have a look sometimes, do you know if it's still on sales? 幫吓眼? Of course la. I need you, baby. [/quote]

水晶宮

yvonne

貴妃牌係大陸貨來架, 只外銷, 係日本係明牌, d日本仔來親香港都搶架.. so 大陸無得賣, 我係d好大既dept store & 其他大細藥房都無見過呢隻野~

大宅

冬菇頭,

I bought "GNC 隻 bilberry" before not not sure the price (when getting old, 記憶力差:-( :-( :-( )

專門店 available downstair, will check the price during lunch time and report to you later !!!!

冬菇頭 寫道:

晏畫去mall睇到GNC隻bilberry, 佢地淨得60粒裝, CAD14.39(會員價) 同 CAD17.99 (非會員價), 做會員要比10皮開咭, 咁成年買野係用會員優惠, 佢地話H.K.最近開左一間專門店. V-Sqaure, 為起HK$百零蚊平唔平呀??

健康食品, 我最近食一隻日本牌子既六色靈芝孢子精華, 另外我上benefit個網到睇下order香水, 會唔會可以ship黎加拿大, sorry, 佢地reject左我 睇怕要 in person 去買....

另外, 上集唔記得左邊隻牌子係外國買低d架 MJ咁勁,40變20

水晶宮

phyllis

貴妃牌會5會敏感, 我真係5知wor, to me, 我就無囉~ 你不如去 counter 看下問下 sales 啦, jordan 裕華有個較大較齊貨既 counter, 你去看下啦

男爵府

2hmama, VS,

I am not drinking Fancl House Japanese version (with Q10) only $200 for 10 bottle.

ShanShan,

Since we are friend and not calculate interest but don't mean I have a lot of money.

首頁
23456...76

尾頁

跳至