自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

水晶宮

完全無問題.

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

十幾歲個時就唔會揀, 廿幾歲個時會考慮, 三十幾個時我要細我十二年個D....

smallkan    發表於 13-3-28 20:47
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

可以接受喎!but我老公大我2歲~
新的一天...希望真的有新的希望吧...

子爵府

畀面勳章

回覆:你地接唔接受自己男友/老公大自己12年呢

還可以

子爵府

大我兩年都唔得

伯爵府

我接受到吖!可能小時候缺乏父愛,大我12年真喺唔太問題

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

都 ok 嘅
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

接受到,可以享有佢已有嘅𡚒鬥12年,女人可以捱少啲!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

接受到!!!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

florapang0426 發表於 13-3-28 10:02
如男朋友,睇下係你幾歲識囉,如果係20/32就唔ok,如28/40都尚可以嘅

同意,要睇埋個 range,心目中最低限度係 24/36,思想到 25 左右會正常 d......
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:你地接唔接受自己男友/老公大自己12年呢你

原帖由 HAPPY_YY 於 13-03-28 發表
你地接唔接受自己男友/老公大自己12年呢

你地父母會反對嗎?
禾d ex大部份刀at least大禾12年〜

simple is the best~

男爵府

唔怪得咁多男人可以娶個細自己幾十年既老婆, 原來........

水晶宮

超級特務 發表於 13-3-28 09:59
大我12年ok, 細我 12年就唔使客氣啦........
我成鬼日引d幼男埋身,d老野對我興趣不大。奇

yuexu  唔通~  發表於 13-3-29 13:51
Bye

禁止訪問

引用:接受到!細我12年就接受唔到喇

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

媽咪面 發表於 13-3-28 10:29
我老公大我9年,佢就係驚會咁,所以俾曬所有錢俾我,等我多啲私己錢旁下身,到佢退休時我仲做野,佢話會煮 ...

呢o的先係正能量呀.... 守寡又如何, 最緊要曾經相愛麻...

女細過男既就多野考慮o者....
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

禁止訪問

水晶宮

EVA222 發表於 13-3-28 10:53
貓女個look嫩口,老野唔敢埋身,怕臭口友話佢援交.
哈哈~我個頭像就夠嫩口

我懷疑我太粗魯、男人婆,d熟男like 少女味or淑女look 嘛。
Bye

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

心境閱歷不等年齡

smallkan    發表於 13-3-28 20:48

水晶宮

what is the problem ?

男爵府

大12年梗係ok啦,細就一定唔得:;pppp:我嫌我c6大我6年少添

首頁
23456...13

尾頁

跳至