想生BB

跳至

首頁
23456...95

尾頁

子爵府

elainelam1228 發表於 13-7-23 22:25
我地呢度大家差不多due date ~ 好搞笑呀〜 到時大家support 大家
我岩岩起身, 今早體溫先明顯升... 有時真係唔知幾時排左..~

唔理咁多, 呢兩星期好好休息~ 吹下水又一day!
妳們將永遠活在我的心中.

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+13-7-23+22:25

原帖由 ET8379 於 13-07-23 發表
我岩岩起身, 今早體溫先明顯升... 有時真係唔知幾時排左..~

唔理咁多, 呢兩星期好好休息~ 吹下水又一day! ...
我都半放棄〜 有就有,無就繼續識朋友

別墅

回覆:3-8-5-8 派彩日既JM,呢度集合一齊等!深深深!

我都係3/8 派彩,四月小x過,今次係小x後,第一次開工

子爵府

回覆:3/8-5/8 派彩日既JM,呢度集合一齊等!深深深!

我剛剛貼好晒驗左既排卵紙〜 其實應該都行房時間ok~ 如果下個月可以將第一次再延後一日,可能會好d~ 22/7 做,老公已經無咩力〜 應該好少好少精〜 唔知有無機

子爵府

回覆:3/8-5/8 派彩日既JM,呢度集合一齊等!深深深!

我剛剛貼好晒驗左既排卵紙〜 其實應該都行房時間ok~ 如果下個月可以將第一次再延後一日,可能會好d~ 22/7 做,老公已經無咩力〜 應該好少好少精〜 唔知有無機

「補相」

子爵府

elainelam1228 發表於 13-7-24 00:25
我剛剛貼好晒驗左既排卵紙〜 其實應該都行房時間ok~ 如果下個月可以將第一次再延後一日,可能會好d~ 22/7 ...
你都算包抄到重要日子~ 唔好諗太多.. 有時就算日日do.都未必中.. 係中既, 一次就夠:)

我c6 連do 兩日都冇晒力, 尋晚唔肯do 了(因為我今個月等極都冇深粗.. 驚miss 左, 所以之前懷疑排o個兩日就捉佢do...)

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+13-7-24+00:25

原帖由 ET8379 於 13-07-24 發表
你都算包抄到重要日子~ 唔好諗太多.. 有時就算日日do.都未必中.. 係中既, 一次就夠:)

我c6 連do 兩日都冇 ...
我C6隔日做都唔掂,第2次已經無力啦

子爵府

elainelam1228 發表於 13-7-24 00:25
我剛剛貼好晒驗左既排卵紙〜 其實應該都行房時間ok~ 如果下個月可以將第一次再延後一日,可能會好d~ 22/7 ...
btw, 你排左之後既體溫, 係幾時開始升? 同埋升左幾多? 我想參考下~

子爵府

laylay18 發表於 13-7-23 23:06
我都係3/8 派彩,四月小x過,今次係小x後,第一次開工
有jm 話小x 完, 好快就中ga la. 希望你有好消息~ 不過最重要係身體要keep 住好:)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我果個前晚起唔到
咁岩燉左阿嬤秘方,,,分左比佢飲
20分鐘左右就起到喇

男女受益,,,哈哈哈

大宅

回覆:3-8-5-8 派彩日既JM,呢度集合一齊等!深深深!

4/8,

雨已經來了,請不要憂傷。陽光一直在等你伸手的瞬間,溫暖千年。

子爵府

D..D 發表於 13-7-24 02:44
我果個前晚起唔到
20分鐘左右就起到喇
好堅wor!! 幾時分享俾jm 們:)

大宅

我的育兒心得勳章 BK Milk勳章

我紅d連續6日有控,大家知唔知即刻代表咩?我7月4Day1,我好confuse:;pppp: 前晚諗住開工,因為見到分泌好水,同埋拉到啲啲絲,點知自己9點半係sofa訓咗覺

子爵府

州脆絲 發表於 13-7-24 07:16
我紅d連續6日有控,大家知唔知即刻代表咩?我7月4Day1,我好confuse 前晚諗住開工,因為見到分泌好水 ...
有控但又唔係有線!?! 有冇量埋體溫? 如果唔知係咪排.. 唯有隔日do la~

我本身d 分泌好唔聽話.. 今個cycle 排左先有拉絲.. 真係激死~ 但上個cycle, 我排o個日係有好水好水既分泌~ 所以你呢兩日do 左先~ 唔好理咁多~

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+13-7-24+00:25

btw, 你排左之後既體溫, 係幾時開始升? 同埋升左幾多? 我想參考下~
俾你睇相片呀,你睇下清唔清楚,排前36.3, 排後36.1 -36.0, 今日升36.4

子爵府

引用:我果個前晚起唔到咁岩燉左阿嬤秘方,,,分左

原帖由 D..D 於 13-07-24 發表
我果個前晚起唔到
20分鐘左右就起到喇
咁正〜 我同老公愛晚上訓前搞〜 但想知咩燉野?

子爵府

引用:我紅d連續6日有控,大家知唔知即刻代表咩?

原帖由 州脆絲 於 13-07-24 發表
我紅d連續6日有控,大家知唔知即刻代表咩?我7月4Day1,我好confuse 前晚諗住開工,因為見到分泌好水 ...
快D補返〜 拉絲有時係排卵前〜 我今個cycle ,都係有好多分泌同測排卵(見強開始陽啦)同留意體溫先搞

子爵府

elainelam1228 發表於 13-7-24 09:33
俾你睇相片呀,你睇下清唔清楚,排前36.3, 排後36.1 -36.0, 今日升36.4

...
oh, 你係排完仲低過排o個日~ 好特別既情況~ 不過只要慢慢升就ok gua?!

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+13-7-24+09:33

oh, 你係排完仲低過排o個日~ 好特別既情況~ 不過只要慢慢升就ok gua?!
係啦,睇試紙係22/7 排,但溫度是21/7排,但其實試紙係22/7 半夜1:00 (剛過21/7), 但我信試紙,因為我假日係香港,平日係廣州,所以溫差易浮動少少

子爵府

最緊要強陽前準備定搞一次,睇試紙,隔1-2日再搞,估排卵日,如果我今個月無中〜 下個cycle ~ 我會強強先開始,老公計過,只可以搞2次,要再安排好d~ 今cycle~早左1日

首頁
23456...95

尾頁

跳至