自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:我做侍應可能會諗:咁你想點丫,咁又唔得咁

原帖由 pumpumpurin 於 14-03-10 發表
我做侍應可能會諗:咁你想點丫,咁又唔得咁又唔好。
Agree

水晶宮

回覆:hahamama11 的帖子

可否介紹下,真心問

子爵府

大廚勳章 睛靈勳章 畀面勳章

引用:我夾起問侍應咩黎,他即刻答我話係呀,呢批

原帖由 11B 於 14-03-10 發表
我夾起問侍應咩黎,他即刻答我話係呀,呢批温泉蛋無甘靓。我亦即刻話甘你地一早知架啦!品質監管唔好夾硬俾 ...
其實個侍應只係負責出餐,食物品質呢家野個侍應根本做唔到d咩,你要投訴,佢最多換過俾你,我呢牌做緊日本餐侍應pt,所以我好清楚

水晶宮

引用:我夾起問侍應咩黎,他即刻答我話係呀,呢批

我夾起問侍應咩黎,他即刻答我話係呀,呢批温泉蛋無甘靓。我亦即刻話甘你地一早知架啦!品質監管唔好夾硬俾 ...
其實你心目中既"正確完美"既答法,應該係點呢?佢地點講,你會覺得舒服滿意呢?

天空之城, 快樂之地

侯爵府

醒目開學勳章

回覆:和民拮得起的温泉蛋

即係隻蛋熟咗啲姐,俾我唔會出聲。

子爵府

引用:Quote:原帖由+11B+於+14-03-10+發表我夾起

原帖由 PCCW2319 於 14-03-11 發表
其實你心目中既"正確完美"既答法,應該係點呢?佢地點講,你會覺得舒服滿意呢?

...
睇完咁多頁,我估樓主只係想個侍應免費送多一隻靚仔D嘅溫泉蛋俾佢

男爵府

BK Milk勳章

回覆:和民拮得起的温泉蛋

你問人地"咩黎" 已經好無禮貌

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:樓主你都幾惡喎,人地打份工,你可唔可以好

原帖由 yukyuk1124 於 14-03-10 發表
樓主你都幾惡喎,人地打份工,你可唔可以好聲氣d呢?
咩叫"咩黎"?蛋黎囉,咁大個人唔係連蛋都未見過呀? ...

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:哈哈哈!好似係你地反應大d。你地話我惡,

哈哈哈!好似係你地反應大d。你地話我惡,語氣差?!你地在現場嗎?
係我未講完個侍應已搶住講,又話換生雞 ...
嗱!樓主你自己個post, 係你自己表達,每句詞語都係你自己寫上去,你而家就比人感覺係甘,就算你自己覺得自己當時係超有禮貌,但係你第1個post, 就見唔到

日本の平安を祈ります

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

阿媽教落,出去食飯千其唔好得罪食肆,陣間加兩啖口水比你都唔知。

如果係我,我最多下次唔叫囉
其實晌出面食飯,唔多唔少賣相同實際係有出入的,習慣了。

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

又唔係比好貴,少一事吧!

首頁

尾頁

跳至