跳至

首頁
34567...83

尾頁

大宅

原文章由 evitalcm 於 08-1-11 16:51 發表
p.m. 即係私人傳訊. 相我都唔係好識解釋比你知道. 你可以睇一睇佢入面o既介紹. 你bb 都係07年1月出生 ? 幾號呀 ?

我BB係1月14日..你呢????

男爵府

我個女係1 月 25
你個b星期一生啦喎 !
生日快樂 ! 身體健康
你快樂,所以我快樂 !!!

大宅

我個女係1 月 25
你個b星期一生啦喎 !
生日快樂 ! 身體健康 [/quote]

多謝晒:lol: .我都祝你bb快高長大.聽教聽話.聰明伶俐                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

別墅

大家好,我住荃景二座,老爺就住一座。我仔仔07年4月係廣華醫院出世........ 多多指教

你地呢度有無family係天主教,我地每個星期日11am會響聖母領佈堂望彌撒,如果係可以一齊見面!

大宅

[quote]原文章由 lisatse408 於 08-1-17 11:00 發表
你好,我住荃景12座,我仔仔07年1月都係廣華醫院出世........ 多多指教

你地每個星期日會響聖母領佈堂望彌撒,
我想知道係邊到.會唔會係荃灣..

伯爵府

原文章由 lisatse408 於 08-1-17 11:00 發表
大家好,我住荃景二座,老爺就住一座。我仔仔07年4月係廣華醫院出世........ 多多指教

你地呢度有無family係天主教,我地每個星期日11am會響聖母領佈堂望彌撒,如果係可以一齊見面! ...

大宅

你好呀

原文章由 lisatse408 於 08-1-17 11:00 發表

你地呢度有無family係天主教,我地每個星期日11am會響聖母領佈堂望彌撒,如果係可以一齊見面! ...

複式洋房

lisatse408:

I live at Block 5. My daughter 7 months old la~~~
I'm also catholic, I usually attend the Mass at 11am (based on my working duty), hope can see you in Church on Sunday

LazyMumWinnie @ LazyCrazyHome ^^

男爵府

我個仔2月下學期會轉去呢間o既幼稚園讀. 呢間學校o的環境幾好. 校長後生但感覺幾nice. 如果哥哥讀得好ok o既我女女可能都會比佢讀. 咁如果你個仔仔都比佢入呢間o既話可能係同學仔呢

別墅

原文章由 winniemoon 於 08-1-21 01:33 發表
lisatse408:

I live at Block 5. My daughter 7 months old la~~~
I'm also catholic, I usually attend the Mass at 11am (based on my working duty), hope can see you in Church on Sunday

i guess i meet you before at bus stop, you are using the baby sling?
mostly my husband and my son will wait at 領洗門口 after finished, our baby car is in blue, hope can see u coming sunday

[ 本文章最後由 lisatse408 於 08-1-24 16:15 編輯 ]

別墅

你好 joessyton

荃灣港安醫院對面

[ 本文章最後由 lisatse408 於 08-1-24 16:19 編輯 ]

男爵府

做乜大家好似好冇o黎聲氣呀 ?
我搬o左o黎啦 !!! 不過好多o野要執呀 !!!:tongue:
同大家提早拜年啦 !!祝大家合家平安 !
小朋友身體健康 聽聽話話 !
大人搵多O的錢呀!!!!!
:恭: :喜: :發: :財:

伯爵府

入伙啦..........
可能近排凍到個個唔識郁 :lol: :lol:

原文章由 evitalcm 於 08-2-4 15:23 發表
做乜大家好似好冇o黎聲氣呀 ?
我搬o左o黎啦 !!! 不過好多o野要執呀 !!!:tongue:
同大家提早拜年啦 !!祝大家合家平安 !
小朋友身體健康 聽聽話話 !
大人搵多O的錢呀!!!!!
:恭 ...

大宅

呢排真係好凍呀
真係好喇, 又多個街坊喇,
祝大家身體健康, 心想事成
:恭: :喜: :發: :財:

原文章由 tramtram 於 08-2-5 16:14 發表
入伙啦..........
可能近排凍到個個唔識郁 :lol: :lol:

大宅

mug呢排咁靜呀 ?
荃景d媽咪去哂邊呀 ?

別墅

係度呀, 都係果句啦, 如果你地係天主教家庭
咁星期日11AM響聖母領佈堂見啦

我自己好慚愧唔係天主教徙, 不過我老公同仔仔一出世就領洗,
我地每個星期日都會去望彌撒, 大部份經文詩歌我都識背識唱,
不過我始終過唔到自己果關........ 因為我成日對我99唔瞅唔睬, 我驚人地一陣challeage我, 話"既然你係天主教徙, 點解唔可以對你99愛人如己呀?"咁我到時咪口啞啞

sorry, 我99真係好煩, 我覺得自己無響佢面前發火已經對佢好仁慈:;pppp:

伯爵府

我都係到

大宅

hello hello

複式洋房

Hello, Hello

我是新人, 多多指教

大宅

hello MKONNG,

你好呀. 你住邊座 ga ? 我住8座 ga

catandpig

]原文章由 MKONNG 於 08-3-21 23:53 發表
Hello, Hello

我是新人, 多多指教 [/quote]

首頁
34567...83

尾頁

跳至