影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

https://hk.celebrity.yahoo.com/news/miss-a%E7%A7%80%E6%99%BA%E8%88%89%E7%89%8C%E6%94%AF%E6%8C%81%E6%9F%B3%E8%B3%A2%E6%8C%AF-%E5%AE%A3%E5%B8%83%E9%96%8B%E7%90%83%E6%97%A5%E6%94%B9%E6%9C%9F%E8%87%B329%E6%97%A5-031108412.html

miss A成員秀智27日造訪美國洛杉磯道奇隊球場,觀賞洛杉磯道奇隊對陣辛辛那提紅人隊的比賽,為韓籍投手柳賢振舉牌造勢。

秀智25日抵達洛杉磯,原定27日擔任開球佳賓,後透過JYP娛樂宣布27日純觀賽、29日開球。

身為運動品牌MLB的代言人,秀智為棒球英雄柳賢振拍過加油影片;柳賢振也曾在訪問中表示,希望看到秀智來開球,如今美夢成真

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 14-5-27 17:30
官腔呢d 野,
分分鐘打3 次都可以3 次唔同答案.
我曾經妄想過入稅局做.......好他條

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

仲有qq個至愛

水晶宮

fatdenden 發表於 14-5-27 17:41
我曾經妄想過入稅局做.......好他條
如果想當年仲係當長工, 真係做得過哇.......

水晶宮

禾想整個暑假時間表,

大家有無d link 係可以dl ?

禾想係好似desk calendar 咁打橫係有星期一至日

下面係一格格好大嘅,

禾可以自己填d 節目入去..........

c 火,

你地明唔明禾講咩

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-5-27 18:21
禾想整個暑假時間表,

大家有無d link 係可以dl ?

http://www.calendarlabs.com/2014-calendar-templates.php

http://www.calendarlabs.com/online-calendar.php

http://www.timeanddate.com/calendar/custom.html?year=2014&country=42&typ=0&display=1&cols=1&space=6&lang=en&cdt=32&df=1

水晶宮

係喇, 係呢d 啦,
中哂呀..........

denden ,

saranghae,

呢到真係好,

真係問咩都有人識,

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:回覆:填報稅表時間又到,歡迎大家提出疑問

原帖由 haileymama 於 14-05-27 發表
回覆:填報稅表時間又到,歡迎大家提出疑問。如果62今年剛剛退休唔返工,一個65,一個62,唔同住,但因為62 ...
嘩。。。咁複雜我自己真係唔識。
因為供養父母有我份,免稅額從來沒有。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:雪菜肉c 發表於 14-5-27 17:33 https

原帖由 fatdenden 於 14-05-27 發表
仲有qq個至愛

個女我唔識,呢個先堅嘛!

柳球員出場,播容和同佢唱嘅歌架。今晚容和仲去唱泡菜國歌,勁架!

子爵府

好媽媽勳章

回覆:《泡菜雜綜營》Part 9

大鑊鳥~

廳嗰部冷氣機壞鳥~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:+本帖最後由+fatdenden+於+14-5-27+18:51+

原帖由 fatdenden 於 14-05-27 發表

連呢啲都有

呢度真係雜到無人有

我自己用excel打咋,打完print出黎

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Queenie_0012 發表於 14-5-27 19:20
嘩。。。咁複雜我自己真係唔識。
因為供養父母有我份,免稅額從來沒有。
之前無咁煩架,直頭唔諗報果兩老啦

不過今年我老公條數大到

所以諗住減得幾多得幾多咋

水晶宮

wing2212 發表於 14-5-27 20:35
大鑊鳥~

廳嗰部冷氣機壞鳥~
入房避暑

無咩必要,唔好出廳喇

宵禁啊

水晶宮

haileymama 發表於 14-5-27 21:33
之前無咁煩架,直頭唔諗報果兩老啦

不過今年我老公條數大到
都減到唔少架.....

翡翠宮

wing2212 發表於 14-5-27 20:35
大鑊鳥~

廳嗰部冷氣機壞鳥~
入房入房涼~!!!!

聽日拿拿林搵人黎整, 使唔使搭棚?? 希望你唔使, 咪又唔見成萬銀~!!

翡翠宮

fatdenden 發表於 14-5-27 21:35
都減到唔少架.....
你地就好啦~~~

水晶宮

denden 啊,
禾有問題啊............

個style 係啱,

但係禾想要係由sunday 係左手面第一行 + 可以係電腦打字係d 格仔入面,

而唔係print 左出來再自己手寫返上去.

3 條拎入面呢,

邊個係呀?

禾好似搵唔到.

幫下禾.........

電腦白痴+負智商的onlee 上

水晶宮

引用:Quote:fatdenden 發表於 14-5-27 18:48 htt

原帖由 雪菜肉c 於 14-05-27 發表
denden 啊,
禾有問題啊............
第一條link係word

http://www.wincalendar.com/Free_2014_Calendar.htm

呢個係excel , 睇下啱唔啱

水晶宮

Queenie_0012 發表於 14-5-27 21:46
入房入房涼~!!!!

聽日拿拿林搵人黎整, 使唔使搭棚?? 希望你唔使, 咪又唔見成萬銀~!!

水晶宮

fatdenden 發表於 14-5-27 22:11
第一條link係word

http://www.wincalendar.com/Free_2014_Calendar.htm
excel 呢條得呀,
denden 鍚哂你啊

首頁

尾頁

跳至