自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 whywhywhy 於 08-5-30 14:41 發表
其實我覺得亞嬌都幾慘,佢做錯咗d乜?去到e+呢個地步d人都仲咁討厭佢
話佢虛偽----我又想知到底有冇藝人係唔虛偽,唔講一套做一套架?

話佢扮天真---由始至終個型象都係公司幫佢地塑造出黎,佢同人簽咗成10年約,佢行出黎 ...

侯爵府

其實事到如今,大部份人都唔能夠接受佢, 可必要再出來

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

無話接唔接受嘅,中意睇佢嘅人咪望多二眼,唔中意佢嘅人,望少幾眼囉。唔使EQ咁低嘅!!!

子爵府

畀面勳章

大宅

其實,大家都知佢係受害者,不過佢公開道歉果個態度實在太差啦,希皮笑臉。不如唔公開道歉好過。:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

其實天真嬌係咪仲以為自己好受歡迎姐
坦白講,由佢出道,我仲讀緊中學我已經鍾意佢,覺得佢靚同純品....但慾照風波後我真係對佢好反感,雖然無可否認我依然覺得佢靚,但一諗起佢同個男人斷斷續續6年搞埋一齊,人地又有公開的女朋友,同時天真嬌仲要晌傳媒面前扮晒純,自封為小朋友的偶像,我就覺得好嘔心,唔該佢以後唔好出黎,死埋一邊

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你講得岩,我以前個經理係譚玉瑛個家姐,佢都係咁我地講話佢個妹唔鍾意小朋友架!佢真係當份工咁打!所以佢都唔會生小朋友!
原文章由 高達媽媽 於 08-5-30 13:34 發表

但係以前有篇週刊訪問譚玉瑛姐姐, 佢話佢係唔鐘意小朋友, 做兒童節目只當係工作, 又因為咁佢唔生小朋友!

珍珠宮

畀面勳章

點解唔比機會佢呢? 佢需然有錯但罪不至死, 如果有心做善事我又覺得唔大問題喎.....

別墅

原文章由 小樹熊 於 08-5-29 12:50 發表
真係唔好意思,唔係好明亞嬌做過什麼傷天害理的事要淪落到出嚟做意工都唔得???

她有站在石屎堆中舉起V手笑住影相嗎??
她有對四川事件發表一D一負責任言論嗎??

作為一個中國人邊個都可以出分力,唔好理最後結果係乜,想幫 ...

只係大家係好記得年初時既情況姐,而且拒真係有心當義工既
根就唔講,暗地裡去左做啦

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

佢出泥定唔出泥有佢的自由...

但我一定唔會睇...

都係我的自由

但唔好攪到我失去選擇電視節目的自由就ok

唔好日日嬌得啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

侯爵府

hashtag影視迷勳章

原文章由 LengLeng 於 08-5-29 13:18 發表
好心佢啦, 成班英皇人我都唔想睇!!!
你睇下啦,今朝報紙登張相!
淨係得容袓兒一個有巨星風格, 仲帶住"大黑超", 只有佢一個拖住個名牌喼去!!!
喂!!!而家去震災呀!
我好同意陳子菁講, 我地而家去震災, 唔係去旅行, 唔須 ...

very true!!!!
老餅會員上科林只求開心!

侯爵府

hashtag影視迷勳章

畢竟佢係一個好 "出色" 既 "藝人", 佢既相曾幾何時令大家友誼更進一步 佢有自由復出.. 歌照唱戲照拍不停上電視為慈善.. 但觀眾接唔接受就另一回事, 奉勸 "萬利" 一句, 若然大眾接受不了亦無謂勉強..
老餅會員上科林只求開心!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔想見到佢。mouth:

首頁

尾頁

跳至