跳至

首頁
34567...26

尾頁

洋房

SzeChit Mom.. Aiya, u will back to work la! Good Luck! U will miss SzeChit ar!

Let's see when we can meet (as I can't come this Sat). Maybe we need to wait till the B-day party on Aug 10!

大宅

我聽日都去啊, 仲有我朋友啊, 佢係0711媽咪啊!!
原文章由 cheukyu822 於 08-6-21 19:35 發表
Hello, don't remember our gathering. 快D報名啦!
violetbb, where are you? Join-in la.....

港區媽媽gathering報名:
時間:6月28日 下午2:00, 地點: 杏花村商場 (暫定HSBC 門口,出MTR轉右入商場上電梯)
1.szechi ...

複式洋房

回覆 #3 SzeChit 的文章

SzeChit Mami
It's ok la. I am also a working mami. I used to see bb after work and enjoy much during holidays.
Shall we confirm tomorrow's gathering? We're waiting for your final confirmation.
Look forward to seeing you all.
Cheukyu Mami

複式洋房

港島區媽咪似乎很忙呀! 好似不太踴躍喎!但人少少,好傾計呀!

男爵府

szechit 媽,
歡迎你加入 working mama 行列 !!你冇得放weekend,係咪做 sales呀?你放心啦,要見實有機會見啦!你要好好珍惜呢幾日同szechit的時間呀~

呢個weekend天氣都好差,落雨..希望聽日我地出黎的時候天氣會好dd啦,我上星期睇過個場,杏花村商場中銀出面有好闊的室外空地都幾好架..

大宅

我想問下2pm係咪食左lunch, 還是出來食野?

男爵府

fifi8844,
你呢個問題好好..不過我諗我會食左野先..

別墅

hi hi!

我天日要遲D先到,咁你地係坐住等,定係企定定等齊人先去另一個地方呢!

吾好意思你地企住等, 我要成2:30先到。

複式洋房

回覆 #1 aeiou313 的文章

太好啦!聽日b女第一次見到好多0708bb呀!好開心呀!
係喎...如果有意外遲咗到,請問點聯絡呢?

複式洋房

原文章由 SzeChit 於 08-6-26 18:52 發表
各位.我哋後日見啦....今次可能係我最後一次同你哋見面囉....因為我下個禮拜一要去返工啦!!!!!!!!! 我即將成為返工媽... 但我放假都係平日.,,,,,所以都就唔啱你哋啲放假時間.唉........ ...

唔好講到咁慘啦, 我地都未見面, 一定有機會既...

複式洋房

回覆 #11 SzeChit 的文章

SzeChit Mami
你未返工已經好忙嗎?未見你回覆我們呢!希望今日下午見到你同肥bb喇!

別墅

你終於都係返工啦, 咁平日放假, 希望可以就到時間聚吓啦.
边個幫你睇住個仔呀?

原文章由 SzeChit 於 08-6-26 18:52 發表
各位.我哋後日見啦....今次可能係我最後一次同你哋見面囉....因為我下個禮拜一要去返工啦!!!!!!!!! 我即將成為返工媽... 但我放假都係平日.,,,,,所以都就唔啱你哋啲放假時間.唉........ ...

別墅

唉!失敗!失敗! 我果日三點鐘先去到,上到去2樓HSBC&BOC 出面吾見到有人, 我就係商場行左個圈,睇下你地會吾會坐底左, 仲過左去MCdonald添!都無收獲! 再去美心, KCF, 仙X岩, 都無 , 但係無理由咁早散???

後來fifi話你地留到四點幾喎! 點解我會搵吾到

別墅

跟住同個仔去左supersandwich tea, 再去冒險樂園玩, 咁佢都玩得好high, 咁先開心返.

miss 咗今次gathering吾知幾時再出來 , 港區聚會真係比較小, ,下次有緣再聚啦

別墅

no problem la, 我會在嘉亨灣會所再攪gathering, 等我check 好日期再通知大家

下次再見

rosannamama

原文章由 aeiou313 於 08-6-30 18:09 發表

跟住同個仔去左supersandwich tea, 再去冒險樂園玩, 咁佢都玩得好high, 咁先開心返.

miss 咗今次gathering吾知幾時再出來 , 港區聚會真係比較小, ,下次有緣再聚啦 ...

男爵府

aeiou313,
哎呀,真係唔好意思..白行一次tim!我地一直都係二樓呀~ 好彩之後你都同bb玩得好開心... 唔緊要,我地下次一定有機會見面..

下次我地大家約定好,然後整個contact list大家keep,咁會好d!

大宅

哎呀, 近排太忙...錯過左28/6聚會

複式洋房

回覆 #2 chan.c.nine 的文章

contact list...非常好提議,太多topic la,有時錯過咗啲活動就唔好啦!
我post咗今次gathering啲相係我b女個Blog道呀!歡迎得閒上去睇吓啦!
http://hk.myblog.yahoo.com/pet88pet

男爵府

hk island mami 好靜呀~

cheukyu822,
睇左你個 blog 啦!我睇下今晚得唔得閒都 update 下先~ 

複式洋房

回覆 #1 chan.c.nine 的文章

記得send個blog address比我睇吓喎!

首頁
34567...26

尾頁

跳至