美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:最喜歡那位beauty blogger,講嘢最真又學到野

Qq

伯爵府

引用:鐘意HAKME,+QUENNIE,BETHNIY...以前都幾鐘

原帖由 kaylakkkk 於 15-09-04 發表
鐘意HAKME, QUENNIE,BETHNIY...
以前都幾鐘意 JENN...但自從JENN成日喊...就MAMA地佢...
佢分手有第三者都好,慘

伯爵府

引用:唔係男友來既,可能係佢target+,+因為個男

原帖由 Mercat 於 15-09-04 發表
唔係男友來既,可能係佢target , 因為個男仔都幾好様,佢出盡全力咁電個男仔

...
佢之前一直有個 似被飛

複式洋房

回覆:cindy618 的帖子

👍👍

複式洋房

引用:Quote:原帖由+sabun+於+15-08-03+發表我lik

原帖由 cindy618 於 15-08-04 發表
黑咪把聲好嘈,同埋睇佢無咩說服力
👍

複式洋房

回覆:tingting123456 的帖子

X2

大宅

回覆:最喜歡那位beauty blogger,講嘢最真又學到野

一士想知Eli & Jenn 係咪同年? 但 Eli 個樣又幾成熟

子爵府

Hak me

複式洋房

引用:Quote:原帖由 kaylakkkk 於 15-09-04 發表

原帖由 007~sa 於 15-09-04 發表
佢分手有第三者都好,慘
邊個post俾人睇佢喊?

伯爵府

引用:+一士想知Eli+&+Jenn+係咪同年?+但+Eli+個

原帖由 lallaoo 於 15-09-09 發表
一士想知Eli & Jenn 係咪同年? 但 Eli 個樣又幾成熟
Jenn 21
Eli should be 27-28

大宅

最like qq

大宅

鐘意bethni 自然謙虛,有心思
Eliz得罪講句 以為自己好索 拍親片/同男性朋友一齊都會好大動作又發姣 chok哂英文
Cherrietam都係

男爵府

引用:Quote:原帖由 lallaoo 於 15-09-09 發表一

原帖由 007~sa 於 15-09-11 發表
Jenn 21
Eli should be 27-28
Eli大jenn5年,eli講過

子爵府

引用:鐘意bethni+自然謙虛,有心思Eliz得罪講句+

原帖由 kat_l2 於 15-09-11 發表
鐘意bethni 自然謙虛,有心思
Eliz得罪講句 以為自己好索 拍親片/同男性朋友一齊都會好大動作又發姣 chok哂 ...
好同意你講既野...bethniy同eli真係高下立見...前者真係好謙虛,後者一遇到負面留言就好寸,但明明人地都無針對佢

meek    發表於 15-9-13 22:39

複式洋房

回覆樓主:

Qq, freeminder emi, 黑咪,濕疹會睇Gobby Hong不過佢化妝真係唔太得

大宅

回覆:最喜歡那位beauty blogger,講嘢最真又學到野?

我鐘意Bethni, Claudia Wong, The Bibi, Jennim。最憎就係水魚同Cherry Tam...

子爵府

引用:我鐘意Bethni,+Claudia+Wong,+The+Bibi,+Je

原帖由 Bigfatsheep 於 15-09-12 發表
我鐘意Bethni, Claudia Wong, The Bibi, Jennim。最憎就係水魚同Cherry Tam...
The bibi真係好高貴大方其實我估佢收入應該唔錯,成日都買貴野...但有時佢又會介紹平牌子水魚我都好憎 我宜家都唔會睇佢佢見到啊花出返黎反應好 又想試水溫...好反感

伯爵府

引用:我鐘意Bethni,+Claudia+Wong,+The+Bibi,+Je

原帖由 Bigfatsheep 於 15-09-12 發表
Cherrie tam d英文 primer都唔識讀

禁止訪問

別墅

回覆:最喜歡那位beauty blogger,講嘢最真又學到野?

Like QQ, Pearl, Katy.......
Jenn成日喊之前先話求婚

首頁

尾頁

跳至