美容扮靚

跳至

首頁
34567...13

尾頁

大宅

真係可以帶埋個仔去紋身??

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-7-31 23:51 發表
你紋個時覺唔覺痛呀???
係唔係麻醉藥呀??我驚我會叫晒救命
你紋左幾耐呀??

我都未去紋....8月4號晚先去紋啊.....
我上次去起 pattern 時, 有個女仔去紋腳踭對上小腿對落個位置, 我見佢都痛架.....但2分鐘之後就已經適應咗啦.....
佢都有麻醉膏架...不過就要加hk$200.00 or 紋身費用嘅20%, 即刻 hk$1000.00 以下, 如果妳要麻醉, 就要俾多$200, 如果妳個圖係 hk$1200.00, 麻煩費就要 $240.00
我個pattern大約6.5-7cm長, 1cm左右闊, 師傅會預1個鐘頭, 但當然唔係紋足一個鐘啦......因為紋之事要同妳度好個位, 淨係度位都要攪妳20分鐘啦......
不過師傳千叮萬囑上去紋之前一定要食飽嘢, 唔可以空肚, 如果唔係會覺得頭暈架......因為突然嘅痛會引至血糖過低架, 所以我都會買定包得力素葡萄糖去食......
and then, 最好聽住歌去紋(最好係disco歌), 因為聽唔到部機嘅聲, 個人無咁驚架....

大宅

原文章由 yanlotus 於 08-8-1 02:59 發表
真係可以帶埋個仔去紋身??

我個仔廿五歲架啦喎......
不過我上次去起稿, 都見到有一個 family, 個 daddy上去紋身, 而 mummy, 兩個囡囡就睇住佢紋.....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

麻醉膏要加$200.......
我都諗住上去紋個時,聽住歌,起碼真係聽唔到呀,如果唔係我會驚,你紋完上黎報料呀,我想知道點呀???
咁樣搞一搞咪仲驚,諗起都有D驚呀,要搵一日有人幫我湊仔先可以約上去起pattern,都唔知幾時先可以???

原文章由 cherrytso 於 08-8-1 13:24 發表

我都未去紋....8月4號晚先去紋啊.....
我上次去起 pattern 時, 有個女仔去紋腳踭對上小腿對落個位置, 我見佢都痛架.....但2分鐘之後就已經適應咗啦.....
佢都有麻醉膏架...不過就要加hk$200.00 or 紋身費用嘅20%, ...

[ 本文章最後由 阿藍2006 於 08-8-1 18:11 編輯 ]

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-8-1 18:05 發表
麻醉膏要加$200.......
我都諗住上去紋個時,聽住歌,起碼真係聽唔到呀,如果唔係我會驚,你紋完上黎報料呀,我想知道點呀???
咁樣搞一搞咪仲驚,諗起都有D驚呀,要搵一日有人幫我湊仔先可以約上去起pattern,都唔知幾時先可 ...

無問題, 不過我4號嗰日整完返屋企都會好夜 (因為我9點半先開始整, 我整完就到我個仔整, 睇怕無11點半都唔走得), 我5號先上黎話妳知啦......

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好呀...thx
我想睇下點呀,因為我諗住係老公生日個日個去紋呀
thx

原文章由 cherrytso 於 08-8-1 20:35 發表

無問題, 不過我4號嗰日整完返屋企都會好夜 (因為我9點半先開始整, 我整完就到我個仔整, 睇怕無11點半都唔走得), 我5號先上黎話妳知啦......

大宅

回覆 #4 cherrytso 的文章

唔知帶個得三歲嘅囡去紋得唔得呢??

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你唔係想帶個女去紋呀???

原文章由 yanlotus 於 08-8-2 23:20 發表
唔知帶個得三歲嘅囡去紋得唔得呢??

禁止訪問

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

紋腰好鬼c痛,我剛紋左.
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

原文章由 冰極 於 08-8-3 19:24 發表

嘩....死啦....開始有d驚驚添, 我聽晚就去紋啦....妳紋腰咩位置啊....

大宅

回覆 #4 阿藍2006 的文章

梗係唔係啦~係我想去紋身,帶埋個女去得嗎?

大宅

回覆 #4 阿藍2006 的文章

大宅

原文章由 冰極 於 08-8-3 19:24 發表

紋要唔痛喎,我紋正中間骨位....

你紋腰咩位置??

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我又係腰中間喎,係咪我瘦,所以好痛呢
原文章由 失望 於 08-8-4 11:31 發表

紋要唔痛喎,我紋正中間骨位....

你紋腰咩位置??
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

複式洋房

7年前既痛都仲記得~

當時冇任何麻醉既情況下直接紋落右邊背的雞翼位!

因為要上2種色所以都痛左成45mins呀~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

之前有個媽咪話上去起PATTERN個時見人地紋,個爸爸去紋,帶埋一家大細.....

原文章由 yanlotus 於 08-8-4 02:41 發表

公爵府

我知點觲甘痛,我冇麻醉藥

大宅

原文章由 冰極 於 08-8-4 20:44 發表
我知點觲甘痛,我冇麻醉藥

我都冇架,係落針個刻少痛,
我紋左30 mins,我覺得最好一次過(紋)圍邊,1枝煙時間休息,再1氣紋哂(除左師傅叫停)..........咁會冇咁痛

個陣師傅以為我痛到

我係

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我想紋腳眼唔知幾錢呢

首頁
34567...13

尾頁

跳至