夫婦情感

跳至

首頁
34567...31

尾頁

侯爵府

agree agree!!

個男人有種既咪離婚囉...

扮咩扮!!

佢禁鍾意扮... 就告爆佢!!!
告佢通姦, 告佢重婚!! 同佢分身家!!

等佢一毛子都唔好留比個2奶!!!!
開個 2 奶個名出黎, 我地鬧爆佢!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 shark 於 08-9-29 16:40 發表
To : 準新郎哥/新娘子,

你們知道人同禽獸的分別嗎?
新郎哥, 你而家知錯可能仲來得切, 你當初娶人過門唔係都係有feel咩? 你同29第日只不過是一個循環.

果位29, 你會對一個拋妻棄子的人有期望嗎?
你好過份呀, 你必 ...

樓主AMY唔好喊要面對
壞左兼有害食物
唔洗錢俾我我都唔要

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

agree...未有都吋經蒲bk,恨b恨到口水流...心理有問題...唔抵得朋友幸福,惡意搶人d野...未離婚佢地黠註冊呀,我好想知呀...
坦白說,搶人物者,他日也(避)搶之....
你生得個b出,有個咁既父母,如果面對小朋友呀...話俾小朋友知,因為媽咪既淫亂,生左你都搵左個可以棄糟糠既爸爸返來俾你...睇下幾時有報應發生係你地身上,家人會點睇你地e對9男女...

樓主,
唔使驚,有律師係大廳,拿返應得既野....

原文章由 ABCD媽咪 於 08-9-29 15:43 發表
to:樓主的老公的情婦
呢個男人比你勾得走...我亦相信未來亦有人取代你..勾走呢個男人

突然想起..家好月圓果個紅姨....劇中紅姨個b好似.....
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

公爵府

我又唔太驚呀
又可以搵c家偵探去查下,2來佢地就係睇死樓主啞忍唔會出聲

原文章由 Amanda2025 於 08-9-29 16:57 發表

個個都贊成樓主係佢哋擺酒日上去恭喜佢哋,兩個賤人重會唔會講正確日子俾樓主聽

大宅

醒目開學勳章

睇完火都黎 佢地兩個係咪人黎ga
樓主, 我一定support你ga

複式洋房

睇到都好心酸~
你要E家一定要係你老公手上拎多D錢R~
唔理軟工定硬工~~
個狐狸精真係好醒LAW~假結婚~
又要禮金~又要酒席~
到時你老公又冇一筆~
狐狸精借假E又話同你老公聨名戶口~
到你黎打官司~到時都唔知有幾多淨
身心都要好好準備

水晶宮

樓主,你呢個貧友搶你老公,已經無尊重過你亦無諗過你感受,你又何必因為佢想繼續蒲BK同人傾佢點湊佢個私生子而咁成全佢呢?

我絕對同意你公開佢個名(至少LOGIN名啦),相就咪喇..我費時生眼挑針同嘔....但至少都俾我地知道係邊位,等我地都有所防範,唔會當佢係朋友囉!

大宅

樓主真係可憐 ! 睇到我個心好唔舒服 !

我覺得你c6同你唔會長, 佢地咁向你表白, 我認為是激漲法, 迫到你顛, c6自然同你離婚啦 !

咁你c6有無想下個仔, 為個仔, 為了對你的責任, 他願回頭嗎 ?
如果他回頭你又可以原諒他嗎 ?

29已有bb, bb一出世你同你個仔實入冷宮. 接受現實好好為自己 & 個仔籌算日後的生活.

最後我都讚成帶埋仔仔 & 家人去婚宴度揚件事出來, 仲要通知埋蘋果 & 壹仔, 實行將奸夫淫婦唱到全香港都知 !

樓主你要保重呀 ! 千萬不要做傻事 !

別墅

原文章由 jutaubing 於 08-9-29 16:34 發表
個二奶真係異想天開
死賤人, 你因住有報應啊, 下面遲早爛晒, 生埋乳癌波都冇埋, 睇下個PK仲鍾唔鍾意你
大婆對住二奶係咁惡毒架喇, 吹咩!?!?!??!

哈哈~我鍾意你e一句,真係咁多人死唔見佢死~
隻cheap精最緊要睇哂佢既所作所為引起幾大回響~
全天下都要企起嚟罵e啲唔要臉既人,最好全身cancer但又死唔去,個cheap佬走埋,這就係報應~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你老公係傻架........冇病呀
個29係咪全世界男人死晒呀........搶人老公

水晶宮

樓主快D公開隻狐狸名啦...我地班BK媽咪唔想同狐狸做朋友呀...

[ 本文章最後由 edea 於 08-10-29 12:42 編輯 ]

子爵府

原文章由 yy25 於 08-9-29 17:20 發表
你老公係傻架........冇病呀
個29係咪全世界男人死晒呀........搶人老公

咪係...揾食行遠D啦!!! 正PK

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔好,毛b
公開會俾人拉架,係我呢,知道佢地幾時擺酒呢,將ed睇左都想嘔既相拿去印帖,拿去擺油個度周街泒,仲要內容講佢d衰野,
各位媽咪,樓主係度講得俾大家幫佢分擔,仲用咩自己id都預左俾個賤人知架啦,有種佢咪叫埋男人睇囉,
最好就係公開果批所謂o既祼照, 睇佢第日點出街見人, 仲要公開埋個賤佬個樣, 幫個賤女人影祼照丫拿, 份工養得起兩頭家丫拿, 等佢地無日安寧,等個發溫既性努,知道自己棄糟糠有幾仆街有幾
折墮,睇下幾時個天來收個b,來切左佢條野,沒得攪要攪老婆個frd,不知所謂,咁大需求既,沒會死既,去搵隻雞做29好過啦....e家個阿細俾你攪大左咪遲早又滿足唔到你...
唔通到時又搵個雞去滿足你呀,我覺得個天對你太好啦,個樣自以為生得好,搵到個臭錢,仲要怪個天俾錯條野你呀,俾我恨不得個天即刻來收番你呀.......等你係度攪攪震,咁你有沒想過你同你個糟糠生既仔呀,佢都應該有個完整既屋企架..你有沒俾佢自己
決擇過呢,沒呀,係佢未有e個能力前,你做過d荒淫事令到佢沒左個完整家庭呀,但造就左一個根本唔應該出來既bb,多左個荒淫既父母,折散左一個家,搶左人地d野,等佢到時又有報應.人地問點解你父母咁賤架.你會唔會覺得好醜呀,個bb大話會話,係架,佢地生我出來都係害我者...害我不能抬頭做人....生不如死....

原文章由 毛B 於 08-9-29 17:03 發表
搞大佢, 等佢 '擺酒結婚' 果日拎埋d祼照出黎當回禮禮物咁派添呀 ...

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀,唔係我地會攪到好似俾人劏肚拿b個位媽咪咁慘架,我地ed行得正企得正既.唔會想同ed 29交往囉,點知佢會唔會係度攪埋基架...驚驚怕怕,.快dpm佢個login俾我地大家傳閱呀啦
原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-9-29 17:19 發表
樓主,你呢個貧友搶你老公,已經無尊重過你亦無諗過你感受,你又何必因為佢想繼續蒲BK同人傾佢點湊佢個私生子而咁成全佢呢?

我絕對同意你公開佢個名(至少LOGIN名啦),相就咪喇..我費時生眼挑針同嘔....但至少都俾我地知 ...

等待驗證會員

扮?

當然不是
他們在進行完婚步驟
1.情感已結
2.肉體 已合
3.傳統(擺酒)進行中
4.法律(簽紙)他們引導著妳

祝樓主能智慧行事!!

唉!此君道德淪亡到既可怕更可恥!

原文章由 shark 於 08-9-29 17:07 發表
紙包唔住火, 扮咩假結婚, 唔通老人家擺完酒以後唔見過女婿? 29你不如干脆迫亞負心漢離婚同你一齊名正言順做人老婆, 而家你咁算點, 你知唔知你朋友好難受呢? 真係好希望你好好諗下你自己所做既野. ...

複式洋房

樓主堅強d呀,要面對現實,呢d時刻一定要平心靜氣處理,因為妳已經有小朋友,搵一個信得過嘅人幫妳及律師,加油我地會支持妳...
(唔好為左呢d男人做傻事唔直得)

別墅

"人在做,天在看"
佢地一定有報應......

樓主....你要堅強,我地會支持您!!!

別墅

醒目開學勳章

樓主妳真要做個果斷決定!!!千萬不要讓這段胡亂關係發展下去!!!
更要為你囝囝著想,比個健康正常的環境給他成長!!

民房

我平時都係齋睇唔post,但今次真係忍唔住手,佢哋呢對狗男女打把10次都唔夠
咁賤都做得出,個天一定收佢哋

首頁
34567...31

尾頁

跳至