跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

ALL,

尋日真係玩得好開心~~ 個個bb都識行啦..係熹熹唔識~~ 真係想死~~
http://picasaweb.google.com/nic20070909/0709GATHERINGNov#
呢度有尋日d相, 大家可以自己上去拎番啦~~~

別墅

我睇左你D 相喇..d 小朋友係到玩..又有波波池...見到你地真係玩得開心喇...mouth:

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-12-4 13:02 發表
我睇左你D 相喇..d 小朋友係到玩..又有波波池...見到你地真係玩得開心喇...mouth:

唔緊要啦~~ 下次你再join啦~

大宅

下次我都一定要join~~

原文章由 callyclaire 於 08-12-4 13:26 發表

唔緊要啦~~ 下次你再join啦~

大宅

原文章由 callyclaire 於 08-11-30 18:11 發表
ALL,

尋日真係玩得好開心~~ 個個bb都識行啦..係熹熹唔識~~ 真係想死~~
http://picasaweb.google.com/nic20070909/0709GATHERINGNov#
呢度有尋日d相, 大家可以自己上去拎番啦~~~ ...

喂!喂!喂!...........................

...........唔記得仲有我亞仔同熹熹鬥遲識行咩!

公爵府

畀面勳章

原文章由 kcho2 於 08-12-9 10:57 發表

喂!喂!喂!...........................

...........唔記得仲有我亞仔同熹熹鬥遲識行咩!

係喎係喎~~ 真係唔記得左添~~~

大宅

嘩嘩嘩....cally,張相1家4口好正呀,邊間影咖?

公爵府

畀面勳章

原文章由 peanutmama 於 08-12-9 21:57 發表
嘩嘩嘩....cally,張相1家4口好正呀,邊間影咖?

係早幾日o係harbour city見到venture擺booth時捐$影架咋~

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-12-10 01:20 發表

係早幾日o係harbour city見到venture擺booth時捐$影架咋~

嘩...lee 間野唔平架喎..我個fd 去左影全家照..都比左幾萬埋單呀..
咁好o既捐$有得影喇...

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-12-13 22:36 發表

嘩...lee 間野唔平架喎..我個fd 去左影全家照..都比左幾萬埋單呀..
咁好o既捐$有得影喇...

係呀! 佢好貴架~~ O個日佢做PROMOTION...話影1個HR, 但只可以揀番1張相咋~~ 個PACKAGE都要3XXX, O個日做PROMOTE就6XX呀!

大宅

eeee....我都前星期海港城,購物滿1800,影左十幾張,揀左送左1張相,免費咖
原來大家都係呢間影,好靚呀,不過無買package喇,600蚊影係好好好平,拔....2千蚊1張相實在太貴喇

公爵府

畀面勳章

原文章由 peanutmama 於 08-12-16 16:48 發表
eeee....我都前星期海港城,購物滿1800,影左十幾張,揀左送左1張相,免費咖
原來大家都係呢間影,好靚呀,不過無買package喇,600蚊影係好好好平,拔....2千蚊1張相實在太貴喇 ...

係呀..真係超貴~~~~
所以我之前影o個輯都係去charles studio咋~~ 平好多好多好多~~

別墅

原文章由 callyclaire 於 08-12-17 23:38 發表

係呀..真係超貴~~~~
所以我之前影o個輯都係去charles studio咋~~ 平好多好多好多~~

我一家三口都想影番輯相架..其實由亞B 6個月到已經想同佢影..點知等到而家都未影..因為我唔知有邊間影樓好..你o個間 charles studio 好唔好呀..推介下..thanks~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 韜韜b 於 08-12-20 09:51 發表

我一家三口都想影番輯相架..其實由亞B 6個月到已經想同佢影..點知等到而家都未影..因為我唔知有邊間影樓好..你o個間 charles studio 好唔好呀..推介下..thanks~~ ...

如果你想影呢D自然DO既...我覺得CHARLES STUDIO好架~~
好過STUDIO123 O個D囉~~

大宅

Hi Cally,

你去 charles studio 影咗幾多錢呀? 幾多張相? .... 我都想遲d帶ko b 去.....

原文章由 callyclaire 於 08-12-20 16:13 發表

如果你想影呢D自然DO既...我覺得CHARLES STUDIO好架~~
好過STUDIO123 O個D囉~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 KoB媽 於 08-12-22 13:22 發表
Hi Cally,

你去 charles studio 影咗幾多錢呀? 幾多張相? .... 我都想遲d帶ko b 去.....

我之前有offer...1xxx o既package減500~ 但upgrade左去2xxx o個隻package囉~
30張相~ 1本album, 1個相架~

首頁

尾頁

跳至