自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

佢之後的遭遇係為佢當初的任性負責,真正受害人係佢個女﹗

公爵府

我掛念嫲嫲 發表於 17-3-31 09:39
如果無攞又被屈已攞咗一大舊錢都幾

成龍要收買雜誌有幾難,英x都做唔少

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小朋友慘D

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

最慘都係小朋友, 有咁既父母, 想心理正常都好難

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nicolebean 發表於 17-3-31 07:47
吳小姐慘係因果
真正慘既只有佢個女

可能女都有前世既因果,who knows

水晶宮

hashtag影視迷勳章

tramtram 發表於 17-3-31 10:54

一條鎖匙不會響 兩條鎖匙叮叮響 兩個大人都有錯

條蟲果然係冷血無情,人渣都不如

珍珠宮

回覆樓主:

慘果個係小朋友!
男嘅不負責任令佢個名臭晒!
女嘅當初已知個男嘅係有婦之夫,仲要生?佢亦要為自己當年嘅任性負任o掛!?!?

男爵府

JVC2002 發表於 17-3-31 08:00
我同意。大人做任何事,錯或對都好,應该好好照顧小朋友。我覺得個女承受的壓力都幾大,朋輩之間的是非。 ...

琥珀宮

其實成龍暗下底攞舊錢出嚟,俾正室當自己錢俾呀吳兩母女,協議外國生活唔准再返嚟,應該可以以羸到不少掌聲,門面有好睇

個女咁貴都讀國際學校,應該係考慮讀本地學校實俾人耻笑加玩死,所以先讀國際學校吧

老實,成龍點會得吳一個小三啫,佢本自傳話當年同時好多女友,係成家班LIKE林而林又有咗,諗住林唔會生點知又應承生,佢先娶,講到唔係愛林先娶,娶後應該都有好多女人,直至吳依個咁唔小心俾佢又咗又堅持要生出嚟,吳之後方無其他女人咩,我諗咁多年林都知自己個老公係咩人啦,佢應該一直啞忍個老公,只係吳竟然有咗小朋友

成龍講到明立咗遺囑,分咗俾林同房之後,其餘捐哂佢,又成日做善事,咁有錢咪幫下個女囉,小朋友無辜,其實唔生都生咗仲要而家先十七歲, 我諗吳母女咁多年的壓力已經有情緒病之類(估咋~), 其實佢兩個就好似計時炸彈咁, 成一日唔解決件事, 隨時都係會再爆

別墅

angelacch 發表於 17-3-31 10:30
其實係吳小姐自己攞黎, 佢生左之後又唔努力工作, 錢唔係個天跌落黎架, 個男人一開始就無諗過負責任, 一毫子 ...

比較上楊C琪令人敬佩點。自強最要緊,講什麼公平和慘情也只要自討苦吃。求人更無人可憐。

珍珠宮

吾好玩啦 發表於 17-3-31 08:57
世上有一種東西叫自作業!出得黎行,就預咗要還!破壞人家庭的也不要車想自己會有家了!
...
雖然咁諗好衰, 不過我好認同.. 大家都係成年人, 果件野係好的?都唔會搭上吳啦, 吳都係自己拎來衰, 害埋個女.. 今時今日發展成咁, 吳要負最大責任咯.

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

老豆唔肯認女,唔認個肚,唔俾$養女...d咁慘痛悲劇...完全都係幕後Boos嬌姐嘅...

水晶宮

但圈內甚至圈外既人都會個男有幾衰架啦,佢唔係諗住生左出嚟可以有位企呀?

珍珠宮

skyfree333 發表於 17-3-31 11:36
成龍要收買雜誌有幾難,英x都做唔少
哈哈.. 當年出事,有蟲友拍哂心口話幫佢擺平架.. 搞到今時今都仲要花工夫, 可想而知佢老友幾廢呀!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

最多只能話蟲女慘,但唔覺得吳小姐慘,吳小姐慘,甘呢個世界無人慘。蟲女慘系因為有吳小姐甘既阿媽。

吳小姐抵死,可能認為當年自己年輕貌美,做小三有左隨時逼宮坐正,小三下場系遇著男既系逢場作興好過叫雞。

吳小姐口講蟲女出生後無要過成蟲一毫子,蟲女亦無要過成蟲一毫,甘蟲女出生前有無要過?私底下有無咩協議?

個女讀國際學校住大屋有幾慘?吳小姐搞到個女精神病關人地咩事?

子爵府

2024年龍年勳章

個女最惨

男爵府

如果當年生嘅係囝唔係囡!結果會唔會唔同呢?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

淫蟲個大婆都冇好日子過,何況做SP嗰個?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

333s 發表於 17-3-31 08:57
吳本身是內地人。很有謀的。 分手時 deal 好, 一大筆金錢。交換她和囡在國內生活。
當然成也非善人。 ...

岩!所以就算開記招都系強調個女出生後無要過成蟲一毫子。但出生前呢?無要錢點解肯離開香港甘順攤。

BIGPAT    發表於 17-3-31 12:23

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

mother904 發表於 17-3-31 10:37
記得當年有新聞講過,佢成四、五個月時,成龍仲有去探佢,見到佢個肚仲讚佢勇敢

可能因為咁, ...
如果係咁, 呢條虫真係昆虫都不如.....
四五個月, 木已成舟, 如果見肚即飛, 吳都仲有機會選擇.....
我覺得咁多年吳受既教訓都好大, 反而條虫就拍拍羅友走人

你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁
34567...8

尾頁

跳至