時政擂台

跳至

首頁
34567...11

尾頁

子爵府

hei007 發表於 20-3-10 23:52
話之BK 老細係黃屍定曱甴,有本事就只歡迎黃屍member, 踢走晒我地,否則就要持平,唔好做埋d曱甴鬼鼠野
...

冇錯

伯爵府

sillysuie 發表於 20-3-10 22:22
大家會退出BK嗎?

唔會, 佢黃我更藍!

支持香港警察!!!!!!

些芬易呢焚    發表於 20-3-13 15:04
timandy    發表於 20-3-11 13:08
TVb08    發表於 20-3-11 08:32

男爵府

DoReMi媽媽 發表於 20-3-10 17:59
我都睇到,喺使用意見內,特派員覆咗2次謝謝意見,但一樣冇跟世衛改Covid 19, 意思係咪~意見接受,但唔改 ...

無錯, BK 點會咁笨比個肚皮大家睇, 大家心中有數!
唔止BK, Yahoo都一樣冇跟世衛改,依然係叫武漢肺炎.

男爵府

回覆 一罐可樂 的帖子

我唔睇毒果架, 我係CY個FB見到佢出POST, 所以放上BK等大家知道.

男爵府

SandyKL 發表於 20-3-10 20:25
親子王國,由當年冇廣告,分享親子資訊平台,變成充滿廣告,分享親子產品平台,已非當年的親子平台了。

不 ...

世界不斷在變, 中國就係一個最佳引證, 邊個會預測到中國可以迅速地成長? 所以做人都要跟事代而改革同進步, 依家班YC就因為仍活在1987嘅時空, 所以拒絕接受今天嘅中國(已開發,已改革). 不進則退, YC自作孽甘心被人利用, 大家夜長雙眼睇下後果會點?

補充內容 (20-3-11 08:28):
放長雙眼

珍珠宮

好媽媽勳章

我單「孔雀開屏」事件,直頭係經典,某d黃人,唔係版主分身就係同版主有路囉

伯爵府

DoReMi媽媽 發表於 20-3-10 15:21
係囉,BK仲要賣廣告?定某程度上對毒果嘅支持?難為啲YC曱甴以前成日話BK紅,我從來唔覺,只係覺得有唔小 ...

BK 係新世界(emoji)下的公司。。。。。。

大宅

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 TOMATOO 的帖子

無理由新世界係黃喎...
有無人可以影份廣告來睇下

大宅

無證無據我唔信,就算是真的,我都愛BK, 更加要大力擁抱佢來團結BC的敢言事實!

伯爵府

hithere440465 發表於 20-3-11 10:48
無證無據我唔信,就算是真的,我都愛BK, 更加要大力擁抱佢來團結BC的敢言事實!

...

懷疑連登仔籌旗扮BK登廣告

珍珠宮

bc更加吾好走,而家討論平台已太多都係 yc佔據,如連一個親子論壇嘅 bk都失守,就再無聲音同佢哋抗衡,到時佢哋真係得天下。尤其我哋做媽媽,為左下一代,更要撐到底。請各位不要被有心人分化而離開。

大宅

Cankk 發表於 20-3-11 10:49
懷疑連登仔籌旗扮BK登廣告
既然有疑點,就讓它過,何必中計?

BC 應該繼續在BK引吭高歌!

DoReMi媽媽    發表於 20-3-11 12:16
Cankk    發表於 20-3-11 11:39

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

TVb08 發表於 20-3-11 08:15
無錯, BK 點會咁笨比個肚皮大家睇, 大家心中有數!
唔止BK, Yahoo都一樣冇跟世衛改,依然係叫武漢肺炎.

yahoo係美國公司,唔奇,但BK。。。。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

blackypurin 發表於 20-3-11 08:47
我單「孔雀開屏」事件,直頭係經典,某d黃人,唔係版主分身就係同版主有路囉
...

可否講啲嚟聽下?

象牙宮

TOMATOO 發表於 20-3-11 09:39
BK 係新世界(emoji)下的公司。。。。。。

我就係奇,唔知會唔會大老細放手俾人做,冇過問,作為大眾傳播媒介,如果冇持平,客觀態度處事,好易出事,小則對會員不公,大則分分鈡影響母公司其他業務,不過CY都出聲,希望大老細睇到,又或者,大老細原來係咁嘅立場,都好,等大家都知道,以後玩,就住黃BK同YC曱甴玩,好過成日以為BK會秉公辦理

其實都好奇怪,BK自己都接廣告幫人推銷,反而要同毒果落廣告,咁點說服啲客戶同BK落廣告?啲客不如直接同毒果落廣告?

象牙宮

hohodemama 發表於 20-3-11 10:10
回覆 TOMATOO 的帖子
無理由新世界係黃喎...
有無人可以影份廣告來睇下

X2, 我都想睇下係咩BK廣告,落得喺毒果,銷售對象會係咩人?

象牙宮

loved 發表於 20-3-11 10:54
bc更加吾好走,而家討論平台已太多都係 yc佔據,如連一個親子論壇嘅 bk都失守,就再無聲音同佢哋抗衡,到時佢哋真係得天下。尤其我哋做媽媽,為左下一代,更要撐到底。請各位不要被有心人分化而離開.

係,YC曱甴贏咗議會,輸咗香港,哩大半年,睇住香港衰,睇住香港爛,俾曱甴搞過嘅地方,全部爛溶溶,要多謝YC曱甴,賜香港人一個爛香港

男爵府

DoReMi媽媽 發表於 20-3-11 12:10
我就係奇,唔知會唔會大老細放手俾人做,冇過問,作為大眾傳播媒介,如果冇持平,客觀態度處事,好易出事 ...

之前係FB都見到有人講新世界係黃, 但就唔知係上層定下層,又或者係全層?
其實每個平台都會有唔同意見唔同諗法嘅人, 個平台嘅取向係乜大家知道就好了, 跳左船米比單一聲音獨大.

象牙宮

TVb08 發表於 20-3-11 12:32
之前係FB都見到有人講新世界係黃, 但就唔知係上層定下層,又或者係全層?
其實每個平台都會有唔同意見唔同諗法嘅人, 個平台嘅取向係乜大家知道就好了, 跳左船米比單一聲音獨大...

吓?原來新世界係黃?無論係全層或上下層,俾出面盛傳,上層仲唔知的話都有責任,你講得啱,而家大家知道BK取向,識得就住玩,明白被不公平對待係咩原因,好好多。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

loved 發表於 20-3-11 10:54
bc更加吾好走,而家討論平台已太多都係 yc佔據,如連一個親子論壇嘅 bk都失守,就再無聲音同佢哋抗衡,到時 ...

繼續上, 唔可以浪費咁多會員過去付出嘅努力

首頁
34567...11

尾頁

跳至