自由講場

跳至

首頁
34567...15

尾頁

子爵府

summering 發表於
出事第一日就見到。但第二日一入bk,全部都係度鬧鏡仔,花姐,不過真係見怪不怪,bk好多tvb發言人,viu出 ...

你一定係無睇晒啲留言

男爵府

麟媽媽 發表於
我都唔鍾意鏡仔,但呢件事上面真係冇理由怪責佢哋,佢哋一樣冒風險踏上呢個咁不知所謂危險嘅舞台,亦都可能 ...

你講得岩~我都唔鐘意鏡,但今次件事完全無理由怪佢哋喎~

大宅

alicemic 發表於
可能唔當嗰個係人啦

嘩,你真係在傷者傷口上酒鹽架喎!
請唔好一時之氣種口業,業會跟著你的。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

nataliepml 發表於
嘩,你真係在傷者傷口上酒鹽架喎!
請唔好一時之氣種口業,業會跟著你的。
...

咁請你解釋點解阿魯先生提都唔提呢位傷者!?

水晶宮

Crystalivy 發表於
你留意下bk鬧12子多,而家bk有系統問題,整理好你可以睇返有幾個post就知
我都唔係鏡粉,好憎擦鞋仔edan
...

但而家有會員唔承認bk鬧鏡仔,話bk只鬧主辦單位!
雖然bk無幸災樂禍話鏡仔抵死,但呢幾日見有d會員都鬧得好金,希望佢地快d收檔!

男爵府

啲人鬧到好似佢哋12個起個枱出嚟咁
係咪好應該鬧下個主辦單位,同埋舞台總監同監製

公爵府

可能唔當嗰個係人啦

水晶宮

sukisky 發表於
你講得岩~我都唔鐘意鏡,但今次件事完全無理由怪佢哋喎~

佢地12個,隨時被掟中
唔明呢度點解鬧佢地鬧得咁金.....

珍珠宮

讚佢哋果班人嘅行為, 係阿mo 父母眼中等同再插多刀, 明明受重傷果個係自己個仔, 但啲粉竟然話好彩唔係 ...

無錯,你講左我想講的

大宅

咁請你解釋點解阿魯先生提都唔提呢位傷者!?

你種口業但無情情要我解釋魯生嘅野?你駛唔駛重整一下你想問咩?我唔係記者又唔係魯生秘書, 抱歉我唔答到你。

公爵府

呢個人(魯)應該冇得撈

有得撈都無顏面再撈,佢無得撈好閑,見佢講 李啟言清醒 同醫生溝通到 已o咀
轉房時 傷者耳仔都唔見又開遮….關公災難

公爵府

babychocolate 發表於
啲人鬧到好似佢哋12個起個枱出嚟咁
係咪好應該鬧下個主辦單位,同埋舞台總監同監製
...

呢度有班人病態,同12個有深仇大恨咁,想佢哋死好耐咁…日日妖人

珍珠宮

玩具勳章

cbeyond 發表於
23位dancers都出聲明
鏡就繼續縮, 連問侯一句都欠奉

出聲明是為左令一班不知所謂的人收聲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

cyyiu 發表於
但而家有會員唔承認bk鬧鏡仔,話bk只鬧主辦單位!
雖然bk無幸災樂禍話鏡仔抵死,但呢幾日見有d會員都鬧得好 ...

出晒名係針對mirror架啦

男爵府

cyyiu 發表於
佢地12個,隨時被掟中
唔明呢度點解鬧佢地鬧得咁金.....

因為呢度好多人都對人唔對事, 我本身唔追星,無論TVB 同 Viu 我都唔睇,Mirror 同GIGI 啲歌我全部一首都無聽過, 就呢件事,睇完新聞後,我自己得出結論係製作單位同Viu 應該要負全責。 但12子有份係舞台上唱歌,所以佢哋本身同其他dancer 一樣有受傷風險,唔應該要責怪佢哋,至於佢哋應唔應該出聲,關啲人咩事? 如果成件事已經係要進入調查,當事人正常都唔應該出聲。

珍珠宮

玩具勳章

係喎,唔覺bk有人怪責主辦單位,淨係鬧12子

X2 話人反應慢唔救人,又話人唔表態

侯爵府

geminialing 發表於
認同,好奇怪一直無人出黎譴責經理人及製作公司
反而不停想轉移視線甚至想低調處理
...

不了了之⋯⋯

子爵府

2024年龍年勳章

nataliepml 發表於
係囉,而家各方人士都係清晰指明演唱會監製責任最大, 不過唔知呢度嘅人係唔識定唔想知,淨係為咗純粹想鬧 ...

唔係喎
見到BK有好多人關心傷者為佢集氣
你係咪以為呢度係X登?
你去嗰邊睇下啦

珍珠宮

玩具勳章

cbeyond 發表於
有人鬧, 鏡粉撐
邊個仲會鬧主辦單位/viu呀
仲見有人讚花姐做得好添

鬧鏡做乜?佢地都在台上一齊表演,唔通佢地想意外發生?

珊瑚宮

summering 發表於
出事第一日就見到。但第二日一入bk,全部都係度鬧鏡仔,花姐,不過真係見怪不怪,bk好多tvb發言人,viu出 ...

鬧花姐? 見唔少同佢護航喎, 話因為花姐減少左有問題設備
原來無人死, 應該要多謝花姐的

首頁
34567...15

尾頁

跳至