自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

honeydeer 發表於 22-12-15 17:49
我都覺得係睇彩數,遇着接電話嘅人唔友善就咩都冇,9月頭我女中,我都打過電話去問物資,冷漠小姐反問我“ ...

我今日再打,嗰位小姐就係問我:其實你想要咩?
咁樣同我講!

男爵府

happymama11 發表於 22-12-15 17:54
咁樣同我講!

咁你點答佢?

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

brother4 發表於 22-12-13 09:04
朋友確診有兒有女但结婚不同住,更不想麻煩家人因住太遠,打了1833Oxx話不送,因有兒有女,另其它物資支援電話 ...

你朋友有無申報政府先?
職員無權阻止你朋友申請物資喎
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

happymama11 發表於 22-12-15 17:54
咁樣同我講!

我話:唔係我想要咩,乜唔係上報確診就會安排送物資包俾每一位確診者咩?我今日已經第二次打嚟,我仔9號確診到今日仍然冇任何你哋嘅支援,2日前打嚟就話同我重新登記,2日後今日依然乜都冇…我並不是貪心要你哋俾罐頭我,亦不是攞完又攞,而係連基本確診者應有嘅物資支援到而家都冇!

跟住嗰位小姐死死氣又幫我重新登記…吹漲!

水晶宮

happymama11 發表於 22-12-15 18:02
我話:唔係我想要咩,乜唔係上報確診就會安排送物資包俾每一位確診者咩?我今日已經第二次打嚟,我仔9號確 ...

朋友第二,天收到物資

首頁

尾頁

跳至