自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

8點黃智雯完全唔掂,係咪-個人失憶真係可以連性格,心地同講嘢都唔同晒,佢演記者唔似,媽媽又唔似,如果換高ling做可能仲好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 24-2-26 22:17
9點半好寫實, 原來謙謙出軌先!

我淨係追9點30分套劇
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

黎監製好適合做呢啲賤男角色!

公爵府

好媽媽勳章

mickeyeva 發表於 24-2-26 22:17
9點半好寫實, 原來謙謙出軌先!

同意,8點半我可以洗下碗,冲下涼,出嚟䏲又係講果d,慢到呢。9點半就唔同,坐定定睇。

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

嘩,黎監製露pat pat!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

mickeyeva 發表於 24-2-28 21:57

好sexy
Childhood is journey, not a race.

水晶宮

mickeyeva 發表於 24-2-28 21:42

這套劇連黎都做得唔錯

瑪瑙宮

回覆樓主:

原來黎監製早就鍾意YoYo!

伯爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

mickeyeva 發表於 24-2-28 21:42

另一方面佢又好深情㗎喎

瑪瑙宮

一人講一集, 明晚講悅悅!

子爵府

sugarbean 發表於 24-2-28 21:25
8點黃智雯完全唔掂,係咪-個人失憶真係可以連性格,心地同講嘢都唔同晒,佢演記者唔似,媽媽又唔似,如果 ...

所以佢離開,TBb完全沒有損失!
女一都好窄,完全唔attractive

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

我老公問點解又係羅天宇,乜佢好紅咩?
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

瑪瑙宮

回覆 sugarbean 的帖子

係喎高ling做可能仲好, 有新鮮感!

大宅

我爸媽離婚嘅時候 阿媽啲表現同yoyo完全一樣 覺得佢演得好好 完全唔over

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 24-2-28 21:57

睇漏眼添

瑪瑙宮

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 24-2-29 00:23
回覆 靚靚C9 的帖子

3.14"

Thanks

水晶宮

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 24-2-28 22:14
原來黎監製早就鍾意YoYo!

呢套劇每個人物角色同性格都係互相有關連,我覺得好睇
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

公爵府

好媽媽勳章

Rita 發表於 24-2-29 08:51
呢套劇每個人物角色同性格都係互相有關連,我覺得好睇

係呀
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

男爵府

減齡達人勳章

其實我睇唔明Yoyo 點解要做咁多野+打官司,去拎個囡100% 撫養權,以後完全唔俾阿囡見爸爸?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊