自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 cara.mak 的帖子

點話點好啦,都係個句,B k 2 4寸腰,天姿國色美女太多。邊個騎夾樓主post,應該問樓主定,至於王菲呢張相係咪水桶腰,雪亮的眼睛都係比較多,唔打擾樓主,你都唔好咁勞氣,不再回覆。

公爵府

ddjonas 發表於 24-2-27 11:12
王菲去年喺北京機場偕男友謝霆鋒重演23年前「世紀一拖」,情比金堅,大家都知二人愛得低調又甜蜜,估唔到今 ...

我好中意佢地
2個都有性格

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

印象中王菲係無肥過,陀女時嘅相就無流出黎唔清楚,佢仲要唔肥加薄身,模特兒身材。

男爵府

littlefunpig 發表於 24-2-27 11:32
只係落機到機場
低調到戴埋帽遮曬樣都要俾人話高調同框..
唔通專登前後腳分開落機咩 ...

藝人唔想俾人影又點會影到吖,一定係放風出嚟,有歌有戲上掛!

alau2021    發表於 24-2-29 00:17

男爵府

回覆 ddjonas 的帖子

同型同格

珍珠宮

如果佢哋冇仔女好地地,各自生完一個兩個,然後至懶瀟灑⋯⋯

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

王菲去年喺北京機場偕男友謝霆鋒重演23年前「世紀一拖」,情比金堅,大家都知二人愛得低調又甜蜜,估唔到今 ...

佢哋先係一對,可惜中間有好幾年被第三者破壞鵲巢鳩佔,希望佢哋可以sweet落去

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

datejust 發表於 24-2-28 23:46
藝人唔想俾人影又點會影到吖,一定係放風出嚟,有歌有戲上掛!

x2

只要有出街,佢地遮唔遮都有人影到。遮密晒其實仲引人注意。

複式洋房

回覆 Pigpigzhu 的帖子

我印象中王菲好似高啲喎,身型比例都好啲,不過當年生完女佢減肥減到太瘦啦,之後已經唔多好睇。當年佢彈起嗰陣就真係fit到漏油,正常人根本carry 唔到佢啲造型。身型唔薄唔厚啱啱好,睇落高瘦又結實,條廿三吋腰靚到呢,又實又細又長,隻腳又長又靚,膊頭嗰陣又夠橫夠直鎖骨又靚,之後減肥減到差晒,又似冇點做運動keep,身材變得好單薄,風都吹得郁起佢。反而嗰陣我覺得sammi比較普通,但佢啲造型起碼跟得上,如果嗰陣參考會參考sammi多過王菲

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

zanabe 發表於 24-2-29 02:13
回覆 Pigpigzhu 的帖子

我印象中王菲好似高啲喎,身型比例都好啲,不過當年生完女佢減肥減到太瘦啦,之後 ...

我當年都有跟王菲買衫
記得佢着個VivienneTam嗰條半透明黑色貼身裙,真係超型,好彩我當年都好瘦着得到,但條裙太貼唔敢出街,另外跟佢買嗰條Gabbana,又係唔敢着出街!
慢慢先明白自己只不過係平民百姓,跟明星買衫但又無適當嘅場合著,根本買來廢嘅

男爵府

鍾意王菲低調性格,亦都好鍾意謝霆鋒
兩個都唔會講前度壞話

複式洋房

回覆 Anpanmama 的帖子

高瘦得嚟結實,身型又好靚,可惜自己冇咁嘅條件,即使減肥減到好瘦都冇佢當年咁嘅條件,太單薄跟sammi買衫比較踏實,起碼自己跟得到著得到,量力而為同嗰陣王菲啲歌一樣,好多我唱K都唱唔到,除咗受傷女人不過佢嗰陣啲歌其實都太偏向男仔,受傷女人隻碟買返嚟除咗受傷女人其他都根本唔係俾我聽,仲有執迷不悔反而俾我阿哥攞咗去狂loop,然後每次都skip受傷女人

珍珠宮

看記者的形容她們比大部份夫婦更思愛
謝證明左王菲比拍芝更適合

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

veronicahung102 發表於 24-2-27 11:54
男果個似去打劫多過旅行

係囉,檸檬完全睇唔到個樣,揾個身型差不多嘅扮佢都得,王菲都仲見到對眼。D狗仔隊咁得閒又神通廣大,哺實機場續個認先最叻。

震撼。。。咁都講得出,真係冇嘢係唔得,甜爆。。。唔覺囉。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

根據記者形容,現場見到d打情罵悄互動應該係好 sweet

大家話不 sweet因只見到2張相

子爵府

simple430 發表於 24-2-27 12:17
其實佢身打扮好有品味 (我覺得) , 但我無佢咁好身形 , 唯有講個袋
...

其實個袋都係睇到條邊,連正面都睇唔到都覺靚?覺得靚應該係因為明星揹住,唔怪得咁多品牌都搵明星做代言啦

珍珠宮

睛靈勳章

cara.mak 發表於 24-2-28 19:24
唔水桶?高挑? 其實高唔高挑都係你我觀感唔同!唔該唔好迫我認同你觀感!各花入各眼啫!我唔係死撐!觀感 ...

唔好拗啦,全世界都知王菲咩身型,你繼續堅持,又圖又盛,冇用架

Pigpigzhu    發表於 24-2-29 09:07

珍珠宮

王菲比拍芝型好多
好難怪 lemon咁冧王菲

珍珠宮

Pigpigzhu 發表於 24-2-28 21:13
回覆 cara.mak 的帖子

點話點好啦,都係個句,B k 2 4寸腰,天姿國色美女太多。邊個騎夾樓主post,應該問 ...

呢個post大把人一早騎勢樓主post! 有明文規定唔可以講第二啲野? 你既然覺得係咁規定,你又做違背自己思想嘅野? 做人好悶呀?

都係果句啦,以你準則就真係無靚女喇!

其實你係度話晒长所有人知你长水桶腰更水桶,好心你啦,寧願花時間撩交嗌都唔去減肥!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

忌廉寶寶 發表於 24-2-29 08:23
其實個袋都係睇到條邊,連正面都睇唔到都覺靚?覺得靚應該係因為明星揹住,唔怪得咁多品牌都搵明 ...

全中,因為阿菲咩得几型格,比我咩,已經變咗普通c9 袋(講下笑)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊