興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

pwip,

新界西?? 我好似都係和....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

tabo0890 發表於 11-5-6 09:26
早晨~~ 一起身就有大餐食....

晨呀~ 你尋日都同朋友仔去食大餐啦

咁你一唔一齊去大陸唧:lol

侯爵府

cc0524 發表於 11-5-6 09:29
tang,

好在食左早餐者, 你咁早就 post d 美食出黎....

cc, 你有無興趣一齊去呀:loveliness:

侯爵府

cc0524 發表於 11-5-6 09:30
pwip,

新界西?? 我好似都係和....

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

TangTang 發表於 11-5-6 09:30
晨呀~ 你尋日都同朋友仔去食大餐啦

咁你一唔一齊去大陸唧

尋日食左個早餐22蚊好飽呀~~ :lol

重買左個生鐵電磁爐鑊...150蚊呀....

跟住狂買魚....樓下D魚好貴...荃灣平好多..

大陸我唔去啦....去食去買野又洗錢....

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-6 09:42
尋日食左個早餐22蚊好飽呀~~

重買左個生鐵電磁爐鑊...150蚊呀....

乜家下食個早餐要22蚊呀

我幾年前買過個c人天上x生鐵皇 頂! 痴到丫 6舊幾水呀 我第2日拎返去吉吉島退錢

你尋日都一樣去洗錢之嘛

公爵府

TangTang 發表於 11-5-6 09:47
乜家下食個早餐要22蚊呀

我幾年前買過個c人天上x生鐵皇 頂! 痴到丫 6舊幾水呀 我第2日拎返去吉吉島退 ...

有得退咁好 ?! 我呢隻係D家品店買咋..睇D易潔鑊一大餐...都揀唔O岩

一係細..一係貴...又好似好易甩化學野咁...我用野好鬼粗

呢隻大陸野...又可以炒菜....試下囉~ 尋日返黎用水煲下佢...用油抹下就用...

煎豬扒...都OK唔痴....希望有排用啦

水晶宮

畀面勳章

hehe ~ 我黎喇..........

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

tabo,

唔好再攪啦, 由得佢啦....
好多謝你同 tang 唔怕煩陪我走黎走去.....

水晶宮

bobo,

你唔好係我出既 post 度答我呀, 我成日都開唔到前一頁, 反而有時會開到最 update , 我仲有機會睇到呀...

水晶宮

tang,

其實我大部分時間係去唔到前一頁, 而有時就最 update 既都開唔到...

水晶宮

tang,

我要閉關準備亞仔考呈分試啦....

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-6 10:01
有得退咁好 ?! 我呢隻係D家品店買咋..睇D易潔鑊一大餐...都揀唔O岩

一係細..一係貴...又好似好易甩 ...

吉豬島有單咪有得退錢囉 好彩咋 我諗左好耐先買 諗住咁死貴係度買唔啱都有得退錢嘛

用水煲下佢? 開生鐵鑊係咁開既咩 新既生鐵鑊最好唔好用來蒸野 要用返一輪先好蒸

大陸既生鐵鑊可能都唔知用咩鬼料來整架 好似舊年d紫砂煲咩用假野整囉

侯爵府

cc0524 發表於 11-5-6 10:17
tang,

其實我大部分時間係去唔到前一頁, 而有時就最 update 既都開唔到...

咁我引文你睇到嗎?

侯爵府

cc0524 發表於 11-5-6 10:18
tang,

我要閉關準備亞仔考呈分試啦....

幾時考呀 咁快要閉關喇

侯爵府

bobo,

海上世界"浦江情"

地址:深圳市南山區蛇口太子路18號海景廣場33層

公爵府

TangTang 發表於 11-5-6 10:28
吉豬島有單咪有得退錢囉 好彩咋 我諗左好耐先買 諗住咁死貴係度買唔啱都有得退錢嘛

用水煲下佢? 開生鐵 ...

真係唔豬有得退....我以為有壞有爛先有得退.....無諗過用過唔好用都可以退

我買時個女人話唔駛開鑊...咁上網搵..話呢類打磨過既...用水煲下佢再浪下油就得..

要開鑊既生鐵鑊係摸到黑手架嘛...呢d都無...段估無痛苦啦~~:lol

公爵府

cc0524 發表於 11-5-6 10:15
tabo,

唔好再攪啦, 由得佢啦....

click click 下之嘛~~~ 你唔搬我都周圍遊架啦~~~:lol

男爵府

好媽媽勳章

回覆 cc0524 的帖子

噢, 收到, 做咩你去到邊都睇唔到o既, bk 同你有仇呀, poor u

男爵府

好媽媽勳章

回覆 TangTang 的帖子

many thanks! 呢間價錢 o 唔 ok 呀?

首頁

尾頁

跳至