夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

回覆 yeehong 的帖子

唯有甘念安慰自己

男爵府

畀面勳章

回覆 plee 的帖子

THX~

男爵府

畀面勳章

回覆 BigPig阿花 的帖子

距係基督徒~我唔係係我現咖唔想返~因為知道事之後我覺同距一家都有一齊返為距祈禱~但被我發現想有第2次時..我心已碎了~覺一切都係假既甘.
呢幾日都見距內疚既樣~但又唔知距呢個心情可維持幾耐?我原諒距之後會唔會又有心引?又再放縱去?我真係無信心了...現咖對住距心情時起時落,哎~~~~~~~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

曳曳囡 發表於 12-10-30 11:51

距係基督徒~我唔係係我現咖唔想返~因為知道事之後我覺同距一家都有一齊 ...
你唔係唔緊要, 你都可以祈禱, 你的問題唔會突然間"叮"解決了, 無人知你今日為佢同你自己祈禱之後, 粒種子會幾時發芽的
你我萍水相逄一樣, 我今日同你講的野可能都係一粒小種子, 唔知幾時會對你好有用, 我真係絕小會係版留言, 但我今日睇聖經時見到一句 "我們在一切患難中,祂安慰我們,使我們能用 上帝所賜的安慰去安慰那些遭各樣患難的人。 林後一:4 "

我就知我回你係無錯, 等候的過程係好難過, 就算信主的人都有困難, 但我們會去祈禱依靠神, 希望你為你c6祈禱的時候, 神會有說話同佢講

就等如福音介毒一樣, 意志+信仰好重要, 佢地都唔係一朝一夕介到的

我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

多謝你其實我有時聽下呢D,覺幾有道理,個心都可以平靜下咖~我都中意聽人地D分享同見證.
昨日C6放假,我要距去驗下~距都肯,SO陪左距去衛生科抽血驗.......排隊時見好多男人有老有嫩~有D都呀伯甘了~有D後生到好似岩岩出來工作果D甘~哎............見到心都實埋~~坐我後面果個既QQ仲不停叫仲聽到距講電話~應該係D FD叫距今晚上去果D.....我心念~又怕死又去玩~來驗做咩呀~

複式洋房

回覆:狠狠的一巴,希望可以打醒你............

複式洋房

複式洋房

首頁

尾頁

跳至