自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 劉德華「狂迷」 將再辦證來港

係~大陸有錢佬分分鐘多過香港,但大陸人本性係自私o既 :tongue: :tongue: 連大陸政府都冇諗過幫D窮人,有錢寧願攪奧運 郁D依賴香港人D同情心,香港醫療攪到今時今日咁,多得大陸唔少 所以我捐錢都唔會捐俾大陸,寧願捐俾非洲國家D窮人~

呢家人都精神有問題 劉德華應該向法庭申請人身保護令,禁止呢兩母女接近佢十尺範圍
rubytang 寫道:
大家若想甘肅少D文盲、野蠻人士,我建議大家考慮捐錢去以下機構:

CLICK:聯合國兒童基金香港委員會「愛意滿甘肅」
--------------------------------------------------------
其實, 我成日都想問大陸都有咁多有錢佬,
點解成日都要我地香港人捐錢俾大陸d窮人呢??
唔係話唔同情個d窮人, 但好似大陸有錢人就無乜捐俾佢地d同胞囉~

另, 果個癲狂家庭, 好心就唔好黎獻世啦!~
講句衰d, 佢老豆死都死得衰過人,
連自殺死埋都無人同情佢~
成件事都係佢地d惘想症發作,
有精神病就去睇醫生啦!
搞到d大陸傳媒係度同佢地一齊癲,
d大陸人諗野真係特別過人既~

男爵府

發夢見到就大哂咩...
佢估夢中見到就會實現
好心有錢就用來醫自己d"網想正"la...
仲要來港仲咩...

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正一顛夾傻. 如果劉德華去拜佢老豆, 咪間接做咗佢女婿.
俗d講:唔死都冇用.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

華仔,我鈡意咗你二十年,如果你唔入一百幾卄萬落我戶口,我就跳山! (講笑咋警察哥哥)

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

tweetydisney 寫道:
好心d記者咪鬼陪佢顛啦,俾埋錢去住酒店,又話債台高築,仲有錢再嚟? 仲有做咩要劉德華跪拜你亞爸,做咩要人負責任,人地有咩對你唔住啫,都痴到上腦,帶自己亞爸返屋企就話冇錢,仲話年年清明要嚟香港,咁大個人都不知所謂,其實d傳媒唔再報導佢地就無事啦,做咩要追訪佢地啫,無人理佢地,香港市民就可以耳根清靜d,可憐劉德華俾人擺上枱啫!!

agree

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

starry^.^ 寫道:
[size=large]兩母女都有精神病!!

珍珠宮

話我黑心都咁話, 呢d人死一百幾十個都冇人可憐架!!!

佢連自己都唔專重個老豆, 死左都唔幫佢處理埋d身後事, 剩係叫香港政府搞掂, 但就要人地黎拜佢, 真係痴乜線!!!

本來可能佢都冇咁痴, d大陸傳媒個個同情佢, 冇人點醒佢, 搞到佢越黎越痴線, 以為只要搏同情就乜都得!

好心啦, 香港人好冷靜好清醒架, 咪以為我地傻架先得架!! 你話點就點, 咁仲成世界既!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

又話華仔吾理佢, 寫信又吾覆, 玩遊戲又話冇佢份. 咁做乜仲要見華仔呀.

大 6 D 記得咪陪佢地癲啦. 幫佢兩母女申請入精神病院好過啦.
[/quote]

複式洋房

今日得見,此等"人間極品"
細佬真係五體地
無言以對
公義使邦國高舉(箴14:31)

子爵府

我都想知精神病係咪會傳染架!

男爵府

agree

大宅

我真為Andy的人身安全擔心。
那時我為得到這孩子祈禱,上主就賞賜了我所懇求的,所以我現在把他獻於上主,他一生是屬於上主的。(撒上:27-28)你教導孩童應行的道路,待他老年時也不會離棄。(箴22:6)

大宅

甘肅是一個很窮的地方...而且大陸污染嚴重,會不會一家人都缺乏某種營養,或中了某些毒,影響判斷力?

賣屋追星已經匪夷所思,還要賣腎...太奇怪了... 楊先生的遺書語無倫次,怎看都不像教師的手筆哩...

崇拜偶像是很常見的現象,但是如此瘋狂一定有些原因。

劉德華最無辜... :-|
laughin' to keep from cryin'

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

多謝各位咁擔心我先生, 我返甘肅嘞各位!

禁止訪問

子爵府

?-( ?-( ?-(

複式洋房

醜樣豬 寫道:
華仔,我鈡意咗你二十年,如果你唔入一百幾卄萬落我戶口,我就跳山! (講笑咋警察哥哥)

我又學下人癲...癲呀...癲呀...
好! 楊x娟上身!!!
十年來, 我晚晚夢見華仔, 仲...又...而且...嘻嘻, 華仔次次都話比佢份身家同我分, 照顧我一生一世..., 我已經幾年冇做野, 日日等華仔照顧, 但銀行又追數, 冇飯開又冇錢交租, 華仔你做乜唔理我? 我依家咁, 華仔你有責任, 快d拿出良心, 完成我個心願, 比錢我, 照顧我.
癲完.

子爵府

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

喪!!!!

無言........

王國長老

各位有心,唔該(立即)埋咗呀爸(成条),仲有我返大陸一排,叫華仔預好禮金等我

首頁

尾頁

跳至