興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

丙丙 發表於 13-11-25 02:22
唔敢食啦! 萬試萬寧

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

dasy 發表於 13-11-25 02:25
咩事唔爽呀..講黎聽聽...唔好屈住係心...
又無事發生喎~~~ 就係唔知點解好不爽囉..~

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙+發表於+13-11-25+02:19+你地今

原帖由 dasy 於 13-11-25 發表
我都無..訓到三點先身..爽呀..訓到左邊肩膀痛先起身~
我兩點幾起咗身, 尋既c6打鼻寒, 我瞓廳

翡翠宮

丙丙 發表於 13-11-25 02:25
煲劇麻,整麵包,我有時假期,c6返工,我咪大掃除,整手袋囉
就係咩都唔想做, 淨係想訓響張床度, 唔郁. 咩都唔整唔做.
真係撞飄~

翡翠宮

丙丙 發表於 13-11-25 02:27
寶礦力嗰d, 有d日本有益力多味嗰d呢, 無我份, 但至bear係我飲得益力多

...
益力多都中??????

翡翠宮

dasy 發表於 13-11-25 02:27
我上次比我阿嫂屈我裝佢餵奶~

個晚我氣到訓唔到...訓係床到到喊..個得條氣好唔順...
係喎~~之後件事不了了之???

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

.

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙+發表於+13-11-25+02:22+唔敢食

原帖由 大少拉 於 13-11-25 發表
嬸嬸陳陳, 唔知講咩剩係識鰻魚囉!

我去youtube睇到樓下有咸片

翡翠宮

丙丙 發表於 13-11-25 02:28
我兩點幾起咗身, 尋既c6打鼻寒, 我瞓廳
佢好大聲架?? 我老公都係, 但我又習慣左, 如果平時唔理佢, 但鬧完交佢扯鼻寒, 我會一腳伸埋去佢度.

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

.

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙+發表於+13-11-25+02:25+煲劇麻

就係咩都唔想做, 淨係想訓響張床度, 唔郁. 咩都唔整唔做.
真係撞飄~
...
唔郁咪睇電視囉 我記得你話房有電視架

瑪瑙宮

.

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙+發表於+13-11-25+02:27+寶礦力

益力多都中??????
唔中, 但其他類似呢d乳酸飲品就中

翡翠宮

dasy 發表於 13-11-25 02:32
正常既..我有事都係咁...隻佬做咩..我都好似~咩都唔滿意..
我隻佬~然後串我M到呀~ ...
係啦~~就係無啦啦勁睇佢唔順..! 佢放工又無激嬲我架.
仲問我去唔去食野, 之後睇完rm 我就係咁喇..

翡翠宮

丙丙 發表於 13-11-25 02:33
嬸嬸陳陳, 唔知講咩剩係識鰻魚囉!

我去youtube睇到樓下有咸片
係喎!!!!! 仲好鹹咁樣樣喎!!!

翡翠宮

dasy 發表於 13-11-25 02:33
得鬼閒見佢...我媽話..佢拎飯比我阿嫂
佢星期日先返我阿媽到食飯...我列牌唔返...
咁都好既, 見到面又唔想同佢講野. 見到仲唔開心啦~

翡翠宮

丙丙 發表於 13-11-25 02:33
唔郁咪睇電視囉 我記得你話房有電視架
係呀~~我真係響床上面睇完rm 先落床. 食野. 再落街買餸~~

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙+發表於+13-11-25+02:28+我兩點

佢好大聲架?? 我老公都係, 但我又習慣左, 如果平時唔理佢, 但鬧完交佢扯鼻寒, 我會一腳伸埋去佢度. ...
有次凍天, 好xxx凍, 關晒窗, 我出去all夜屎, all all吓!, 邊xxxxxx個夜媽媽開車個死氣喉咁xxxxxx大聲, 一入房係c6

我唔敢申佢, 條友瞓咗會申一野過黎, 我兩邊面奶過野

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙+發表於+13-11-25+02:33+嬸嬸陳

係喎!!!!! 仲好鹹咁樣樣喎!!!
我有時上去打電影, 嘩!多到呢!

翡翠宮

dasy 發表於 13-11-25 02:34
一腳伸埋佢到咁狼死....
我隻佬話我都有鼻寒喎~~
細細力咋, 我老公訓左真係唔可以挑戰佢架, 佢 架~~~

首頁

尾頁

跳至