影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

fatdenden 發表於 14-5-27 22:11
第一條link係word

http://www.wincalendar.com/Free_2014_Calendar.htm
禾開唔到禾仲用緊舊版office

睇黎,我真係要搵個新version裝返先得

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

條裙好靚

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

fatdenden 發表於 14-5-27 23:44
條裙好靚
佢成個人都靚

我地呢d肥C9,得個望字同羨慕

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

打咭

子爵府

好媽媽勳章

回覆:《泡菜雜綜營》Part 9

打咭~

做咗個小手術, 割咗背脊跟咗我十幾廿年嘅墨, 因為佢越嚟越大, 割咗好d喎~

打咗麻醉針, 感覺到醫生嘅手, 但係又感覺唔到刀割嗰吓, 好奇怪咁~

11/6先可以拆線, 仲要咁鬼熱……

Queenie_0012   保重保~重~~ 快D 好番~  發表於 14-5-28 11:40

水晶宮

引用:打咭~+做咗個小手術,+割咗背脊跟咗我十幾

原帖由 wing2212 於 14-05-28 發表
打咭~

做咗個小手術, 割咗背脊跟咗我十幾廿年嘅墨, 因為佢越嚟越大, 割咗好d喎~
你果粒越黎越大?醫生話係咩?

我都有一粒係正中間架

仲好突下

死啦,我無諗過會有問題架

我同我女講,楊千fa有一粒係前面,我係後面

水晶宮

wing2212 發表於 14-5-28 10:55
打咭~

咁你唔好咁大動作抱細路哇.
仲有個龐冷氣搵左人整未?

未整就喱入房先啦,

咁熱,

個傷口會好痕架.

小心呀

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 wing2212 於 14-05-28 發表打

原帖由 haileymama 於 14-05-28 發表
你果粒越黎越大?醫生話係咩?

我都有一粒係正中間架
我粒就係越嚟越厚, 高咗, 醫生話我呢種應該唔會有事嘅, 不過割咗就一了百了, 唔洗煩囉~

你去開睇醫生可以順便俾佢睇吓, 佢會recommend 你點做。

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wing2212 發表於 14-5-28 12:02
我粒就係越嚟越厚, 高咗, 醫生話我呢種應該唔會有事嘅, 不過割咗就一了百了, 唔洗煩囉~

你去開睇醫生 ...
我老豆都割過, 醫生又係話冇害, 不過割左就好d.....

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:wing2212 發表於 14-5-28 10:55 打咭

原帖由 雪菜肉c 於 14-05-28 發表
咁你唔好咁大動作抱細路哇.
仲有個龐冷氣搵左人整未?
我老公話買過部新機喎~

就算今晚去買, 都唔知幾時可以安裝, 煩呀~

水晶宮

wing2212 發表於 14-5-28 12:23
我老公話買過部新機喎~

就算今晚去買, 都唔知幾時可以安裝, 煩呀~
起碼一個星期呀, 陰公.

wing2212    發表於 14-5-28 13:46

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-5-28 12:34
起碼一個星期呀, 陰公.

不過買時問下啦,以前屋村電器鋪好快架

今日買,聽日就幫你裝好

wing2212  希望啦~  發表於 14-5-28 13:46

水晶宮

wing2212 發表於 14-5-28 12:02

你去開睇醫生 ...
我呢粒係出世已經有架喇,大就無咩點大,幾十年來都係咁

半粒豆撻左係背隻咁囉

又無咩影響到我就真既

係以前要揹仔,佢會mit囉,試過mit到流血架

水晶宮

haileymama 發表於 14-5-28 12:51

半粒豆撻左係背隻咁囉
黑色定肉色?

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:wing2212 發表於 14-5-28 12:02 我粒

半粒豆撻左係背隻咁囉
都係啦~ 去開睇醫生就順便問吓囉~

水晶宮

引用:Quote:haileymama+發表於+14-5-28+12:51+我

原帖由 雪菜肉c 於 14-05-28 發表
黑色定肉色?
黑色架

水晶宮

http://www.koreastardaily.com/tc/news/42501

Rapper歌手Gary豪邁吃著午餐的樣子公開,吸引網友目光。

Gary於5月28日下午透過自己的推特留言:“味道真好”短短文字並附上一張照片。
照片中的Gary正準備享用免洗碗裝的咖哩飯,手中拿著筷子攪拌著。特別是看起來大大的餐桌上只放著兩種泡菜,相當簡單的一餐,引起許多網友的注意。
Gary與鄭仁於5月27日發表了新歌《人的味道》,短短時間即獲得音源排行榜的第一名,相當受到大家喜愛。從去年開始Gary在華人地區受歡迎的程度就不在話下,Gary也預計將於6月8日在香港舉辦個人的Show Case粉絲見面會,可見得他在華人地區的人氣相當高。
以Hiphop成員能夠在海外舉行個人的見面會已經非常不容易,不僅如此,許多人紛紛詢問究竟Leessang在其他地方是否還有哪些活動正在進行。當然綜藝節目為Gary所帶來的人氣也不容忽視。

係我地太遲鈍定係佢太神秘???? 完全收唔到風喎

娘娘,天天既FM無行,轉集Gary郵都好啦

水晶宮

引用:http://www.koreastardaily.com/tc/news/42

http://www.koreastardaily.com/tc/news/42501
6月8? 仲有兩個星期咋喎

水晶宮

fatdenden 發表於 14-5-29 07:42
6月8? 仲有兩個星期咋喎
係囉,賣飛都賣唔切啦

水晶宮

咦,堅喎

不過係商場騷咋

http://www.koreastardaily.com/tc/news/42503

各位粉絲們就要留意了,Leessang的Gary將會在六月舉行一場個人粉絲見面會了,大家來看一下相關的報導吧。

Gary所屬的LEESSANG COMPANY向韓國傳媒公佈:「Gary將會在六月八日舉行他的個人粉絲見面會。」Gary將會在六月八日於香港將軍澳新都城中心舉行個人粉絲見面會。相信在香港的各位對Gary也並不陌生了,他以Running Man的形象在香港可是有很多人氣的呢!所以在香港又喜歡Gary的粉絲們就要做好準備了囉!
Gary最近也和女歌手鄭仁合作,推出了二重唱歌曲《人的味道》,這歌受到大眾的歡迎和支持,大家有聽嗎?

諗得過,不過第二日要考試呢

首頁

尾頁

跳至