影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:《泡菜雜綜營》part 10

光子超索

雪菜肉c    發表於 14-9-29 11:31

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:haileymama+發表於+14-9-29+07:49+打

原帖由 Queenie_0012 於 14-09-29 發表
無停課~ 呼籲啫~教協係會員多, 但好老實, 大部份人拎個證要黎買嘢咋~
...
灣仔同中西區要停課啊

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

haileymama 發表於 14-9-29 11:16
灣仔同中西區要停課啊
OH, 係喎~
咁呢樣嘢係交通問題, 唉........快D 和平處理啦.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我嘅立場係

1.香港政制的確係有好大問題,意見係要表達,我buy佢地

2. 點解明明講好左和平,到後來有人發動衝出防線,但係最後發起人會缷膊,話係唔關佢地事

3. 我相信警方唔係亂做野,班人唔挑釁,無啦啦點會鎮壓,無可能任由班人搗亂唔做野

講完

水晶宮

引用:Quote:haileymama+發表於+14-9-29+11:16+灣

原帖由 Queenie_0012 於 14-09-29 發表
OH, 係喎~
咁呢樣嘢係交通問題, 唉........快D 和平處理啦.
我女話點解爭一個區,佢無得停課,咁唔公平喎

我啲朋友返工亂晒龍啊

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唉, 唔明點解要用tear gas, 但我唔o係現場, 好難comment…但亦唔想大家label 警察.....現在仇警得厲害

我欣賞,感激班理智既學生為市民發聲, 爭取, 但由嗌衝入去o個晚, 成個活動已經變左質…… esp o個3子, 得把口, 搞左咁耐都唔夠膽佔, 宜家有班學生o係度就拿拿聲action…..火都黎

利申, 我反對佔中

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

wing2212 發表於 14-9-26 20:26
仲咩你2 個約埋一齊入去玩咁爽

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:wing2212 發表於 14-9-26 20:26 仲咩

原帖由 雪菜肉c 於 14-09-29 發表
仲咩你2 個約埋一齊入去玩咁爽
無約呀~ 超多人 ~ 我都見唔到den仔~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wing2212 發表於 14-9-29 11:48
無約呀~ 超多人 ~ 我都見唔到den仔~

我睇完個night parade就走左喇~~~

真係好靚

翡翠宮

haileymama 發表於 14-9-29 11:32
我女話點解爭一個區,佢無得停課,咁唔公平喎

我啲朋友返工亂晒龍啊
唉...女呀女.......咁樣停課, 並不快樂.
又係時候HM 要上親子課喇~

水晶宮

fatdenden 發表於 14-9-29 11:38
esp o個3子, 得把口, 搞左咁耐都唔夠膽佔, 宜家有班學生o係度就拿拿聲action…..火都黎
而家佢地直頭唔認係佢地發起佔中,
話因為成件事已經比人騎劫左.

咁究竟學聯邊個係背後做BACK UP?

警察用適當武力係應該,

禾講係適當.

同你一樣,

禾唔係現場, 所以唔可以評論警察做得啱唔啱.

最緊要係唔好傷到孩子.

翡翠宮

雪菜肉c 發表於 14-9-29 12:56
三件蛋散係度龜縮! 推D 學生去C~!
黃同學我都極唔LIKE!

水晶宮

Queenie_0012 發表於 14-9-29 13:44
三件蛋散係度龜縮! 推D 學生去C~!
黃同學我都極唔LIKE!
呀黃同學簡直走火入魔啦......愈來愈反感

水晶宮

今集RM 悶到

全集可以飛住睇.

係到最尾果30分鐘叫做好笑D.

嘥哂MR PI,

個 krystal 又係hea 做,

發緊夢.

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-9-29 12:56
呢樣先係最重要

不過話分兩頭,我覺得今次班政棍係有預謀

搵班細路出黎利用

佢地明知teenager既情緒最易受波動架

拿,萬一要驅趕細路,咪有得賴囉

成班議員,只係識得用把口

成件事咪就係精人出口,笨人出手囉

翡翠宮

haileymama 發表於 14-9-29 15:46
呢樣先係最重要
佢地一早俾人"拉" 晒入黃竹坑, 不知幾快樂~
都唔知係咪特登O既~

拿, 我有做嘢架, 我想做嘢架, 不過我俾人拉左咋~

水晶宮

雪菜肉c 發表於 14-9-29 15:42
今集RM 悶到

全集可以飛住睇.
我睇左半集咋,尋日咩都無時間做

因為我去左見工星期五要開始勞動下喇

不過都係返學校做午飯姨姨

12-3...........................咁大把

等我留多d彈藥去泡菜國

水晶宮

今次真係賴晒野

係Dimbuy 24同27號兩轉貨都未收到,仲要唔知幾時先收到

於9月24日發貨,待運輸公司回覆清關狀況。- 9月24日至9月26日發出之各DimBuy物流服務中心訂單貨件,於9月27日發貨,待運輸公司回覆清關狀況。- 9月27日至9月28日發出之各DimBuy物流服務中心訂單貨件,尚末發貨,待運輸公司回覆收貨時間。

水晶宮

打卡。。。

水晶宮

心痛。。。心痛係社會在撕裂中

成件事錯哂

首頁

尾頁

跳至