影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:micheung211 發表於 15-2-4 11:25 大

原帖由 Queenie_0012 於 15-02-04 發表
你張簽名唱片相集, 點黎架?
好講喇喎~
放心,唔搶你O既,阿毛我實在只係太~八~卦~~~~!!  ...
噚日同朋友分享,佢第一句就話係假嘅,我話係呀真係証明唔到㗎,聽完有d 唔開心,所以噚日無覆你lor !

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

micheung211 發表於 15-2-4 13:10
我上網代購簽名版可以比埋名佢簽㗎,啱啱我都訂佐簽名特別版啦!
代購簽名?!
HM.............

真係有好難辨真假架, 要撲入去已經難, 仲要犧牲個QUOTA用你個名簽返黎。 

唔好理啦~ !!

有就好開心架喇~ 傻妹~ 最緊要開心~!

係真架喇~! 

男爵府

Queenie_0012 發表於 15-2-4 15:02
代購簽名?!
HM.............

係呀, 我心態都係自我陶醉ka jar , 係唔係真係大gor 簽都好, 我買得就當係真ka la , 最緊要自己開心jae !

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:Queenie_0012 發表於 15-2-4 15:02

原帖由 micheung211 於 15-02-04 發表
係呀, 我心態都係自我陶醉ka jar , 係唔係真係大gor 簽都好, 我買得就當係真ka la , 最緊要自己開心jae ! ...
真架,係容大哥寫俾你架……
我真心好羨慕

子爵府

引用:Quote:Queenie_0012+發表於+15-2-4+15:02+

原帖由 micheung211 於 15-02-04 發表
係呀, 我心態都係自我陶醉ka jar , 係唔係真係大gor 簽都好, 我買得就當係真ka la , 最緊要自己開心jae ! ...
總之自己覺得開心咪得囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

但係我鍾意隻犬牙喎~~!!

子爵府

引用: 但係我鍾意隻犬牙喎~~!!

原帖由 Queenie_0012 於 15-02-04 發表
 但係我鍾意隻犬牙喎~~!!
下?我都係因為呢隻虎牙愛上大哥喎,千其唔好呀

翡翠宮

李正信, 我們上學去, 第2集~

SORRY, 暫無中字~
齋睇信信波地靚廚~

http://www.tudou.com/programs/vi ... sourceId=0_06_02_99

驚大家係咁搵小信信, 重點開場係: 55:48

阿毛我幾體貼丫~

伯爵府

回覆 micheung211 的帖子

我覺得最緊要自己開心, 我哋見到幾開心呀

翡翠宮

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XIII (13)

第三個1位!yeah!!

Cr @韩流音悦Tai:

恭喜#郑容和#凭借Solo曲《美好的一天》获得本周MBC Music《Show!Champion》的一位!恭喜恭喜~150204 MBC show champion郑容和<美好的一天>
http://www.tudou.com/programs/view/gjPtF4jZWUU/

150204 MBC show champion郑容和一位受赏
http://www.tudou.com/programs/view/nlfxxv8dLG8/

翡翠宮

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XIII (13)

翡翠宮

翡翠宮

容和超開心~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:容和超開心~

容和超開心~

大哥好野。。。我好需要正能量。。。。做到就死

子爵府

引用:+ +

大哥個樣好似好攰咁一條友不停宣傳,睇見都辛苦!大哥加油啊,我地會支持你

男爵府

引用:容和超開心~

容和超開心~
我地新人王真係好開心我都好開心

男爵府

引用:Quote:原帖由 Queenie_0012 於 15-02-04 發

原帖由 yy816 於 15-02-04 發表
大哥個樣好似好攰咁一條友不停宣傳,睇見都辛苦!大哥加油啊,我地會支持你

...
個樣有小小殘同埋近排把聲有小小沙,冇時間休息太辛苦喇!跟住仲要一連串演唱會,韓國仲要連開三日,真係擔心佢會唔舒服呀!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 yy816 於 15-02-04 發表大哥

原帖由 YM5366 於 15-02-04 發表
個樣有小小殘同埋近排把聲有小小沙,冇時間休息太辛苦喇!跟住仲要一連串演唱會,韓國仲要連開三日,真係擔 ...
大哥重明顯瘦咗,塊面尖哂……
心痛……

男爵府

好媽媽勳章

Queenie_0012 發表於 15-2-4 18:23
第三個1位!yeah!!

Cr @韩流音悦Tai:
好野!我哋努力投票有功!

男爵府

引用:Quote:原帖由+YM5366+於+15-02-04+發表個樣

原帖由 leejoannelee 於 15-02-04 發表
大哥重明顯瘦咗,塊面尖哂……
心痛……
真係瘦左好多,小腿幼到丫,希望佢多多保重身體,食多啲,我鍾意小肥容多啲

首頁

尾頁

跳至