夫婦情感

跳至

首頁
45678...13

尾頁

珊瑚宮

環保接龍勳章

有冇同佢講下價呀?

大宅

好媽媽勳章

DELETED

[ 本文章最後由 草莓妹 於 08-11-4 20:15 編輯 ]

子爵府

原文章由 mastergirl 於 08-11-4 17:16 發表
嗱! 各位, 我已經集合咗各方意見, 即係咁, 好唔理性咁我睇咗幅相, 姐父同個細路真係好鬼似.

但學你地話, 一定要講證據.

我家姐開始search d 私家偵探, 反正家姐都認定咗相中個男仔係姐父個仔. check 清楚都好d.

...

好計,快d del,佢有 小 朋友會否是 bk友

大宅

真係好 咁既計都想到出來.

如果事情係真, 真係唔知點算喇

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得你姐夫好有可疑, 一結婚就講明唔生仔, 又話橫掂唔生仔又駛乜結婚, 好似有預謀專登唔註冊咁...我覺得佢似本身已經有個老婆, 再搵你家姐做二奶咁...希望你地快 D 查出真相啦..

複式洋房

冇可能啦, 家姐話姐父從來冇係外面過過夜呀, 如果係29, 點可以日日鎖住個老公先

出面個個至係29呀!!!!

大宅

如果真係check到有d咩…咁你地打算點呀?
仲有…你姐夫屋企人呢?佢地會唔會知d野?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 mastergirl 於 08-11-4 17:16 發表
嗱! 各位, 我已經集合咗各方意見, 即係咁, 好唔理性咁我睇咗幅相, 姐父同個細路真係好鬼似.

我家姐開始search d 私家偵探, 反正家姐都認定咗相中個男仔係姐父個仔. check 清楚都好d.

...

我之前都聽過揾私家偵探係好"乸利",
但如果經濟許可,
我一定會揾人查清楚成件事,
因為唔想糊里糊塗同埋亂估,
所以我覺得妳同家姐都好堅強,
希望最終成件事係個誤會啦!!
加油!!撐妳哋!

大宅

...

好貴呀, 有錢都留返比自己呀嘛, 其實查左, 證實左既話, 你家姐又諗住點呢?真係前路茫茫架喎?

大宅

(((我陪家姐上到去, 個偵探姐姐收錢時仲勸我家姐唔好查, 話好多case, 查出來棧自己傷心. 好多都會好後悔揾佢地查出真相.

但係佢e 句說話係look 咗張咭時才講出來.)))

希望你成功......不過, 如果我係你, 我一定會找一d熟既朋友, 比一千蚊佢幫我跟. (求其搵個bk ma ma都得啦.)當然佢係未見過嫁啦, 求其找一晚, 叫你sister話唔得閒陪佢食飯, 等佢放工, 吊住佢會去邊. check 下個女人住邊都好.

子爵府

原文章由 lovelybearbear 於 08-11-6 09:52 發表
(((我陪家姐上到去, 個偵探姐姐收錢時仲勸我家姐唔好查, 話好多case, 查出來棧自己傷心. 好多都會好後悔揾佢地查出真相.

希望你成功......不過, 如果我係你, ...

大宅

原文章由 lovelybearbear 於 08-11-6 09:52 發表

希望你成功......不過, 如果我係你, ...

我都係咁諗,真係慳返d都好

複式洋房

呢度有得申請翻查紀錄或核證副本 (婚姻登記)
有無試過, 查到嗎?

http://www.gov.hk/tc/residents/immigration/bdmreg/applybdm.htm

大宅

我都聽過人地講, 如果某人未結婚.
係可以去婚姻註冊處,拎左咩証明(未婚)

原文章由 sulamita 於 08-11-6 17:09 發表
呢度有得申請翻查紀錄或核證副本 (婚姻登記)
有無試過, 查到嗎?

http://www.gov.hk/tc/residents/immigration/bdmreg/applybdm.htm

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

私家貞探原來咁貴架,不過無法啦,一定要知發生咩事,好緊張呀!

複式洋房

CHECKED!!!!

BAD NEWS!!!!!!

CHECK 到仲住得好近, 好近, 好近, 就住係隔離個屋苑~~~~~~~~~~應真就腳!!

係咪姐父個仔, 偵探社話要一d 時間.

不過就check 到個細路同姐父同 "姓" !! 關!!

三晚都唔係屋企瞓!!!!

反而家姐的反應比我想像中平靜, 我寧願佢痛痛快快咁哭一場, 仲好過e +咁!!!

公爵府

原文章由 mastergirl 於 08-11-11 12:03 發表
CHECKED!!!!

CHECK 到仲住得好近, 好近, 好近, 就住係隔離個屋苑~~~~~~~~~~應真就腳!!

...

雖然都估到唔太樂觀,但當消息被証實和一步步見到真相時,感覺仍然有點shock!希望你家姐真係應付到!唉‧‧‧

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 mastergirl 於 08-11-11 12:03 發表
CHECKED!!!!

...

呢個正pk、賤man
樓主,
既然件事嘅真相已慢慢浮現出來,
家姐要認真考慮清楚,
究竟值唔值再同呢個賤男一齊,
家姐仲後生,
無謂委屈自己。
(純粹個人意見)

子爵府

你姐夫唔係人!