自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 chinghomama 於 08-11-7 14:58 發表

我月頭去左澳門實地觀察.....
共去左6間賭場, 講真, 賭場真係好多人, 雖然話大6收緊左政策, 但去到边撞口撞面都係大6人, 好討厭....
但條街呢, 真係靜到你5信, 基本上係無人既.....
果日重要係sat, 我真係以為自己 ...

今日到daddy實地觀察
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

水晶宮

哇.....SCB 又不排除裁員

子爵府

原文章由 上校車 於 08-11-7 15:01 發表
哇.....SCB 又不排除裁員

講真, 呢個係必然既, 所以一早有晒心理準備架啦....
既來之則安之....

大宅

原文章由 山SANDRA渣 於 08-11-7 15:00 發表

今日到daddy實地觀察

希望daddy贏多d返黎

水晶宮

原文章由 chinghomama 於 08-11-7 14:58 發表

我月頭去左澳門實地觀察.....
共去左6間賭場, 講真, 賭場真係好多人, 雖然話大6收緊左政策, 但去到边撞口撞面都係大6人, 好討厭....
但條街呢, 真係靜到你5信, 基本上係無人既.....
果日重要係sat, 我真係以為自己 ...

賭業擴展得太快
根本消化唔切
何況, 好景只係賭業好景, 普羅市民唔涉足賭業既, 其實只好似紙上風光咋

大宅

SCB即係?

男爵府

原文章由 wm720915 於 08-11-7 13:52 發表
我估下午開市都會升番轉,
因為我都買咗#2628 @$20.00
嘻嘻! 希望即日鮮賺番小小飯錢啦!

雖然暫時升幅収窄好多, 不過#2628今日好硬淨. 可能因為已經被4叔減持左 嚟位明燈走左令#2628即刻龍精虎猛

我以為我眼花, 短短幾分鐘由跌幾點變升178點

[ 本文章最後由 mrsdoh 於 08-11-7 15:08 編輯 ]

男爵府

原文章由 上校車 於 08-11-7 15:04 發表

賭業擴展得太快
根本消化唔切
何況, 好景只係賭業好景, 普羅市民唔涉足賭業既, 其實只好似紙上風光咋

再加上阿爺縮緊政策,唔批咁多自由痕去馬交, 雪上加霜 我諗我都要過去嗰邊實地觀察吓, 同埋過去振興吓佢地嘅旅遊(賭場)業至得
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

水晶宮

原文章由 smallbojai 於 08-11-7 15:04 發表
SCB即係?

standard chartered bank

子爵府

原文章由 山SANDRA渣 於 08-11-7 15:09 發表

再加上阿爺縮緊政策,唔批咁多自由痕去馬交, 雪上加霜 我諗我都要過去嗰邊實地觀察吓, 同埋過去振興吓佢地嘅旅遊(賭場)業至得

最衰無左免費飛啦, 否則我估我都忍5住身痕去多次...

大宅

岩岩瞓醒隻1898去到4.62, 真係後悔今朝4點唔入 算啦
:-D

珍珠宮

原文章由 chinghomama 於 08-11-7 15:14 發表

最衰無左免費飛啦, 否則我估我都忍5住身痕去多次...

下? 冇左免費飛拿???

我仲諗住下個月過大海, 撈返多少添~~
順便申請埋做會員, 間唔時同老公過去relax下添~~

下個月輪到我去實地視察~

順便講多樣題外話, 見今日個市咁鬼牛, 我地都係吹下水好啦~

話說我今日要去上攝影堂, 第一堂麻, 又比左幾百蚊, 梗係要去上啦~

點知剛剛99打電話黎, 話叫我唔好買送, 今晚過去食飯!

我: "99, 我今晚要去上堂啊!"
99:"上堂? 上咩堂呀? 上到幾點呀?"
我: "上返工要用果d堂囉!" (如果我話去上攝影堂, 佢一定叫我唔好去啊! side晒d錢!!)
99: "上完返黎食囉, 等埋你勒!"
我: "上到7點9啊! 係油麻地上, 返到黎都8點幾9點啦!"
99: "$%&*)(_)$@#&%@&%, 氣, 麻鬼煩, 你幫我打電話叫阿x(我老公, 佢個仔)啦, 我打唔到佢電話呀!"

15分鐘之後, 我老公打黎, 同樣都係話去食飯啦~ 不過我老公今次好好啊~~ 叫我去上堂, 唔洗去食飯, 仲話99麻鬼煩, 要食飯唔會早d講, 次次都係當日下午先打黎! 叫我唔好理佢, 照去上堂, 佢去食得架啦~~~

嘩~~ 心情當堂好到識飛咁~~ 開心過中六合彩呀~~~

因為我老公以前雖然會覺得99麻煩, 但仍然會嘗試叫我就下佢地, 唔好返學都要我去食飯, 今次完全冇試過叫我就下忍下, 我真係覺得~~ 呢個老公very good啊~~~~

老公, 我愛你呀~~~~~~~~~~~~~~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

升咁400點以上啦

子爵府

原文章由 小寶貝兒 於 08-11-7 15:31 發表

順便講多樣題外話, 見今日個市咁鬼牛, 我地都係吹下水好啦~ ...

得啦, 知你2公婆恩愛啦, 咪鬼晒命啦....

水晶宮

原文章由 小寶貝兒 於 08-11-7 15:31 發表

順便講多樣題外話, 見今日個市咁鬼牛, 我地都係吹下水好啦~

話說我今日要去上攝影堂, 第一堂麻, 又比左幾百蚊, 梗係要去上啦~

點知剛剛99打電話黎, 話叫我唔好買送, 今晚過去食飯!

我: "99, 我今晚要去上堂啊!"
99:"上堂? 上咩堂呀? 上到幾點呀?"
我: "上返工要用果d堂囉!" (如果我話去上攝影堂, 佢一定叫我唔好去啊! side晒d錢!!)
99: "上完返黎食囉, 等埋你勒!"
我: "上到7點9啊! 係油麻地上, 返到黎都8點幾9點啦!"
99: "$%&*)(_)$@#&%@&%, 氣, 麻鬼煩, 你幫我打電話叫阿x(我老公, 佢個仔)啦, 我打唔到佢電話呀!"

15分鐘之後, 我老公打黎, 同樣都係話去食飯啦~ 不過我老公今次好好啊~~ 叫我去上堂, 唔洗去食飯, 仲話99麻鬼煩, 要食飯唔會早d講, 次次都係當日下午先打黎! 叫我唔好理佢, 照去上堂, 佢去食得架啦~~~

嘩~~ 心情當堂好到識飛咁~~ 開心過中六合彩呀~~~

因為我老公以前雖然會覺得99麻煩, 但仍然會嘗試叫我就下佢地, 唔好返學都要我去食飯, 今次完全冇試過叫我就下忍下, 我真係覺得~~ 呢個老公very good啊~~~~

老公, 我愛你呀~~~~~~~~~~~~~~~

突然間咁好日頭既...好曬呀.....
不過又抵你曬下既

禁止訪問

珍珠宮

家姐, 細妹, 好衰架~ 岩岩落左雨, 梗要晒下啦~~ 唔係會發毛架~~~ 卡卡卡卡
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

原文章由 wm720915 於 08-11-7 15:38 發表
哈哈! $21 放咗 #2628啦!

睇得好準喎

我超後悔今朝唸住仲有得跌所以無入

複式洋房

我今早買,剛才4.62走咗,睇吓今晚美國d數據再算.
原文章由 jj2006 於 08-11-7 15:15 發表
岩岩瞓醒隻1898去到4.62, 真係後悔今朝4點唔入 算啦

水晶宮

我衝破心理關口啦, set 6.5 放1800
唔知放唔放到
雖然會蝕15k, 我要聽爸爸話, 逢高減持

首頁

尾頁

跳至