自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩...咁快part 3 都去到第5頁la....勁..

haileymama...我升咗level 32 la..麻煩你update...thanks !..^^

winniewongpy :
我同你一樣...返屋企第一件事...開電腦....hehe...我冇2xx幾個pet friend 初初都好勤力探晒佢地...但依家屋企部機太慢la..所以通常探頭100個...等$用再探埋其他...(偷懶..^^)

朗仔媽 : 你想要d乜野...你post出黎...我睇下有冇多同你換...^^ (我好以有piano 多..要check 下先 )...

等待驗證會員

原帖由 winniewongpy 於 09-2-23 17:36 發表
你訓醒就輪到我就夠鐘收工喇 hehehe .....

Yes ar, when I first on line in the morning, normal is HK's 16:xx ga la~~

伯爵府

可以add我 嗎?

[email protected]
pet name : sweet

level 26

大宅

好媽媽勳章

Hello! 我有~~
黃色DUCK,
Teddy ,
心心水柱 ,
轉轉眼鏡,
風車

想換d kitchen/ toilet/ piano or 貴d物品

Thank You!

我的bk復活節蛋彈勳章活動, 請多多支持, 按<支持>按鈕 便可^^
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824222&extra=page%3D2

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 LokB 於 09-2-23 16:19 發表

我有 32 個 pet fd, 日日都探佢地又幫佢地沖涼架.... 點解你地會探唔晒既, 咁點搵錢呀?

但我覺得越多 pet 友部機就 load 得越慢, 所以都唔敢再 add 人喇.... ...

32個,咁梗係快啦,我最高峰係5百幾人喎,點探 T_T

而家少人都唔探,係因為果$5吸引唔到我囉

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有獅子頭多出 , 可以用新出粉紅色個香水樽交換 , 請認真考慮才覆 ....

原帖由 朗仔媽 於 09-2-23 16:28 發表
我都無LIST,因為我太多嘢矛啦
你有多嗰啲就話我知啦

大宅

原帖由 haileymama 於 09-2-23 18:15 發表

32個,咁梗係快啦,我最高峰係5百幾人喎,點探 T_T

而家少人都唔探,係因為果$5吸引唔到我囉

我現在都保持50-70個左右....對我來說這個數量是適中。

等待驗證會員

原帖由 winniewongpy 於 09-2-23 19:38 發表
我有八爪魚公仔 , 獅子頭多出 , 可以用1幅畫加1gmb交換 ( 有個女仔打保齡 ) , 請考慮才覆 ....

I want 八爪魚公仔~~

珍珠宮

你無呢個咩 ?

原帖由 twingirls 於 09-2-23 20:07 發表

I want 八爪魚公仔~~

等待驗證會員

原帖由 winniewongpy 於 09-2-23 20:10 發表
你無呢個咩 ?

No ar......

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

haileymama,

麻煩妳幫我改我隻PET升到level 31...唔該晒..

珍珠宮

ok ! 等我 ! 沖埋個靚涼返黎 send 比你 ....

原帖由 twingirls 於 09-2-23 20:14 發表
No ar......

等待驗證會員

原帖由 winniewongpy 於 09-2-23 20:15 發表
ok ! 等我 ! 沖埋個靚涼返黎 send 比你 ....

OK, thanks xxxx~I send the picture with a girl play bowling and 1 gmb to Chu B sin la~~

男爵府

原帖由 winniewongpy 於 09-2-23 19:38 發表
我有八爪魚公仔 , 獅子頭多出 , 可以用1幅畫加1gmb交換 ( 有個女仔打保齡 ) , 請考慮才覆 ....

請問什麼是 1 gmb?

別墅

剛剛訓醒,咁快就Part3喇...仲要咁快去到P.6

大宅

原帖由 Calbee1018 於 09-2-23 20:24 發表

請問什麼是 1 gmb?

$500 寶箱~

珍珠宮

ok 左 ! 交易成功 !!!

原帖由 twingirls 於 09-2-23 20:17 發表
OK, thanks xxxx~I send the picture with a girl play bowling and 1 gmb to Chu B sin la~~

男爵府

原帖由 Rosan 於 09-2-23 17:59 發表
Hello! 我有~~
黃色DUCK,
Teddy ,
心心水柱 ,
轉轉眼鏡,
風車

想換d kitchen/ toilet/ piano or 貴d物品

Thank You!

我想要轉轉眼鏡, 可唔可以用PIANO換呀? 如可以PM我和ADD我.
我還想要小丑公仔, 有無人有可以跟我換呀?

別墅

唉,好唔開心呀..上trade野個到,我朝早sell d 眼鏡,跟住唔記得左,去左訓覺..頭先開黎睇,同我換個個人sent 左d野比我先,唔知我係咪咁耐都無sent返比佢.....佢同其他人講我呃人囉>,<

珍珠宮

下 ! 咁嚴重 ! 駛吾駛咁口臭呀 ??? 遲 d 比佢姐 , 又吾係吾比 ....

咁你宜家 send 番比佢未呀 ?

原帖由 odp 於 09-2-23 21:04 發表
唉,好唔開心呀..上trade野個到,我朝早sell d 眼鏡,跟住唔記得左,去左訓覺..頭先開黎睇,同我換個個人sent 左d野比我先,唔知我係咪咁耐都無sent返比佢.....佢同其他人講我呃人囉>, ...

首頁

尾頁

跳至