自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原帖由 tkkmama 於 09-3-26 09:52 發表

你放心.. 口氣風格都唔同.. 我都唔想同你做分身..

再唔係話你係佢fans 囉

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 goat 於 09-3-26 09:22 發表

隨時起埋底添啦。
好"禮貌" d o既, 咪係網上鬧囉。我同你係分身、朋友、親戚、同事、某公司俾左錢我地、我地係無理性fans囉。
嚴重d o既, 我地家人、相片、當年母校、籍貫都搵返出黎
如果更有本事, 搵倒 ...
通常玩分身係D新會員自問自答

一係少留言又話平時唔多出聲而家都忍唔到之類

珍珠宮

原帖由 上校車 於 09-3-26 09:53 發表

再唔係話你係佢fans 囉

梁安祺,唐安其,蔡安其都未識分.. fans個屁..

水晶宮

原帖由 小草 於 09-3-26 09:38 發表
我都好失禮,中學無家政堂,以前阿媽煮,結左婚奶奶煮,搬左出黎就工人煮,呢兩年無用工人先自己揸起鑊剷,煮黎煮去都係果幾味...

而家阿女有家政堂,我叫佢學好d,教番我~ ...

失禮失禮, 我中學無家政堂, 在家有呀媽煮
結婚就自己煮
朋友結婚20, 無煮過一餐飯, 佢無天份咁點 ? 唔可以結婚嗎 ?
晚晚7點先收工, 街市點買送 ? 星期六同日都攰到死, 出街食算把啦

水晶宮

原帖由 tkkmama 於 09-3-26 09:55 發表

梁安祺,唐安其,蔡安其都未識分.. fans個屁..

佢理你識唔識分丫, 上次我係咁易話呀鍾書慢唱歌唔差o者, 都即刻俾人話我係佢fans 啦, 無端端就入左會啦 唔知有無鷹王旗下商舖折扣呢

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 上校車 於 09-3-26 09:56 發表

佢理你識唔識分丫, 上次我係咁易話呀鍾書慢唱歌唔差o者, 都即刻俾人話我係佢fans 啦, 無端端就入左會啦 唔知有無鷹王旗下商舖折扣呢

珍珠宮

原帖由 上校車 於 09-3-26 09:56 發表

我只想up一句.. 持平d啦.. 個個新人都係咁, 一出來有新鮮感, 慢慢先見真章, 想當年王傑又係一鳴驚人, 一開就紅館六場..之後點呀???尼行算係偏架.. 一出可以就可以, 冇老細會等你慢慢進步, 一下唔掂, 你要即閃.. 仲講得出點解咁快開到演唱會果d人.. 係米幼稚夾天真呢???

水晶宮

原帖由 tkkmama 於 09-3-26 10:02 發表

我只想up一句.. 持平d啦.. 個個新人都係咁, 一出來有新鮮感, 慢慢先見真章, 想當年王傑又係一鳴驚人, 一開就紅館六場..之後點呀???尼行算係偏架.. 一出可以就可以, 冇老細會等你慢慢進步, 一下唔掂, 你要即閃.. ...

個個都咁持平, 世界和平添啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

Totally agree ...

She said she is Christian but have baby before marry wor.... So BAD...

又整容, 假基督徒

原帖由 mydearbb 於 09-3-21 23:12 發表
謝安祺唱現場,都唔夠氣..
當很多人勁讚佢時
其實亦很多人,覺得佢好平凡..
我就唔覺佢歌聲有咩好聽,聽到眼瞓..Zzzz
(或者,係我偏愛一些閃耀明星
我眼中,謝安祺太平凡)

係咁啱佢老公,Wyman同一堆DJ fd..勁push佢隻囍 ...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 tkkmama 於 09-3-26 10:02 發表

我只想up一句.. 持平d啦.. 個個新人都係咁, 一出來有新鮮感, 慢慢先見真章, 想當年王傑又係一鳴驚人, 一開就紅館六場..之後點呀???尼行算係偏架.. 一出可以就可以, 冇老細會等你慢慢進步, 一下唔掂, 你要即閃.. ...
呢行紅起來要有風使盡利

大宅

Honestly, Kay is nothing when compare with GEM and Joey. Her vocal range is too limited.

首頁

尾頁

跳至