自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

唔會俾機會佢多1點或1like
佢讀過心理學,唔知真讀定買 論文嘅,佢可能覺得咁樣回應係反其道而行,黃C同反叛仔會好buy
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實佢嘅賣點真係衰格? 衰格真係可以食呢行飯食一世? 我其實唔太明妖台點解會搵個咁嘅定位嚟捧呢條騎呢怪. 高本來係一個賣點, 樣唔靚唱歌唔好跳舞唔掂都可以靠後天努力, 但係格衰都可以係一個賣點咁就祝阿肥婆同呢隻竹篙精好運! 唔知他朝一日佢要求三色台位姓曾高層時會點嘅呢......
為咗大家嘅眼球同心靈健康, 我就放一張一個高191cm嘅人嘅相啦

大宅

回覆樓主:

咩人會撐無品嘅人?咪同類囉。

複式洋房

回覆樓主:

大宅

selinako^^ 發表於 21-9-5 12:48
寸咀寸出事

只能講“無腦”……

wcpcelia    發表於 21-9-7 10:16

子爵府

回覆樓主:

193網店態度突變發文道歉 仍企硬:原因非為無禮侮辱「客人」

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/673301/193%E7%B6%B2%E5%BA%97%E6%85%8B%E5%BA%A6%E7%AA%81%E8%AE%8A%E7%99%BC%E6%96%87%E9%81%93%E6%AD%89-%E4%BB%8D%E4%BC%81%E7%A1%AC-%E5%8E%9F%E5%9B%A0%E9%9D%9E%E7%82%BA%E7%84%A1%E7%A6%AE%E4%BE%AE%E8%BE%B1-%E5%AE%A2%E4%BA%BA

珍珠宮

回覆樓主:

黃人先幫襯佢,但乜佢咁妳招呼啲黃人客

首頁

尾頁

跳至