自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

其實上次比人打,同埋今次比人拉,會唔會都係基哥策劃?

諗極唔明邊個嬲到要打佢,就算被送畫,最多咪掉咗佢,究竟呢件事,邊個會係最嬲呢? 吖,會係邊個呢?

男爵府

佢真係有病,我估佢講大話講到有病,自己都以為係真!
明明自己逾期居留都可以咁高調,還送畫比保安局局長!

男爵府

kc_01k 發表於 24-2-19 19:06

諗極唔明邊個嬲到要打佢,就算被送畫,最多咪掉咗 ...

佢咁多大話,邊句真邊句假佢自己都分唔清,最大可能比人打都係作出黎,或者自己仆親話比人打之類都唔定!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

逾期居留過千日 , 睇怕應該入去坐一會然後遣返 , 變身監躉霞

大宅

11B 發表於 24-2-19 18:26
可能之前真係唔知,到話結婚時才發現。因為黑市問題結唔成先話女家大陸有白事。其實當時都奇怪啦!咁尊重, ...

我都覺得係咁樣

男爵府

kc_01k 發表於 24-2-19 19:06

諗極唔明邊個嬲到要打佢,就算被送畫,最多咪掉咗 ...

佢哋話俾人打你又信?香港地一街都係人,個個都攞住手機周圍影,咁都冇人影到?個小巴司機都見到卦?俾人打到咁傷都唔報警?其實佢哋講過有邊句說話係真嘅呢?

侯爵府

李龍基未婚妻王青霞Chris逾期居留被起訴‎ 周二沙田裁判法院提堂
https://www.hk01.com/article/992227?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

子爵府

shobi 發表於 24-2-19 20:25
李龍基未婚妻王青霞Chris逾期居留被起訴‎ 周二沙田裁判法院提堂
https://www.hk01.com/article/992227?utm ...

逾期居留係冇得保釋,好似係同嗰啲南亞偷渡一樣,羈留系青山灣入境事務中心?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

shobi 發表於 24-2-19 20:25
https://www.hk01.com/article/992227?utm ...

通常會點?即時送走?

伯爵府

SOHOT 發表於 24-2-19 19:28
佢真係有病,我估佢講大話講到有病,自己都以為係真!
明明自己逾期居留都可以咁高調,還送畫比保安局局長 ...

我都覺,好似妄想症咁,講大話講到自己都以為真,好恐怖。

伯爵府

SOHOT 發表於 24-2-19 19:30
佢咁多大話,邊句真邊句假佢自己都分唔清,最大可能比人打都係作出黎,或者自己仆親話比人打之類都唔定!
...

佢話比人唔知點整跌落車,但d傷勢位置唔太明點解咁廣泛. 其實係kick跌定比人打?!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

天天天藍 發表於 24-2-19 20:22
佢哋話俾人打你又信?香港地一街都係人,個個都攞住手機周圍影,咁都冇人影到?個小巴司機都見到卦?俾人 ...

其實諗起佢如下講嘅,真係覺得有人可以吹水吹到天花龍鳳, 佩服佢

我係畫飛機螺絲嘅叉0.1毫米都唔得

我係國內派嚟香港採購飛機零件

讀書嘅帳單,普通人都好難處理,李隆基唱到嘔都未必搞得掂

係白老鼠嘅一代 每日每科 都有測驗考試( 但係又話自己十歲去咗美國讀書,原來十歲前國內每日每科都有測驗考試)

嗰時係要爭崩頭咁爭出嚟,諗下全國有幾多個人爭到, 爭唔到就冇書讀( 原來十歲前國內已要爭崩頭,哦)

細個玩竹蜻蜓就開始鍾意飛機嘅原理

90年代學琴120蚊一個鐘 每星期學3日每次學兩個鐘

佢講時應該都唔知自己講乜,好恐怖

侯爵府

cy101 發表於 24-2-19 20:39
通常會點?即時送走?

如果判坐監,應該照坐,坐完後遣返!

翡翠宮

回覆樓主:

多行不義必自斃

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

吹水仲要咁高調

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

shobi 發表於 24-2-19 21:05
如果判坐監,應該照坐,坐完後遣返!

明天娛記、港聞版有野跟囉!

男爵府

kc_01k 發表於 24-2-19 20:58
其實諗起佢如下講嘅,真係覺得有人可以吹水吹到天花龍鳳, 佩服佢

我係畫飛機螺絲嘅叉0.1毫米都唔得

我淨係覺得佢啲學歷作得太大!

伯爵府

睇返佢d訪問d大話真係講到好流暢,全部做晒功課對答如流,係英文差啲

琥珀宮

11B 發表於 24-2-19 18:26
可能之前真係唔知,到話結婚時才發現。因為黑市問題結唔成先話女家大陸有白事。其實當時都奇怪啦!咁尊重, ...

ETC呢個真係好名

琥珀宮

Debbie0331 發表於 24-2-19 20:49
我都覺,好似妄想症咁,講大話講到自己都以為真,好恐怖。

都應該有少少妄想症,但又未去到精神失常嗰種
好似n年前有個女人想個仔入名校,但最後冇收佢個仔,個女人竟然去買名校嘅校服比個仔去名校返學,最後揭發左,但平時應該連佢老公都發現唔到,呢d連自己都呃埋

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊