興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

豬豬,

所以咪話我公司真係百無....

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

靚豬豬 發表於 11-8-15 16:27
Agreed ~ 99同新抱點都唔同我地自已同呀媽咁, 但始終都係長輩, 果個仲要係自已老公個娘親, 唔太過份咪唯有 ...

你講得岩, 我就是咁做!
最c今次是我挑起先, 點知出來是咁大獲, 又覺得累左人比佢叉, 大家都唔開心, 我好內疚!
點都好啦, 希望過幾日無事!

翡翠宮

cc0524 發表於 11-8-15 15:55
mm,

唔好咁啦, 兩個人相處就梗係會有問題, 更何況係 99 同新抱, 再加上唔想老公難做, 就更加會忍氣吞聲, ...

我知啦!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

mm,

我諗好快無事啦, 快 d 笑返個先啦...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

午安啦~~~ 老公自己休息放暑假....同兩個去玩

但我女都開始返學補課lu...唔玩得d乜...

報左聽日同爸媽去d cheap cheap 團澳門珠海玩兩日

同埋月尾買左永東套票去東部華僑城一日遊

n年無咁玩過...好唔慣..我老公叫我搵資料
我覺得無從入手...有d唔想去唔駛煩既衝動 XDD

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

在raya island浮潛看到的魚魚 :

水晶宮

hotel pool

水晶宮

tabo,

算啦, 就趁暑假就黎玩, 玩返幾日羅....

水晶宮

多多,

好靚呀.....

水晶宮

Raya Island碼頭

水晶宮

玩沖浪

公爵府

多多重回呆緊個trip

好正丫~ 咁多日玩左幾錢 ? 係咪自由行c服好多 ?

公爵府

我都好like 陽光海灘...一行出去就係海灘...開心c

水晶宮

fb有足本版...

成個trip, package $15200, 洗左around $7000, 已經比其他summer package平啦, 主要係玩浮潛, 老公玩射擊,高卡車貴d囉, 食好平架咋~

水晶宮

畀面勳章

多利是 發表於 11-8-16 15:11
fb有足本版...

成個trip, package $15200, 洗左around $7000, 已經比其他summer package平啦, 主要係玩浮 ...

咦, 咁以布吉5D4N 4個人計又OK喎

水晶宮

靚豬豬 發表於 11-8-16 15:14
咦, 咁以布吉5D4N 4個人計又OK喎
係呀, 開頭嫌貴, 想唔去布吉, 唸海南島架啦, 點知海南島都要3xxx/人, 咩都未包, 咁之後撞到呢個特價出, 原本係$3600/人, 不過酒店在山上, 我地想住海邊, 所以upgrade左, 變成$4240/人, 阿仔就有child fare, 淨買機票$26xx咁囉~

水晶宮

其實主要係老公想行開下, 因為年初開新公司到而家, 做得好辛苦, 佢話想唔用腦咁去休息下wor~

翡翠宮

睇左多多的 陽光海灘相, 人都舒服d!

sharonchoi  Agree  發表於 11-8-16 15:55

翡翠宮

cc0524 發表於 11-8-16 11:54
mm,

我諗好快無事啦, 快 d 笑返個先啦...

希望啦{:1_1:}

翡翠宮

tabo0890 發表於 11-8-16 13:08
報左聽日同爸媽去d cheap cheap 團澳門珠海玩兩日

同埋月尾買左永東套票去東部華僑城一日遊

n年無咁玩過...好唔慣..我老公叫我搵資料
我覺得無從入手...有d唔想去唔駛煩既衝動 XDD
你就好啦, 我都未去過!
做咩去一日, 果度好大一日睇唔晒, 唔好話玩tim! 你返來話比我知好唔好玩呀, 我想去!
真係同人唔同命, 你仲要晒命, 有得去都咁講, 難為我地無得去!

首頁

尾頁

跳至